Naapurista kantautuva ääni (Väliseinät ja portaat)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Väliseinät ja portaat aihealue Seuraava
pvm: 17.12.2014 9:55

Kysymys: Naapurista kantautuva ääni

Väliseinät ja portaat

Naapuriimme on jossain vaiheessa asennettu yläkertaan laminaattilattiat. 
Emme tiedä onko laminaatin alle asennettu mitään askeläänieristettä.
Nyt kuuntelemme sitten jatkuvasti kävelystä ja juoksemisesta aiheutuvia ääniä olohuoneessamme alakerrassa.
Voiko asialle tehdä mitään, kun äänet ovat todella häiritseviä?

Voi!Kenenkään ei ole pakko kuunnella heikosta äänieristyksestä johtuvia ääniä.Yhteys isännöitsijään ja asia puheeksi.Pelkkä neuvottelu usein auttaa.Klo 22 jälkeen ei saa kuulua ääniä,jotka häiritsevät.enlightened


[J3649751529]
18.12.2014 19:57


Miten toimitaan, jos keskustelu isännöitsijän ja osakkeen omistajan kanssa ei kolinaa saada korjatuksi, vaan se jatkuu ? Odotan mielenkiinnolla vastausta? VB.


 [Veikko B.]
26.12.2014 15:40


Lisä kysymys, mitä on tehtävissä, jos edellä neuvotut toimet eivät saa häiritsevää "kolinaa" kuriin? Tämä kolina häiritsee myös ärsyttävästi myös päivällä, että "hermot" ovat tiukoilla? Taloyhtiö on tehnyt huomautuksia sekä minä naapurille henkilökohtaisesti, mutta tuloksetta?Tälläiset tapaukset yleensä johtavat huonoihin naapuri suhteisiin ja "riitaisuuksiin"!?! 


 [VB.]
14.1.2015 23:46Kommentoi:*