Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Väliseinät ja portaat aihealue Seuraava
pvm: 2.9.2020 15:17

Kysymys: Huonemäärän muuttaminen yhtiöjärjestykseen

Väliseinät ja portaat

Olemme purkamassa kevyitä väliseiniä niin, että yksi makuuhuoneista muuttuu ns. avoimeksi tilaksi olohuoneen yhteyteen. Tuleeko huonemäärän muutokset päivittää myös loma-asuntoyhtiön yhtiöjärjestykseen? Avoin tila on palautettavissa takaisin makuuhuoneeksi tarvittaessa, jos seuraavat omistajat haluavat näin tehdä tai oma tarve muuttuu jossain vaiheessa.

Kommentoi:*
Vastaus

Asia on yhtiö isännöitsijän päätettäviä asioita.  Huoneluku sinänsä ole ovi merkittävä asia hallinnon osalta.  Ilmoita asiasta isännöisijälle.  Hän tekee mitä tekee.  Isännöitsijöillä on lista asioita koottuna sitä varten, kun tulee asia, mikä on heti vietävä yhtiöjärjetstykseen, niin samalla viedään kertyneet muutoksetkin yhtijäjestykseen,
Arvostele vastaus kysymykseen "Väliseinät ja portaat / Huonemäärän muuttaminen yhtiöjärjestykseen":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*