Pesukone putkiremontin jälkeen (Vesi ja viemäröinti)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Vesi ja viemäröinti aihealue Seuraava
pvm: 23.2.2019 9:4

Kysymys: Pesukone putkiremontin jälkeen

Vesi ja viemäröinti

Kysyn nyt taas täällä, kun en muilta enää uskalla.

Putkiremontti alkoi vihdoin ja sopimus ilmeisesti niin karsittu, että ei olisi pitänyt. Kuka siitäkin on vastuussa.

MUTTA. Pesukoneessani on yli kymmenen vuotta ollut tulo- ja poistoliitännät. Pieni vessa, kone pytyn vieressä.

Totta kai haluan käyttää remontin jälkeenkin konetta, mutta sain siitä niin kovan tarjouksen, että! Yli 700 euroa ja maksuaikaa 14 vrk. Eläkeläiselle.

Otin valvojaan yhteyttä muiden neuvosta, mutta toistaiseksi ei ole vastannut muuta kuin ettei koskaan ole moista nähnyt.

Sain urakoitsijan viestistä kuvan, ettei koneen käyttäminen olisi muutoin mahdollista. Onko niin? Vai voiko poistovedet ohjata letkulla pyttyyn ja ottaa veden altaan hanasta? Niinko ennevanhaa. Käsienpesuallas on vastapäisellä seinällä eikä kone mahdu viereen.

Kommentoi:*
Vastaus

Hinta on kohtuuton. Se on aivan selvä. Tarvitset pesukonehanan koneen läheisyyteen ja lavuaarin hajulukkoon poistopukelle liitosrenkaan.  Pyydä näillä tiedoin uusitarjous.
Arvostele vastaus kysymykseen "Vesi ja viemäröinti / Pesukone putkiremontin jälkeen":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kiitos! En todellakaan ollut moiseen varautunut. Varsinkin kun minulla jo on liitokset olemassa, vaikka seinät puretaan ym en ymmärrä, että siitä tulisi noin kallista laittaa ne ''takaisin''. Suurimmalta osalta hinta kuulemma koostuu putkitöistä? En ymmärrä. Ne putkehan taloyhtiössä tehdään.


[pientaloyhtiöläinen]
23.2.2019 11:55Kommentoi:*