Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Väliseinät ja portaat aihealue Seuraava
pvm: 18.7.2003 14:4

Kysymys: Leca harkosta

Väliseinät ja portaat

Olen rakentamassa omakotitaloa, jossa tulee olemaan perusvalu ja pintavalu erikseen. Mitä hyviä ja huonoja puolia on jos tekee väliseinien alaosan harkosta ( 75* 190 ), jonka päälle tulee huopa ja siihen väliseinän alasidepuu. Kun perusvalu on saanut kuivua tarpeeksi siihen tulee 100mm styroxia ja sen päälle 100mm pintavalu. Tämä kaikki siksi, kun minulle tulee talo suurelementteinä, enkä mielelläni odottaisi joutilaana.

Kommentoi:*
Vastaus
Ei tuosta ole mitään haittaa ja tuo nosto pitää kuitenkin tehdä. Tuo ei mielestäni mitenkään haittaa elementtien asennusta. Väliseinät ilmeisesti tehdään paikalla. Jos väliseinät tulevat elementteinä, kannattaa tehtaalta kysyä asennustoleranssit.
Arvostele vastaus kysymykseen "Väliseinät ja portaat / Leca harkosta":


Kommentoi:*