Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Väliseinät ja portaat aihealue Seuraava
pvm: 31.8.2003 13:39

Kysymys: väliseinän rungon kiinnitys

Väliseinät ja portaat

Tarkoituksena on tehdä kevyt väliseinä. Rungon päätytolpat tulevat kiinni toiseen kevyeen väliseinään sekä ulkoseinään. Näissä vanhoissa seinissä seinälevyjen alle ei uuden väliseinän päätytolppien kohdalle osu runkotolppia joihin ne voisi naulata / ruuvata kiinni. Samoin yläjuoksu on tarkoitus kiinnittää alaslaskettuun paneelikattoon. Kuinka päätytolppien ja yläjuoksun kiinnitys tulee tehdä? Riittääkö kiinnitys esim. liimaamalla jollain tarkoitukseen sopivalla aineella?

Kommentoi:*
Vastaus
Jos seinälevy on kunnolla kiinni, kevyen väliseinän tolpan voi kiinnittää suoraan levyyn ruuveilla. Sen voi lisäksi liimata levyyn uretaanivaahdolla. Alaslasketun katon Osalta menettely voi olla sama.
Arvostele vastaus kysymykseen "Väliseinät ja portaat / väliseinän rungon kiinnitys":


Kommentoi:*