Lattiarakenteen korjaus (Ylä-, ala- ja välipohjat)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Ylä-, ala- ja välipohjat aihealue Seuraava
pvm: 9.4.2019 15:35

Kysymys: Lattiarakenteen korjaus

Ylä-, ala- ja välipohjat

Moikka !Eli kyseessä 1968 rakennettu omakotitalo jossa lieviä hajuhaittoja. Perustus on reunavahvistettu maanvarainen laatta valesokkelilla. Salaojitus uusittu. Olen vaihtamassa huone kerrallaan lattian puukoolauksia ja haluaisin mielipiteen kyseisestä tavasta. Ensin tietenkin purku ja runkotolppien ja alaohjauspuiden kengitys:Laatan päälle 100mm finnfoamia jonka tiivistän seinistä ja saumoista uretaanilla jonka päälle valan kipsi tai betonikakun. Eli siitä tulisi ns tuplalaatta, voiko tuon pinnoittaa millä tahansa lattiamateriaalilla, haluaisin viinyylilankun kaikille lattiapinnoille, poislukien tietenkin märkätilat. Apuja ja neuvoja otetaan vastaan.

Kommentoi:*
Vastaus

Lattian korjaus

Epäselväksi jäi uusi lattiarakenne.
Mainitset uusivasi puukoolauksen, mutta sitten uudesta lattiasta puhut kaksoislaatasta/ Betoni yai kipsikakuista.
Mistä siis olet tekemässä.
Valatko pieniä kakkuja, joiden pöölt&au...


Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.
Arvostele vastaus kysymykseen "Ylä-, ala- ja välipohjat / Lattiarakenteen korjaus":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Itse korjasimme vastaajan tavoin, saman tyylisen lattiarakenteen paitsi laitoimme foamin  päälle 2×15mm lattia gyproc joiden välissä lattialämmitys tasoite jossa lattialämmitys kaapeli,lattiasta tuli lämmin lattia+ jääpi ne kuivumis ajat pois. [J579655185]
10.4.2019 12:33Kommentoi:*