• Etusivu
  • Remontti

Tee laaturatkaisu vuosikymmeniksi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vesivek Oy
Julkaistu 27.05.2011Päivitetty 20.06.2012
20115_26262.jpg

Vesivekin kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä asennettu koko alueelle.

Sadevesijärjestelmän todellinen laatu ilmenee yleensä vasta vuosien mittaan. Saumoistaan vuotavat ja lumikuormien painosta repsahtaneet räystäskourut ovat tavallinen näky kaikkialla pohjoisen ilmaston maissa. Ruoste ja pinnan hilseily ovat myös kaikille tuttuja ilmiöitä. Mutta näin ei tarvitse olla!

Lisätietoa Vesivekin sadevesijärjestelmästä

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Kulmikas vai pyöreä?

Kulmikkaan ja pyöreän sadevesijärjestelmän ratkaisut soveltuvat sekä pien- että kerrostaloon, uuteen tai vanhaan kohteeseen. Saumattomat kourut profiloidaan rakennuspaikalla juuri räystään mittaisiksi, jolloin vältytään turhilta vuotavilta saumoilta.

Vesivek-sadevesikourut ja -alastulot ovat standardin SFS-EN 612 mukaisia ja kourun kannakkeet standardin SFS-EN 1462 luokan H (heavy) mukaisia. Osoituksena sadevesijärjestelmien standardinmukaisuudesta on niille myönnetty sertifikaatti ja FI-merkin käyttöoikeus, merkintälupa nro 3166.

Vesivekin alumiinisella sadevesijärjestelmällä on 3 vuoden materiaali- ja asennustakuu. Myös asennus (sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet) on sertifioitu, merkintälupa nro 3468.

Parvekkeen sadevedenpoistojärjestelmä

Parvekelaattaan asennetaan valun yhteydessä ruostumattomasta teräksestä valmistettu parvekekaivo (Vesivek RST 82/73 EI60).

Kaivon sisällä on aina palokatko, joka tukkii kaivon palotilanteessa, testattu toimivuus EI60 min. Vesi ohjataan ylemmiltä parvekkeilta alaspäin Ø 73 mm:n alumiiniputkea pitkin. Putken seinämäpaksuus on 1,3 mm ja pituus 2950 mm.

Putket ovat niin jäykkiä, ettei seinäkiinnitystä tarvita. Tarvittaessa putkia voidaan jatkaa. Ylemmän parvekkeen vedet eivät ohjaudu alemmalle parvekkeelle siivilä/asennusholkin ansiosta.

Alemman parvekkeen vedet ohjautuvat kuitenkin samaan putkistoon siivilä/ asennusholkissa olevien aukkojen kautta. Kaivojen vakiopituudet ovat 150 mm ja 170mm. Pidempiä saatavissa tilauksesta.

Parvekkeen sadevesijärjestelmä voidaan asentaa myös remontoitavaan kohteeseen.

Parvekkeiden sadenvedenpoistojärjestelmä voidaan asentaa uuteen tai vanhaan taloon.
Parvekkeiden sadenvedenpoistojärjestelmä voidaan asentaa uuteen tai vanhaan taloon.

30 vuoden puhkiruostumattomuustakuu

Vesivek myöntää alumiinisen sadevesijärjestelmän alumiinimateriaalille 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Takuu on 3 vuoden täystakuuta täydentävä takuu, joka kattaa sadevesikourun ja syöksytorvien alumiiniinimateriaalin puhkiruostumisen (puhkisyöpymisen) osalta, ei esimerkiksi asennusta tai asennuksen yhteydessä tehtyjen liitosten tiiveyttä. Tarkat takuuehdot saat Vesivek-myyjältäsi.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Omataloyhtiö.fi-jäsenenä voit jättää yhteydenottopyynnön Vesivekin edustajalle. Pyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido ostamaan tuotetta.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

20115_26265.jpg
Vesivek Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20105_21716.jpg
Sadevesijärjestelmän kuntokartoitus
Sadevesijärjestelmien oletettu käyttöikä on noin 30 vuotta. Materiaalista ja pinnoitteesta riippuen voi uusiminen tulla ajankohtaiseksi jo aiemminkin. Tavoitteellisen käyttöiän saavuttamiseksi on räystäskourut syytä huoltaa kaksi kertaa vuodessa. Liasta aiheutuvat rasitukset voivat paitsi vahingoittaa materiaalia myös muuttaa kaatojen suuntaa, jolloin järjestelmä ei toimi toivotulla tavalla. Kuntokartoitus sadevesijärjestelmän osalta on syytä hoitaa hyvissä ajoin.Jätä yhteydenottopyyntö Vesivekille
20111_23936.jpg
Sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet kuntoon edullisesti talvella!
Mikäli haluat remontoida sadevesijärjestelmäsi ja kattoturvatuotteesi edullisemmin, voit käyttää talvietua.Talvietu koskee yksityisiä rakentajia/saneeraajia sekä asunto-osakeyhtioissä tehtyjä sopimuksia.Talviedun, -10% saat, kun työ suoritetaan tammi- huhtikuun välisenä aikana ja kauppa on myyjän kanssa sovittu ennen maaliskuun loppua.Haluamme turvata ammattitaitoisten asentajiemme talvityöllisyyden ja romuttaa ajatuksen talvityön vaikeuksista. Talviedusta saat lisätietoa Vesivekin myyjiltä.Jätä yhteydenottopyyntö tästäLue lisää sadevesijärjestelmistä
20112_24504.jpg
Taloyhtiöissä ei riittävästi tietoa
Taloyhtiöissä ei ole riittävästi tietoa sen paremmin uusista kattotuotteista, -materiaaleista kuin -määräyksistäkään, sanoo Markku Kellokoski Vesivek Uusimaa Oy:stä. Ammattirakentamisen yksikön päällikkö toteaa ykskantaan, että toimivia ratkaisuja kyllä löytyisi pulmaan kuin pulmaan, mutta tieto ei vaan mene perille
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Taloyhtiön kirjanpito - kirjanpitolaki
Taloyhtiöiden kirjanpitovelvollisuutta sekä kirjanpidon ja tilinpäätöksen sisältöä säätelevät kirjanpitolaki, kirjanpitoasetus, osakeyhtiölaki ja asunto-osakeyhtiölaki. Taloyhtiöiden on pidettävä kahdenkertaista kirjanpitoa, noudatettava hyvää kirjanpitotapaa ja tehtävä tilinpäätöksensä niin, että se antaa oikean ja riittävän kuvan yhtiön toiminnan tuloksesta ja taloudellisesta asemasta. Kirjanpidon ja varainhoidon valvonta on hallituksen tehtävä, kun taas niiden lain mukainen järjestäminen kuuluu isännöitsijälle. Jos yhtiöön ei ole valittu isännöitsijää, tulee hallituksen huolehtia myös kirjanpidon järjestämisestä.Kirjanpidon avulla seurataan taloyhtiön tulojen, menojen, varojen ja velkojen kehitystä. Kirjanpidosta saatu tieto taloyhtiön taloudellisesta tuloksesta ja asemasta perustuu pääosin tilinpäätökseen, mutta myös tilikauden aikana tehdyt raportit ja laskelmat antavat tärkeää tietoa taloyhtiön päätöksiin. Tämän takia kirjanpito tulee pitää ajan tasalla.Taloyhtiön tilikausi on 12 kuukautta, mutta se ei ole sidottu kalenterivuoteen. Ainoastaan toimintaa aloitettaessa tai lopetettaessa tai tilinpäätöksen ajankohtaa muutettaessa tilikausi voi olla tätä lyhyempi tai pidempi, kuitenkin enintään 18 kuukautta. Yleistä onkin, että taloyhtiön siirtyessä rakennuttajalta osakasten hallintaan tilikausi on poikkeava. Taloyhtiön tilikaudesta määrätään perustamissopimuksessa tai yhtiöjärjestyksessä ja sen muuttamisesta päättää yhtiökokous.
20146_39772.jpg
Taloyhtiöt kerrospukeutuvat - nyt ilmainen suunnittelukäynti
Me suomalaiset tunnemme oman ilmastomme. Talvi on pitkä ja kylmä, kevät alkaa liian myöhään eikä kesää juuri ole. Tuntuu, että niinä päivinä, joina aurinko paistaa, vähintäänkin tuulee. Tästä johtuen suomalaiset ovat tottuneet etsimään sopivia ratkaisuja jokaiseen keliin. Löytyy alus- ja välikerrastoa sekä tuulen ja sateen pitävää ulkotakkia, joilla olemme oppineet maksimoimaan ulko-oleskelun nautinnollisuuden haastavassa ilmastossa.Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti terassi- tai parvekelasituksesta
20221_74366.jpg
Oletko ostamassa uutta täys­sähkö­autoa? Hae 2 000 euron hankinta­tukea
Tiesitkö, että uuden sähköauton ostaja tai pitkäaikaisvuokraaja voi saada valtiolta 2000 euroa hankintatukea? Aiemmin ostaja sai tuen alennuksena auton myyntihinnasta autoliikkeestä, nyt tuki maksetaan hakijalle tukipäätöksen mukaisesti. Tukea haetaan Liikenne- ja viestintävirasto Traficomista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton