Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Ylä-, ala- ja välipohjat aihealue Seuraava
pvm: 1.11.2020 20:28

Kysymys: Vanhentuneen lattiamassan käyttö

Ylä-, ala- ja välipohjat

Mitä tapahtuu pikabetonille, kun sitä säilyttää yli luvatun käyttöajan kuivassa sisätilassa? Häviääkö esimerkiksi pikasitoutumisen ominaisuus, vai tapahtuuko muutakin, mitä? Eli voinko käyttää Vetonit 6000 lattiamassaa, kun käyttokelpoisuudelle luvattu aika on umpeutunut jo vuosia sitten, ja voiko sitä hyödyntää jotenkin esimerkiksi lisäämällä sekaan sementtiä?

Kommentoi:*
Vastaus

Mielestäni valmistaja on tutkinut tuotteen säilyvyyttä, eikä näin ollen takaa sen toimivuutta suositellun käyttöajan jälkeen.
Mikäli sinulla on suuri määrä kyseistä tuotetta, voit tehdä ensin kokeen pienellä määrällä, toimiiko tuote vielä, sementin lisäämisen vaikutuksen voit myös samalla kokeilla.
 
Arvostele vastaus kysymykseen "Ylä-, ala- ja välipohjat / Vanhentuneen lattiamassan käyttö":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*