Yhteydenottopyyntöpalvelu

Omataloyhtiö.fin yhteydenottopalvelun kautta voi jättää yhteydenottopyyntöjä rakennusalan yrityksille heidän tuotteistaan ja palveluistaan. Samalla lomakkeella voi jättää pyynnön usealle yritykselle yhdellä kertaa.

Avaa alla olevasta yhteydenottovalikosta kohta, jonka tuotteista / palveluista haluat pyytää yhteydenottoa. Rastita haluamasi toimijat. Yritysten edustajat ottavat sinuun yhteyttä. Huom. Yhteydenottopyynnön jättäminen ei velvoita sinua mihinkään.

Kingspan-eristeet

Vanhan kerrostalon energiatehokkuus voidaan nostaa aivan uuteen luokkaan julkisivusaneerauksen yhteydessä. Vaihtamalla vanha eriste saman paksuiseen Kingspan-eristeeseen, rakenteen lämmöneristävyys paranee huomattavasti. Jätä yhteydenottopyyntö Kingspan-eristeiden asiantuntijalle
Julkisivun lisälämmöneristys

Alavus-ikkunat ja -ovet

Laadukkaat, suomalaiset ikkunat ja ovet kotimaiselta valmistajalta.
Alavus-ikkunat ja -ovet

Julkisivun korjaus tiilellä

Onko asunto-osakeyhtiösi julkisivu rapistunut vuosien saatossa? Kestävä ja kokonaistaloudellisesti edullinen korjausvaihtoehto on muurattu julkisivu. Haluatko asiantuntevaa tietoa julkisivusaneerauksesta? Jätä yhteydenottopyyntö
Wienerberger Oy Ab

Lasitukset - Lumon

Parvekelasit antavat parvekkeelle uuden elämän! Lasitettu parveke suojaa huonolta säältä ja ympäristön melu vaimenee lasituksella. Lasitettu terassi tuo luonnon lähemmäksi. Tuoksut, äänet ja vuodenaikojen vaihtelut tulee enemmän osaksi asuintilaa.
Lumon Suomi Oy

Visor kaihtimet taloyhtiöön

Visor-kaihtimet huokuvat skandinaavista henkeä. Kaihtimilla korvaat esimerkiksi vanhat sälekaihtimet kaikissa kodin tiloissa, oli kyseessä sitten parveke, terassi tai kotisi sisätilat.
Suomen Visor Oy

Weber rappaustuotteet ja julkisivupinnoitteet

Weberin julkisivuratkaisuissa on otettu huomioon myös energiatehokkuus.
Rappaustuotteet, julkisivupinnoitteet

Maanmittauslaitos - Huonestotietojärjestelmä

Suomessa on otettu käyttöön sähköinen huoneistotietojärjestelmä vuonna 2019, kun huoneistotietojärjestelmää koskeva lainsäädäntö tuli voimaan. Huoneistotietojärjestelmästä vastaa Maanmittauslaitos.
Huonestotietojärjestelmä

Pyydä tarjous isännöinnistä - Kiinteistötahkola

Valitse isännöitsijä, joka vastaa puhelimeen. Kiinteistötahkolan palvelut on räätälöity taloyhtiöiden tarpeisiin. Pyydä arvio isännöinnin hinnasta.
Kiinteistötahkola

Realia Isännöinti - Isännöintipalvelut

Realia Isännöinti tarjoaa isännöintipalveluja jo 40 paikkakunnalla Suomessa. Jätä yhteydenottopyyntö.
Realia Isännöinti

Asiantuntijalausunto JuriNetin lakimiehiltä

Pyydä tarjous asiantuntijalausunnosta taloyhtiön käyttöön päätöksenteon tueksi, hinta alk. 300 € (alv. 0 %). Tarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua mihinkään.
Lakipalvelut

Juridista konsultointiapua

JuriNet Oy tarjoaa vaivattomasti ja edullisesti asianajopalveluja kaikille. Haluatko juridista konsultointiapua?
Jurinet Oy

Lakimies asiantuntijaksi kokoukseen - JuriNet Oy

Pyydä lakimies asiantuntijaksi yhtiökokoukseen tai hallituksen kokoukseen, hinta alk. 300 € (alv. 0 %). Tarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua mihinkään.
Lakipalvelut - JuriNet Oy

Taloyhtiön korjausrakennussuunnittelu- ja valvontapalvelut, Doventus Oy

Doventus on luotettava kolmen A:n yritys, joka hoitaa pää-, arkkitehti-, rakennus ja kokonaissuunnittelun sekä projektinjohdon ja valvonnan. Kaikki siis saman katon alta.
Kokonaisvaltainen rakennusprojektin hallinta

Uuden taloyhtiön suunnittelu- ja valvontapalvelut, Doventus Oy

Doventus on luotettava kolmen A:n yritys, joka hoitaa pää-, arkkitehti-, rakennus ja kokonaissuunnittelun sekä projektinjohdon ja valvonnan. Kaikki siis saman katon alta.
Suunnittelu- ja valvontapalvelut

Keittiön remontointi

Olemme kehittäneet uuden konseptin putkisaneerauksen yhteydessä tehtävään keittiöremonttiin. Haluatko kuulla lisää? Voit varata maksutta henkilökohtaisen ajan tai voimme myös tulla kertomaan taloyhtiön kokoukseen uudesta putkisaneeraus palvelukonseptistamme.
Novart Oy

Kokousekstraa taloyhtiön kokoukselle Keittiömaailmasta

Onko taloyhtiön kokoukselle paikka hakusessa? Keittiömaailma tarjoaa nyt kokousekstraa taloyhtiöiden kokouksia varten. Varaa taloyhtiön kokoukselle tila lähimmästä Keittiömaailma-myymälästäsi.
Novart Oy

Asbestipurku - Suomen Asbestitekniikka

Asbestipurkua luotettavasti vuosikymmenien kokemuksella.
Asbestisaneeraus

ABB-free@home -kodinohjausjärjestelmä

ABB-free@home ohjaa joustavasti valaistusta, kaihtimia, markiiseja, lämmitystä ja ilmastointia. Myös ovipuhelin on osa järjestelmää. Lisäksi mukaan voidaan liittää erityyppisiä kodin toimintoja ja hälytyksiä, kuten esimerkiksi vesivuotohälytykset kosteusvahdilla.
ABB-free@home -kodinohjausjärjestelmä

Bauer-vedenkäsittelyratkaisut

Bauer-vedenkäsittelylaitteet minimoivat kalkki- ja ruostekerrostumien muodostumisen, poistavat vanhat kerrostumat sekä parantavat putkistojen korroosionkestävyyttä.
Bauer-vedenkäsittelyratkaisut

Bosch kiinteistölämpöpumput

Boschilta löytyy energiatehokkaat ratkaisut suurempien rakennusten tai useammista taloista muodostuvien kiinteistöjen kustannustehokkaaseen lämmitykseen.
Bosch kiinteistölämpöpumput

Fortum kaukolämpö

Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella sekä Järvenpäässä ja Tuusulassa.
Fortum kaukolämpö

Fortum Liisi - jatkuva kaukolämmön huolto kuukausimaksulla

Fortum tarjoaa kaukolämpöä ja lämmönjakolaitteisen huoltopalvelua Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella sekä Järvenpäässä ja Tuusulassa.
Fortum Liisi

Fortum SmartLiving - dynaaminen tapa ohjata talon lämmitystä

Fortum SmartLiving on uudenlainen dynaaminen tapa ohjata talon lämmitystä mittausdataa ja tekoälyä hyödyntäen.
Fortum kaukolämpö

Huoneistokohtainen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys sopii myös vanhoihin kiinteistöihin, niin betoni- kuin puurakenteisiin ratkaisuihin.
Uponor Suomi Oy

Ilmavesilämpöpumppu suuren tehontarpeen kiinteistöihin

Kun halutaan isompiin kiinteistöihin säästöä lämmityskuluissa pienillä asennuskustannuksilla, ilmavesilämpöpumppu on yksi ratkaisu. Laitteen voi sijoittaa ulkotiloihin.
Ilmavesilämpöpumppu

Kiinteistömaalämpöpumppu

Energiatehokkaat ja sitä kautta käyttökuluiltaan alhaiset kiinteistömaalämpöpumput maksavat itsensä takaisin kohtuullisessa ajassa. Jätä yhteydenottopyyntö edustajalle.
Kiinteistömaalämpöpumppu

Korvausilmaventtiilit

Velco korvausilmaventtiilin termostaatti säätää venttiililautasen avausta automaattisesti ulkoilman lämpötilan mukaan. Velco venttiili on helppo asentaa kesämökistä kerrostaloon. Pyydä edustaja käymään kartoittamassa asoy:si sisäilman laatu.
Suomen Terveysilma Oy

Loiste Sähkönmyynti

Hoidamme taloyhtiösi energia-asiat ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Loisteelta saat kaikki energiaratkaisut saman katon alta.
Loiste Sähkönmyynti Oy

LVI-saneeraus - Uponor

Uponorin talotekniikkaelementit ovat teollisesti esivalmistettuja elementtijärjestelmiä linja- ja talotekniikkasaneeraukseen. Tehdasvalmisteiset, tilaajalle räätälöidyt ratkaisut tekevät suunnittelusta, asennuksesta ja huollosta helppoa. Talotekniikkaelementteihin saat veloituksettoman soveltuvuuskartoituksen.
Uponor Suomi Oy

NIBE airHEAT


NIBE airHEAT

NIBE reHEAT - lämmön talteenotto


NIBE reHEAT

NIBEn ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellinen ratkaisu öljylämmityksen rinnalle säästämään energiaa. Lämmitysjärjestelmän asennus ei vaadi porauksia, vaan ilma-vesilämpöpumppu integroidaan osaksi olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää.
NIBEn ilma-vesilämpöpumput

NIBEn kiinteistömaalämpöpumput

NIBEllä on kattava valikoima lämpöpumppuja. Maalämpöpumppuja löytyy eri koko- ja hintaluokissa.
NIBEn kiinteistömaalämpöpumput

NIBEn maalämpöpumput

NIBEllä on kattava valikoima lämpöpumppuja. Maalämpöpumppuja löytyy eri koko- ja hintaluokissa.
NIBEn maalämpöpumput

NIBEn poistoilmalämpöpumput


NIBEn poistoilmalämpöpumput

Pilaster-energiaremontti

Pilasterin moduulirakenteilla saadaan energiaremontti toteutettua nopeasti, kustannustehokkaasti ja ennen kaikkea asukkaille miellyttävällä tavalla. Moduulit kootaan valmiiksi tehtailla ja rakennuspaikalla ne kiinnitetään päällekkäin ulkoseinään.
Pilaster

Pilaster-ilmanvaihtoremontti

Ilmanvaihtoremontilla ilmanvaihto saadaan yksilöityä jokaisen asukkaan tarpeisiin erikseen. Suurin osa ilmanvaihtoremontista toteutetaan rakennuksen ulkopuolella, jolloin remontin ajaksi ei tarvitse muuttaa pois.
Pilaster

Pilaster-putkiremontti

Pilaster-putkiremontissa putkivedot on asennettu ulkoseinään tuleviin moduuleihin. Moduulit kootaan valmiiksi tehtaalla ja niistä viedään putket sisälle asuntoihin ulkoseinän läpi.
Pilaster

Pumppaamot/Capse Oy

Jätevesi-, sadevesi- ja perusvesipumppaamojen katkeamaton toiminta on strategisen tärkeätä kiinteistöissä, joissa ne vaaditaan. Tärkeä osa pumppaamojen ylläpitoa ovat vuosihuoltosopimukset. Säännöllisillä tarkastuksilla ja huolloilla varmistetaan pumppaamojen häiriötön toiminta ja pidennetään pumppaamon elinkaarta.
Pumppaamot

Putkisaneeraus sukittamalla/Capse Oy

Yhä useampi taloyhtiö ja kiinteistön omistaja valitsee viemärisaneeraukseen ekologisesti kestävän, teknisesti edistyksellisen ja modernin sukitusratkaisun. Sukitus on laadukas, nopeasti toteutettavissa, edullinen sekä ympäristö- ja asukasystävällinen menetelmä. Sukituksessa saneerataan vanhat, rikkoutuneet ja saumoistaan tihkuvat viemärit uudenveroiseen kuntoon.
Putkisaneeraus sukittamalla

SafeDrying-järjestelmät


SafeDrying

Sentakia - ilmansuodattimet

Sentakia Oy tarjoaa luotettavia suodatinratkaisuja moneen kohteeseen. Valikoimista löytyvät pientalosuodattimet, liikekiinteistöjen suodattimet ja teollisuuden suodattimet.
Sentakia - ilmansuodattimet

Wattinen - Älykäs kerrostalokotien lämmityksensäätäjä

Wattinen on DNA:n markkinoille tuoma kerrostalojen älykäs lämmityksensäätäjä, joka mittaa taukoamatta huoneiden lämpötiloja sekä säätää automaattisesti kerrostalokotisi lämmityksen elämänrytmiisi ja asumistottumuksiisi sopivaksi vähentäen näin huonekohtaisesti turhaa energiankulutusta. Wattinen on toistaiseksi pääasiassa tarjolla pääkaupunkiseudun kerrostaloihin.
Wattinen Oy

Isodrän - salaojittava lämmöneriste

ISODRÄN® -rakenne koostuu salaojituksesta, kapillaarisuuden katkaisusta ja lämmöneristyksestä.
Muottikolmio Oy

Finera-aidat ja -kaiteet vinyylistä

Vinyyliset rakennusmateriaalit kestävät niin kuumat kesät kuin kylmät talvetkin. Valitse terasseihin ja portaisiin kaiteet, jotka viimeistelevät talosi ulkonäön.
Finera Aitateollisuus Oy

Finera-vinyyliaidat, -terassit ja -katokset

Vinyyliset rakennusmateriaalit ovat täysin kosteuden- ja tuhoeläinten kestävät. Materiaalien pinta ei hilseile eikä väri irtoile, niistä ei lähde tikkuja eivätkä ne lahoa.
Finera vinyylituotteet

Pihatuotteet ja ketokatot

Pihan tulee olla sekä viihtyisä että toiminnallinen. Ako Garden -tuoteperheestä löytyvät betoniset pihakivet, kiviainekset, luonnonkivet kuin ketokatotkin. Kysy lisää ja pyydä tarjous!
AKO Garden

Pihavarusteet

Hyvin varusteltu pihapiiri tarjoaa asukkailleen oikeat välineet niin pyykkien kuivatukseen kuin mattojen tamppaamiseen - sekä viihtyisän paikan kesäpäivien viettämiseen! Jäteastiat puolestaan sijoitetaan omaan, paloturvalliseen roskakatokseensa ja polkupyörätelineet suojaan pyöräkatokseen. Mitä muita varusteita Teidän pihallenne tarvittaisiin?
Lehtovuori Oy

Säilytysratkaisut polkupyörille

Lehtovuoren polkupyörätelinevalikoimasta löytyy telineitä niin isoihin kuin pieniin pyöräparkkeihin. Telineissä on useita asennusvaihtoehtoja, mm. vapaasti seisovat, tasoon pultattavat ja betonoitavat telineet. Ota yhteyttä, niin katsotaan Teidän taloyhtiönne tarpeisiin ja tiloihin parhaiten soveltuvat pyörätelineet!
Lehtovuori Oy

Pyykinkuivatusjärjestelmä

Pesutuvan Velco-järjestelmässä lämmin käyttövesi luovuttaa kennostoon lämpöä, joka puhalletaan kuivaushuoneeseen säästäen energiaa. Pyydä asiantuntija paikalle kertomaan lisää.
Velco-pyykinkuivausjärjestelmä

Talopesula nykyaikaiseksi

Talpet-tuotevalikoima sisältää kaikki nykyaikaisessa kiinteistö- ja laitospesulassa tarvittavat koneet, laitteet ja varusteet. Pyydä asiantuntija paikalle kartoittamaan pesutupasi tarpeet.
Talopesulat Oy

ABB - Sähköauton latauspiste

Henkilöautoliikenteen sähköistyminen on myös Suomessa kiihdytyskaistalla. Siksi tuleviin ja oleviin asunto-osakeyhtiöiden pihalla/kiinteistön seinässä pitäisi olla sähköauton latauspiste.
ABB - Sähköauton latauspiste

ABB asennuskalusteet

Toimintavarmat, turvalliset ja helposti asennettavat ABB:n asennuskalusteista löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkaisu.
sähköasennuskalusteet

ABB NäpsäSMART-sähkökeskukset

ABB:n NäpsäSMART-mittauskeskuksia voidaan käyttää sekä rakennusaikana että jättää valmiiseen rakennukseen.
sähkökeskukset

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä

ABB-free@home on helppokäyttöinen järjestelmä kodin ohjausten automatisointiin - valaistus, lämmitys, ilmastointi, kaihtimet, ovipuhelin, tilanneohjaukset sekä järjestelmän toiminta.
ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä

ABB-Welcome-tuotteilla voi helposti toteuttaa juuri sopivan ovipuhelinjärjestelmän lisätoimintoineen kaikkiin kohteisiin.
ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä

Ensto - sähköauton lataus

Ensto on johtava sähköautojen latausratkaisujen toimittaja. Enston sähköautojen latauspisteet ja palvelut ovat helppokäyttöisiä ja tyylikästä skandinaavista muotoilua.
Sähköauton lataus

KNX-taloautomaatio kiinteistön ohjaukseen

Kysy lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö.
ABB

LedStore

LedStoren valaistussuunnitelma tehdään asiakkaan toiveiden mukaan ja varmistaen, että asunnossa on valoa riittävästi. Haluaisitko ilmaisen suunnitelman?
Lamppukauppa Led Store Oy

Huoltopalvelut - Eskon

Eskon Oy on Suomen vanhin horminkorjausyritys. Yritys on erikoistunut myös ilmanvaihdon parantamiseen niin yksityishenkilöiden kuin teollisuuden kohteissa. Tämän lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia injektointitöitä, kuten kopolaattojen kiinnityksiä.
EsKon Oy

Huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä

Markkinoiden älykkäin laite pienentää asukkaiden laskuja, säästää etäluettavuudessaan isännöitsijän aikaa, tarjoaa ammattilaisille teknistä tukea kautta linjan ja on kiinteistösijoittajalle elinkaarikustannuksiltaan edullisin valinta.
Vercon Oy

KIKKA-alumiiniset lauderungot

Kääntyvät alumiiniset lauderungot ovat erinomainen vaihtoehto taloyhtiön saunatiloihin.
Kosken Metalli Oy

Sentakia pyyhekuivaimet

Sentakia Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita vesikiertoisia ja sähkölämmitteisiä kuivaimia julkisiin rakennuksiin, rivi- ja kerrostaloihin sekä omakotitaloihin. Pyyhekuivaimia löytyy joko vesikiertoisena tai sähköllä toimivana. Pyyhekuivaimella lisäät niin ripustustilaa kuin viihtyvyyttä pesutiloissa.
Sentakia - pyyhekuivaimet

Weber Linjasaneeraus

Kun linjasaneeraus on suoritettava, se kannattaa heti tehdä mahdollisimman kustannustehokkaasti ja kestävästi.
Linjasaneeraus

Liune-väliovet

Liune Door on kotimaisen mitoituksen mukainen liukuva väliovi. Liukuovikokonaisuudessa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa lisätilaa asumiseen 1-3 neliötä.
Aulis Lundell Oy

Muuratut Terca-tulisijat

Tiilestä muuratun tulisijan hyvä lämmönvaraus perustuu materiaalien lisäksi sen kokonaismassaan. Alhaisen pintalämpötilan vuoksi tiilestä muurattu tulisija luovuttaa lämpöä hitaasti ja pitkään. Kiinnostaako sinua tiilestä tehty tulisija? Jätä yhteydenottopyyntö.
Wienerberger Oy Ab

BMI Ormax -Tiilikatto

Tiilikatto on kaunis ja järkevä valinta: pitkäikäinen, helppohoitoinen, säänkestävä ja äänetön. Täydellinen kattotoimitus on helppo ja varma ratkaisu kiinteistön katon uusimiseen.
Ormax Monier Oy

Katepal-bitumikate

Bitumikatto näyttää parhaat puolensa vaihtelevassa ilmastossa. Kate toimii kosteusteknisesti oikein, kun se asennetaan kunnon alustalle. Tuotemallisto on laaja.
Bitumikatto

Katepal-bitumikate taloyhtiöille

Bituminen kattolaattakate käy rakennukseen kuin rakennukseen.
Bitumikate

Kattoturvatuotteet

Tikkaat, lumiesteet ja kattosillat ovat merkittävä kiinteistön turvallisuustekijä. Valitsemalla SFS-sertifioituja tuotteita - kuten Vesivek tuotteet - varmistat tuotteiden riittävän lujuuden lisäksi myös sen, että pintakäsittely on tehty kestämään.
Vesivek Oy

KerabitPro Bitumikattoremontit

Kokemusta bitumituotteiden asentamisesta Suomessa jo vuodesta 1910 – parasta pohjolan vaativiin olosuhteisiin!
KerabitPro Bitumikattoremontit

Pyydä kattomestari taloyhtiön kokoukseen

Taloyhtiön kattoremontti suunnitellaan kohdekohtaisesti. Täyden palvelun kattopaketti sisältää kaiken purusta loppusiivoukseen. Kattomestari kertoo kokoukselle kattoremontista.
Ruukki Construction Oy / kattotuotteet

Pyydä tarjous materiaalipaketista ilman asennusta

Ruukilta saat kaiken mitä katollesi tarvitset: toimivat alusrakenteet, katemateriaalit, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmän.
Ruukki-katto

RestaKoti Oy

Tiilikaton pesu, pinnoitus, kasvuston torjunta-ainekäsittely, suoja-ainekäsittely ja tiilikaton pinnoitus. Peltikaton huoltomaalaus, pinnoitus, maalatun peltikaton käsittely, pvc-peltikaton maalaus, kuumasinkityn peltikaton maalaus sekä huoltomaalaus.
Kattohuollot ja -pinnoitteet

Sadevesijärjestelmät kuntoon

Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Vesivekin sadevesijärjestelmä on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu. Tilaa kartoituskäynti!
Vesivek Oy

Täyden palvelun kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontti suunnitellaan kohdekohtaisesti. Täyden palvelun kattopaketti sisältää kaiken purusta loppusiivoukseen.
Ruukki Construction Oy / kattotuotteet

Vesivek-kattoremontit

Katto on kotisi tärkeimpiä rakenteita, pidä siitä hyvää huolta! Toimivan katon tulee täyttää kolme funktiota: sen tulee olla vesitiivis, turvallinen sekä tuuletuksen tulee toimia.
Vesivek-kattoremontit

Säilytysratkaisut polkupyörille, autonrenkaille ja suksille

Ovella Systems valmistaa säilytystelineitä mm. polkupyörille, autonrenkaille ja suksille. Tutustu Ovellan ratkaisuihin ja selätä kaaos.
Ovella Systems Oy

Velco APT-laitteisto

Velco APT-laitteisto aiheuttaa alapaineen alapohjassa ja poistaa kosteuden sekä hajut alimmaisen kerroksen asunnoista sekä käytävistä.
Suomen Terveysilma Oy

Olet pyytämässä yhteydenottoa seuraavista tuotteista / palveluista:
 

Tarkista tiedot ja lähetä yhteydenottopyyntö


Hanketiedot
kk
vuosi 20
Yhteystiedot

@
Taloyhtiön tiedot
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.


Antamanne tiedot välitetään yllämainituille tahoille jatkokäsittelyyn. Jokainen tarjoaja on vuorollaan yhteydessä pyyntönne käsittelemiseksi.

Odota, ladataan...

Tietoja siirretään palvelimelle. Ole hyvä ja odota.