Kuistin ja eteisen välinen eristys (Väliseinät ja portaat)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Väliseinät ja portaat aihealue Seuraava
pvm: 28.4.2020 7:15

Kysymys: Kuistin ja eteisen välinen eristys

Väliseinät ja portaat

Lisään puutaloon lämpimän kuistin. Kuisti pidetään + 10 asteen vaiheilla sähkölämmityksellä.  Rakennuksen ulkoseinä joka siis nyt jää väliseinäksi on eristetty seuraavasti: 40mm Anselmilevy, 150mm mineraalivillaa. Tuulensuoja poistettu aukon kohdalta.

Riittääkö tavallinen väliovi kun alkuperäinen ulko-ovi siitretään kuistin oveksi?  

Minkälainen ilmanvaihto tulee laittaa, jotta märät ulkovälineet saa siellä kuivattua?  Pitäisi olla erillinen, koska alkuperäisestä lisävetojen järjestäminen liian työläs.

Minkälaisen seinäpinnan voin toteuttaa kuistin puolelle jottei muodostu ilmapussia?  Kuistin eristys on seuraava:  alapohjassa 200mm rossipohjaeristys, seinissä Anselmi 40mm, 100 mineraalivilla ja tuulensuojalevy, 

katossa Vintii-Iita ja 200mm villaa.
Kysymyksiä: 6 kpl

Kommentoi:*
Vastaus

Tavallinen väliovi ei oikein riitä mihinkään, lähinnä, koska siinä ei ole mitään tiivisteitä. Yksi vaihtoehto voisi ol...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Väliseinät ja portaat / Kuistin ja eteisen välinen eristys":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*