Omataloyhtiö.fi

Yhteydenottopyyntöpalvelu

Omataloyhtiö.fin yhteydenottopalvelun kautta voi jättää yhteydenottopyyntöjä rakennusalan yrityksille heidän tuotteistaan ja palveluistaan. Samalla lomakkeella voi jättää pyynnön usealle yritykselle yhdellä kertaa.

Avaa alla olevasta yhteydenottovalikosta kohta, jonka tuotteista / palveluista haluat pyytää yhteydenottoa. Rastita haluamasi toimijat. Yritysten edustajat ottavat sinuun yhteyttä. Huom. Yhteydenottopyynnön jättäminen ei velvoita sinua mihinkään.

Juridista konsultointiapua

JuriNet Oy tarjoaa vaivattomasti ja edullisesti asianajopalveluja kaikille. Haluatko juridista konsultointiapua?
Jurinet Oy

Taloyhtiön korjausrakennussuunnittelu- ja valvontapalvelut, Doventus Oy

Doventus on luotettava kolmen A:n yritys, joka hoitaa pää-, arkkitehti-, rakennus ja kokonaissuunnittelun sekä projektinjohdon ja valvonnan. Kaikki siis saman katon alta.
Kokonaisvaltainen rakennusprojektin hallinta

Isodrän

ISODRÄN® -rakenne koostuu salaojituksesta, kapillaarisuuden katkaisusta ja lämmöneristyksestä.
Muottikolmio Oy

Uuden taloyhtiön suunnittelu- ja valvontapalvelut, Doventus Oy

Doventus on luotettava kolmen A:n yritys, joka hoitaa pää-, arkkitehti-, rakennus ja kokonaissuunnittelun sekä projektinjohdon ja valvonnan. Kaikki siis saman katon alta.
Suunnittelu- ja valvontapalvelut

Hanke- ja korjaussuunnittelu, hankkeiden johtaminen ja valvonta

Wise Group Finland Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja. Wise Groupilla on kokemusta suunnittelusta ja rakennuttamisesta yli 40 vuoden ajalta.
Wise Group Finland Oy

Huoltopalvelut - Eskon

Eskon Oy on Suomen vanhin horminkorjausyritys. Yritys on erikoistunut myös ilmanvaihdon parantamiseen niin yksityishenkilöiden kuin teollisuuden kohteissa. Tämän lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia injektointitöitä, kuten kopolaattojen kiinnityksiä.
EsKon Oy

Autotallin nosto-ovi

Autotallin ovi korostaa talon arkkitehtuuria, kun sen väri ja muoto valitaan huolella. Ikkunoiden ja muiden lisätarvikkeiden avulla oven ulkonäköä voi muunnella ja oven. Kysy tarjous!
Crawford Entrematic Finland

Lasitukset - Lumon

Parvekelasit antavat parvekkeelle uuden elämän! Lasitettu parveke suojaa huonolta säältä ja ympäristön melu vaimenee lasituksella. Lasitettu terassi tuo luonnon lähemmäksi. Tuoksut, äänet ja vuodenaikojen vaihtelut tulee enemmän osaksi asuintilaa.
Lumon Suomi Oy

Weber rappaustuotteet ja julkisivupinnoitteet

Weberin julkisivuratkaisuissa on otettu huomioon myös energiatehokkuus.
Rappaustuotteet, julkisivupinnoitteet

Julkisivun korjaus tiilellä

Onko asunto-osakeyhtiösi julkisivu rapistunut vuosien saatossa? Kestävä ja kokonaistaloudellisesti edullinen korjausvaihtoehto on muurattu julkisivu. Haluatko asiantuntevaa tietoa julkisivusaneerauksesta? Jätä yhteydenottopyyntö
Wienerberger Oy Ab

Mora Armatur -hanasarjat

Energiaälykkäät hanat vähentävät kiinteistön elinkaarikustannuksia. Mora Armatur auttaa jo rakennuksen tai remontin suunnitteluvaiheessa valitsemaan oikean tuotteen oikeaan käyttökohteeseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää.
Mora Armatur -hanasarjat

Keittiön remontointi

Olemme kehittäneet uuden konseptin putkisaneerauksen yhteydessä tehtävään keittiöremonttiin. Haluatko kuulla lisää? Voit varata maksutta henkilökohtaisen ajan tai voimme myös tulla kertomaan taloyhtiön kokoukseen uudesta putkisaneeraus palvelukonseptistamme.
Novart Oy

Kokousekstraa taloyhtiön kokoukselle Keittiömaailmasta

Onko taloyhtiön kokoukselle paikka hakusessa? Keittiömaailma tarjoaa nyt kokousekstraa taloyhtiöiden kokouksia varten. Varaa taloyhtiön kokoukselle tila lähimmästä Keittiömaailma-myymälästäsi.
Novart Oy

Fortum kaukolämpö

Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella sekä Järvenpäässä, Tuusulassa ja Joensuussa.
Fortum kaukolämpö

IVT Ilmalämpöpumppu

Loistava valinta silloin, kun halutaan ylimääräinen lämmönlähde esimerkiksi sähkölämmitystä täydentämään.
IVT Ilmalämpöpumppu

IVT Ilma-vesilämpöpumppu

Säästä rahaa korvaamalla nykyisen lämmitysjärjestelmäsi ilma-vesilämmöllä.
IVT Ilma-vesilämpöpumppu

Loiste Sähkönmyynti

Hoidamme taloyhtiösi energia-asiat ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Loisteelta saat kaikki energiaratkaisut saman katon alta.
Loiste Sähkönmyynti Oy

IVT Maalämpöpumppu

Lämpöpumppu on puhdas lämmönlähde, joka tuottaa jopa neljä kertaa enemmän energiaa kuin se kuluttaa.
Maalämpöpumppu

NIBE ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellinen ratkaisu öljylämmityksen rinnalle säästämään energiaa. Lämmitysjärjestelmän asennus ei vaadi porauksia, vaan ilma-vesilämpöpumppu integroidaan osaksi olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää.
NIBE ilma-vesilämpöpumput

NIBE maalämpöpumput

NIBEllä on kattava valikoima lämpöpumppuja. Maalämpöpumppuja löytyy eri koko- ja hintaluokissa.
NIBE maalämpöpumput

NIBE poistoilmalämpöpumppu


Poistoilmalämpöpumppu

Ruukki aurinkoenergiaratkaisut

Ruukin aurinkoenergiaratkaisut sopivat kattoon kuin kattoon auttamaan saamaan säästöä energialaskussa.
Ruukki aurinkoenergiaratkaisut

Korvausilmaventtiilit

Velco korvausilmaventtiilin termostaatti säätää venttiililautasen avausta automaattisesti ulkoilman lämpötilan mukaan. Velco venttiili on helppo asentaa kesämökistä kerrostaloon. Pyydä edustaja käymään kartoittamassa asoy:si sisäilman laatu.
Suomen Terveysilma Oy

Huoneistokohtainen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys sopii myös vanhoihin kiinteistöihin, niin betoni- kuin puurakenteisiin ratkaisuihin.
Uponor Suomi Oy

LVI-saneeraus - Uponor

Uponorin talotekniikkaelementit ovat teollisesti esivalmistettuja elementtijärjestelmiä linja- ja talotekniikkasaneeraukseen. Tehdasvalmisteiset, tilaajalle räätälöidyt ratkaisut tekevät suunnittelusta, asennuksesta ja huollosta helppoa. Talotekniikkaelementteihin saat veloituksettoman soveltuvuuskartoituksen.
Uponor Suomi Oy

Viking Kuivaustekniikka

Rakennusaikaisten kosteuksien sekä vesivahinkojen kuivausten hallintaa. Rakennusaikainen lämmitys sekä kosteusmittaukset.
Viking Kuivaustekniikka Oy

Aidat ja kaiteet vinyylistä

Vinyyliset rakennusmateriaalit kestävät niin kuumat kesät kuin kylmät talvetkin. Valitse terasseihin ja portaisiin kaiteet, jotka viimeistelevät talosi ulkonäön.
Finera Aitateollisuus Oy

Vinyyliaidat, -terassit ja -katokset

Vinyyliset rakennusmateriaalit ovat täysin kosteuden- ja tuhoeläinten kestävät. Materiaalien pinta ei hilseile eikä väri irtoile, niistä ei lähde tikkuja eivätkä ne lahoa.
Finera vinyylituotteet

Säilytysratkaisut

Ovella Systems valmistaa säilytystelineitä mm. polkupyörille, autonrenkaille ja suksille. Tutustu Ovellan ratkaisuihin ja selätä kaaos.
Ovella Systems Oy

Siirtonurmikko - Vihervakka Oy

Siirtonurmella saadaankin nopeasti hyvälaatuista ja tervettä nurmipintaa ja samalla säästyy niin aikaa kuin rahaakin. Siirtonurmikko on viherrakentajan suosikkituote!
Siirtonurmikko

Velco APT-laitteisto

Velco APT-laitteisto aiheuttaa alapaineen alapohjassa ja poistaa kosteuden sekä hajut alimmaisen kerroksen asunnoista sekä käytävistä.
Suomen Terveysilma Oy

Talopesula nykyaikaiseksi

Talpet-tuotevalikoima sisältää kaikki nykyaikaisessa kiinteistö- ja laitospesulassa tarvittavat koneet, laitteet ja varusteet. Pyydä asiantuntija paikalle kartoittamaan pesutupasi tarpeet.
Talopesulat Oy

Pyykinkuivatusjärjestelmä

Pesutuvan Velco-järjestelmässä lämmin käyttövesi luovuttaa kennostoon lämpöä, joka puhalletaan kuivaushuoneeseen säästäen energiaa. Pyydä asiantuntija paikalle kertomaan lisää.
Velco-pyykinkuivausjärjestelmä

KNX-taloautomaatio kiinteistön ohjaukseen

Kysy lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö.
ABB

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä

ABB-free@home on helppokäyttöinen järjestelmä kodin ohjausten automatisointiin - valaistus, lämmitys, ilmastointi, kaihtimet, ovipuhelin, tilanneohjaukset sekä järjestelmän toiminta.
ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä

ABB-Welcome-tuotteilla voi helposti toteuttaa juuri sopivan ovipuhelinjärjestelmän lisätoimintoineen kaikkiin kohteisiin.
ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä

AD-Lux

Taloyhtiöiden valaistusta suunniteltaessa on mietittävä ennen kaikkea asukkaiden turvallinen liikkuminen. Tämä koskee niin piha- kuin talon sisäisiäkin alueita.
AD-Lux Oy

ABB asennuskalusteet

Toimintavarmat, turvalliset ja helposti asennettavat ABB:n asennuskalusteista löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkaisu.
sähköasennuskalusteet

ABB NäpsäSMART-sähkökeskukset

ABB:n NäpsäSMART-mittauskeskuksia voidaan käyttää sekä rakennusaikana että jättää valmiiseen rakennukseen.
sähkökeskukset

KIKKA-alumiiniset lauderungot

Kääntyvät alumiiniset lauderungot ovat erinomainen vaihtoehto taloyhtiön saunatiloihin.
Kosken Metalli Oy

Weber Linjasaneeraus

Kun linjasaneeraus on suoritettava, se kannattaa heti tehdä mahdollisimman kustannustehokkaasti ja kestävästi.
Linjasaneeraus

Muuratut Terca-tulisijat

Tiilestä muuratun tulisijan hyvä lämmönvaraus perustuu materiaalien lisäksi sen kokonaismassaan. Alhaisen pintalämpötilan vuoksi tiilestä muurattu tulisija luovuttaa lämpöä hitaasti ja pitkään. Kiinnostaako sinua tiilestä tehty tulisija? Jätä yhteydenottopyyntö.
Wienerberger Oy Ab

Vakuutukset - Etera

Eterassa vakuutat helposti tilapäiset ja vakituiset työntekijät sekä itsesi. Voit myös siirtää vakuutuksesi helposti meille toisesta vakuutusyhtiöstä.
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera

Elisa laajakaista- ja kaapeli-TV-ratkaisut kiinteistöille

Elisa toimittaa talon tekniseen tilaan valokuidun, josta taloyhtiön ja asukkaiden valinnan mukaan on saatavana nopeita ja laadukkaita laajakaista-, viihde- ja kaapeli-tv-palveluita. Elisa Valokuitu parantaa palveluiden laatua, nostaa kiinteistön ja asunnon arvoa sekä parantaa asumismukavuutta.
Elisa laajakaista

Watector-vesivuotohälytin

Ratkaisu kosteusvaurioiden ennaltaehkäisyyn. Watector-vesivuotohälytin tarjoaa suojaa laaja-alaisesti, sillä koko matto toimii vesivuotosensorina.
NWD Technologies Oy

Työmaa-WC

Työmaa-WC:n tilaaminen tontille rakennusajaksi helpottaa käytännön toimia, pitää ympäristön siistinä ja nopeuttaa rakennusaikaa.
Työmaa-WC

Huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä

Markkinoiden älykkäin laite pienentää asukkaiden laskuja, säästää etäluettavuudessaan isännöitsijän aikaa, tarjoaa ammattilaisille teknistä tukea kautta linjan ja on kiinteistösijoittajalle elinkaarikustannuksiltaan edullisin valinta.
Vercon Oy

Kattoturvatuotteet

Tikkaat, lumiesteet ja kattosillat ovat merkittävä kiinteistön turvallisuustekijä. Valitsemalla SFS-sertifioituja tuotteita - kuten Vesivek tuotteet - varmistat tuotteiden riittävän lujuuden lisäksi myös sen, että pintakäsittely on tehty kestämään.
Nesco Oy/Vesivek (Hämeen Laaturemontti)

Sadevesijärjestelmät kuntoon

Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Vesivekin sadevesijärjestelmä on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu. Tilaa kartoituskäynti!
Nesco Oy/Vesivek (Hämeen Laaturemontti)

Ormax-Tiilikatto

Tiilikatto on kaunis ja järkevä valinta: pitkäikäinen, helppohoitoinen, säänkestävä ja äänetön. Täydellinen kattotoimitus on helppo ja varma ratkaisu kiinteistön katon uusimiseen.
Ormax Monier Oy

Ruukki aurinkoenergiaratkaisut

Ruukin aurinkoenergiaratkaisut sopivat kattoon kuin kattoon auttamaan saamaan säästöä energialaskussa.
Ruukki aurinkoenergiaratkaisut

Täyden palvelun kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontti suunnitellaan kohdekohtaisesti. Täyden palvelun kattopaketti sisältää kaiken purusta loppusiivoukseen. Kysy myös aurinkolämpöratkaisuja energiansäästöön.
Ruukki Construction Oy / kattotuotteet

Sadex sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

Laadukas sadevesijärjestelmä kestää pitkään. Sadexilta saa myös kaikki katto- ja turvallisen poistumien tuotteet: talotikkaat, lumiesteet, kattosillat, hätäpoistumistiet ja nousukiskot.
Sadex Oy

Olet pyytämässä yhteydenottoa seuraavista tuotteista / palveluista:
 

Tarkista tiedot ja lähetä yhteydenottopyyntö


Hanketiedot
kk
vuosi 20
Yhteystiedot

@
Taloyhtiön tiedot

Antamanne tiedot välitetään yllämainituille tahoille jatkokäsittelyyn. Jokainen tarjoaja on vuorollaan yhteydessä pyyntönne käsittelemiseksi.

Odota, ladataan...

Tietoja siirretään palvelimelle. Ole hyvä ja odota.