• Etusivu
  • Remontti

Saatto- ja vastuskaapeleiden asennukset, tarkastukset ja korjaukset

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 21.12.2011
201112_29023.jpg

Räystäskourujen ja sadevesijärjestelmien sulanapito!

Jään sulaminen ja uudelleenjäätyminen voi vahingoittaa kattoja ja räystäskouruja.
Painavat jääpuikot voivat pudota ja aiheuttaa vahinkoa.
Seisova vesi voi valua sisäseiniin ja kalusteisiin.

Raychemin itsesäätyvä sulanapitojärjestelmä huolehtii veden virtauksesta räystäskouruissa ja syöksytorvissa varmistaen turvallisen poistumisreitin katolta sulavalle jäälle ja lumelle.

Jokaiselle katemateriaalille löytyy soveltuva kaapeli.

_

Taloudellinen käyttää

Itsesäätyvä toiminta säästää energiaa lisäämällä tai vähentämällä lämmitystehoa automaattisesti olosuhteiden mukaan. Ohjausyksikkö kytkee lämpökaapelin päälle vain tarvittaessa: matalan lämpötilan ja kosteuden havaitsemisen jälkeen.

Raychem FlexiClic – järjestelmän itsesäätyvän lämmitysteknologian edut

  • Turvallinen: itsesäätyvät järjestelmät eivät ylikuumene, vaikka kaapelit asennettaisiin ristikkäin toistensa yli.
  • Helppo suunnittelu ja asennus:järjestelmä voidaan mitoittaa aina oikeaan pituuteen.
  • Säästää energiaa: itsesäätyvä lämpökaapeli antaa enemmän tehoa sinne, missä sitä tarvitaan.
  • 201112_29024.jpg
    201112_29025.jpg
    Icopal Oy
    Remontti
    Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
    Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

    Aiheeseen liittyvää

    20095_17024.jpg
    Urakointi- ja huoltopalvelut
    Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
    20098_18360.jpg
    Icopalilla laadukasta valokateosaamista
    Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
    Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
    Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
    Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
    Taloyhtiön neuvottelut ja kustannuslaskenta
    Suunnitelmallisen kunnossapidon merkitys
    Asunto-osakeyhtiölain mukaan hallituksen on vuosittain varsinaisessa yhtiökokouksessa (tilinpäätöskokous) esitettävä kirjallinen selvitys taloyhtiön kunnossapitotarpeista ko. yhtiökokousta seuraavalle viidelle vuodelle. Selvitys on annettava toimista, jotka vaikuttavat olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.Asunto-osakeyhtiölaki ohjaa siis selvästi taloyhtiöitä suunnitelmalliseen kunnossapitoon ja tämä ihan syystäkin. Korjausten ennakoinnilla ja hyvällä suunnittelulla voidaan säästää jopa 30 prosenttia rakennuksen koko elinkaaren aikaisista korjauskustannuksista. Välttämättömäksi tiedettyjen korjausten lykkääminen myöhempään ajankohtaan tarkoittaa yleensä korkeampia korjauskustannuksia myöhemmin tulevaisuudessa. Korjaustapa muuttuu ajan myötä raskaammaksi ja ns. kevyt korjaus ei ole enää mahdollinen vaihtoehto. Taloyhtiöissä tuleekin sitoutua pitkäjännitteisempään, suunnitelmallisempaan ja ennakoivaan kiinteistön kunnossapitoon. Suunnitelmallisen kiinteistönpidon avulla reaktiivisten (äkillisten, odottamattomien) korjausten tarve vähenee.
    20123_30195.jpg
    Kiinteistönhuolto ja ylläpito
    Kiinteistönhuolto on osa taloyhtiön arkipäivää. Parhaimmillaan työn tulos näkyy kiinteistön moitteettomana kuntona ja toimivuutena. Kiinteistönomistajat eli osakkaat tekevät valinnan siitä mikä on tarkoituksenmukainen tapa järjestää kiinteistönhuolto kussakin taloyhtiössä. Valinnan taustalla ovat kiinteistön asettamat vaatimukset sekä kiinteistönhuollon tavoitteet. Tavoitteiden tulee olla vähintään taloyhtiössä sellaisia, että kiinteistön arvo säilyy. Toki suositeltavaa on, että kiinteistön arvoa pyritään nostamaan samalla kun käyttäjäkunnalle taataan kohtuuhintaisesti turvallinen ja viihtyisä asuinympäristö.
    20102_20329.jpg
    Autopaikkaan tarvitaan arpaonnea
    Taloyhtiöiden autopaikat sekä erityisesti niiden vähyys ja/tai puuttuminen on osakkaiden sekä vuokralaisten keskustelujen kestosuosikki. Vaikka uudisrakentaminen kehittyy ja asuntojen tilaratkaisut paranevat vuosi vuodelta, ei autopaikka-asiaan tunnu tulevan muutosta. Minkä takia nyky-yhteiskunnassa, jossa perheessä on kaksi tai kolmekin autoa, ei voida pitää itsestäänselvyytenä, että asuntoon kuuluisi edes yksi autopaikka?

    Luetuimmat

    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton

    Uusimmat

    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton