Rantasaunan lattia (Ylä-, ala- ja välipohjat)
Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Ylä-, ala- ja välipohjat aihealue Seuraava
pvm: 25.2.2020 16:44

Kysymys: Rantasaunan lattia

Ylä-, ala- ja välipohjat

Hei,

Voinko valaa saunan verkkoraudoitetun betonilattian 40- 70 mm suoraan rossilattian filmivanerin päälle? Betonilaatta vesieristetään ja laatoitetaan lattialaatoilla. Seinien vierustoille asennetaan filmivanerikaistat, jotka vesieristetään ja laatoitetaan.

Kommentoi:*
Vastaus

Itse laittaisin 30 mm:n finnfoam-levyn väliin.  Eristettä täytyy ohentaa kaivon läheltä, jotta saat ilmoittamasi 40 mm betonia kaivon ympärille.  Olisi hyvä , jos saisit vahvennettua  20 mm ohuemmasta päästä pohjaa muokkaamalla.
Arvostele vastaus kysymykseen "Ylä-, ala- ja välipohjat / Rantasaunan lattia":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Filmifaneerin alle koolauksiin  on helpompi tehdä kallistukset, faneerin (2X15MM) päälle sitten vaan muovimatto liimaamalla, näin saat helpolla lämpimämmän lattian kuin valamalla, jos et halua laittaa lattialämmitystä laattaan. [pekukallio]
26.2.2020 8:53Kommentoi:*