• Etusivu
  • Ajankohtaista

Kattokuntotarkastus

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 15.11.2011
201111_28644.jpg

_

201111_28645.jpg
201111_28646.jpg

Kattokuntotarkastuksessa suoritetaan vesikatteen silmämääräinen tarkastus.

- Vedeneristys: yleiskunto, pinta ja saumat

- Alusta: yleiskunto ja alustan tuuletus

- Katon läpiviennit: tuuletusputket, tarkastusluukut, IV- hormit, kattoikkunat ja muut läpiviennit

- Vedenpoisto: kattokaivot, räystäskourut, syöksytorvet, tippapellit, jiirikallistukset

- Muut yksityiskohdat: räystäsrakenne, ylösnostot, liikuntasaumat, räystäspellitykset, ylösnostopellitykset ja kulkutiet katolle/katolla

Tarkastuksessa ei avata rakenteita eikä tehdä huoltotoimia.

Asiakas saa kattokuntotarkasturaportin, joka tehdään paikan päällä.

201111_28643.jpg
Icopal Oy
Ajankohtaista
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20236_82003.jpg
Osakkeenomistajan huolellisuusvelvoite ja kunnossapitovastuu?
Naapurissamme todettiin vesivahinko, jonka syynä oli viemärin tukkeutuminen, osakkeenomistajan huolimattomuudesta johtuen. Ylimääräinen yhtiönkokous pidettiin ja isännöitsiä ns. pakotti ottamaan lainan 35 000 €. Kenellekään ei kerrottu, että on tapahtunut vesivahinko. Vakuutusyhtiö ei korvannut. Kuka tekee remontin?Työtä ei edes kilpailutettu niin kuin kuuluisi. Odotan isännöitsijän pöytäkirjaa kokouksesta. Minne saan valittaa ja mitä oikeuksia kuuluu, en hyväksynyt kokouksessa lainan ottamista?
20233_81333.jpg
Isännöitsijä myi liiketoimintansa, onko uusi sopimus pakko hyväksyä?
Taloyhtiömme isännöitsijä myi (toiminimensä) liiketoiminnan toiselle yritykselle. Onko halllituksen pakko hyväksyä tämä, vai voiko suorittaaa normaalin kilpailutuksen ja valita sen pohjalta?
201010_23436.jpg
Taloyhtiön siisti ja toimiva jätteenkeräys
Molokin syväkeräysjärjestelmä on kehitetty ympäristöasiat huomioon ottavasta näkökulmasta. Syväkeräyksen keskeinen ajatus on hyödyntää pystysuuntainen muoto, jolloin kaksi kolmasosaa säilöstä jää maanpinnan alapuolelle. Ratkaisu mahdollistaa perinteiseen jätehuoltoon verrattuna mm. huomattavasti paremman keräyskapasiteetin, pidentyneet tyhjennysvälit, hygieenisemmän ympäristön, helpomman säiliöiden sijoittelun sekä ennen kaikkea taloyhtiötä miellyttävän keräystavan.Lisää Molok-syväkeräysjärjestelmistä...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton