• Etusivu
  • Isännöitsijä

Juridista apua yrityksille ja yksityishenkilöille

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Jurinet Oy
Julkaistu 30.04.2019Päivitetty 11.10.2023
202212_80440.jpg

JuriNet palvelee niin yksityisiä henkilöitä kuin yritys ja yhteisöasiakkaita.

Onko sinulla asia, johon tarvitset juridista apua? – Liittyipä se henkilökohtaisiin asioihin, yrityksen tai taloyhtiön päätöksentekoon tai riitatilanteisiin. JuriNet on sinua varten!

Jokainen ihminen, yhteisö ja yritys on tärkeä JuriNetille. Toiminnan lähtökohtana on, että jokainen ansaitsee sellaisen juristin hoitamaan omaa asiaansa, jonka käytöstä ei aiheudu kohtuuttomia kustannuksia, mutta jonka osaaminen ja asiantuntijuus on vakuuttavaa.

Huomio

Huomio

Tutustu case-tapauksiin:

Jokainen toimeksianto on tärkeä

Monipuoliset palvelut yrityksille ja yhteisöille

Yritysasiakkaana saat kattavat ja laadukkaat liikejuridiikan palvelut kaikissa yrittäjyyteen liittyvissä tilanteissa. JuriNetin asianajajat ymmärtävät yritystoiminnan haasteet muuttuvassa ympäristössä ja he auttavat sinua ja yritystäsi menestymään liiketoiminnassasi.

JuriNetilla on vankka kokemus ja asiantuntemus yritysten ja yksityishenkilöiden välisistä riita-asioista, oikeudenkäynneistä sekä muista lakipalveluista, rikosasiat mukaan lukien. JuriNet palvelee yritysasiakkaitaan kaikilla liiketoiminta-alueilla yrityksen koosta tai ongelman laadusta riippumatta aina osakassopimuksen laadinnasta monimutkaisiin yritysjärjestelyihin.

Juristeilla on oikeustieteellisen koulutuksen lisäksi kokemusta yrittäjätoiminnasta ja JuriNet palvelee valtakunnallisesti. Heillä on laaja kotimainen ja kansainvälinen asiantuntijaverkostosta koostuva asiantuntijaryhmä, jota voidaan konsultoida tarvittaessa. JuriNet palvelee muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Sopimusoikeus ja yhtiöoikeus
  • IT-Oikeus ja teknologia
  • IPR-Oikeus
  • Yrityssaneeraus ja konkurssi
  • Palvelut PK-Yrityksille
  • Yritysjärjestelyt ja transaktiot
  • Kilpailuoikeus ja kartellit
  • Riitojen ratkaisu ja oikeudenkäynnit
  • Julkiset hankinnat

Tutustu lisää palveluihin yrityksille ja yhteisöille>>

Tarvitsetteko asiantuntijalausuntoa lakimiehiltä?

Pyydä tarjous asiantuntijalausunnosta taloyhtiön käyttöön päätöksenteon tueksi, hinta alk. 300 € (alv. 0 %). Tarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua mihinkään.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä>>

Tarvitsetteko juridista apua päätöksentekoon kokouksessa?

Pyydä lakimies asiantuntijaksi yhtiökokoukseen tai hallituksen kokoukseen, hinta alk. 300 € (alv. 0 %). Tarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua mihinkään.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä>>

Palvelut yksityishenkilöille

JuriNetilla on laaja osaaminen yksityishenkilöiden riita-asioista, oikeudenkäynneistä ja monista muista yksityishenkilöiden tarvitsemista lakipalveluista ja palvelee asiakkaitaan kaikissa lakiasioissa, myös rikosoikeudenkäynneissä. Yhä useampi riita-asia saadaan sovittua JuriNetin avulla ilman oikeudenkäyntiä.

JuriNet palvelee muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Asunto- ja kiinteistökaupat
  • Asumiseen ja rakentamiseen liittyvät riidat
  • Perintö ja testamentti
  • Perheoikeus
  • Vahingonkorvaukset
  • Työoikeus ja työntekijät
  • Tekijänoikeudet
  • Verosuunnittelu
  • Rikosasiat
  • Seksuaalirikokset
  • Sosiaaliseen mediaan liittyvät rikokset
  • Lähestymiskielto
  • Oikeudenkäynnit
  • Oikeusturvavakuutus ja oikeusapu

Tutustu lisää palveluihin yksityishenkilöille>>

Info

Info

Miksi siis valita JuriNet?

Asiointi on helppoa, mutkatonta ja turvallista!

Arvot ovat JuriNetille kaikki kaikessa, yritys toimii luottamuksellisesti, tehokkaasti ja vastuullisesti. JuriNet panostaa AINA asiakkaan kannalta parhaaseen lopputulokseen.

JuriNet tarjoaa maksuttoman alkuneuvottelun, jos asia ei johda toimeksiantoon.

JuriNet on valtakunnallisesti verkostoitunut eri alan asiantuntijoiden kanssa.

Suomen Yrittäjien valtakunnallinen kumppani kaikissa lakiasioissa.

Tarvitsetko juridista konsultointiapua? Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Yleiset sopimusehdot

Jurinet Oy
Isännöitsijä
laki
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

17_P_31033.jpg
AS. Oy laki uudistuu heinäkuussa
Heinäkuun 1. päivänä tuli voimaan uusi asunto-osakeyhtiölaki. Ennalta uuden lain tiimoilta paljon puhuttaneita aiheita ovat mm. PTS-suunnitelmat, hallituksen vastuu sekä muutostöiden ilmoitusvelvollisuus.Yleistä:Asunto-osakeyhtiöihin sovelletaan uutta asunto-osakeyhtiölakia 1.7. 2010 alkaen.Asunto-osakeyhtiön osakepääoman tulee olla vähintään 2.500 €, joka on jaettava osakkeisiin. Osakkeella ei tarvitse olla nimellisarvoa, mutta se voidaan kuitenkin määrätä yhtiöjärjestyksessä.Tietyn huoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet kuuluvat samaan osakeryhmään. Ellei yhtiöjärjestyksessä määrätä toisin, ovat osakkeet vapaasti ja ilman rajoituksia luovutettavissa edelleen.Osakkaat eivät ole henkilökohtaisesti vastuussa asunto-osakeyhtiön velvoitteista. Osakas on kuitenkin velvollinen maksamaan yhtiölle yhtiövastiketta, jonka määräämisperusteet on merkittävä yhtiöjärjestykseen.Uuden asunto-osakeyhtiölain voimaanpanosta on annettu erillinen laki. Sen 1 §:n mukaan pääsääntönä on, että uutta lakia sovelletaan myös ennen 1.7.2010 perustettuun asunto-osakeyhtiöön. Samalla on kumottu 17.5.1991 annettu asunto-osakeyhtiölaki (809/1991) siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen.Lue lisää laki uudistuksista...Markku Asmala asianajaja, Pori Asianajotoimisto Asmala Härmäläinen Santavuo Oy www.ahslaki.fi
20107_22496.jpg
Uusi asunto-osakeyhtiölaki voimaan
Uuden asunto-osakeyhtiölain voimaanpanosta on annettu erillinen laki. Sen 1 §:n mukaan pääsääntönä on, että uutta lakia sovelletaan myös ennen voimaantuloa (1.7.2010) perustettuun asunto-osakeyhtiöön. Samalla on kumottu 17.5.1991 annettu asunto-osakeyhtiölaki (809/1991), siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen.Lue lisää lakiuudistuksista...
20111_24136.jpg
Lue kuukauden kysymys!
Omataloyhtiö.fi:stä löytyvän Kysy niin vastaamme -palstan avulla saat apua taloyhtiön vastuu- ja lakikysymyksiin. Huiman suosion saavuttaneelle palstalle on esitetty jo yli 325 kysymystä ja olemme nyt poimineet mielestämme kuluneen kuukauden kiinnostavimman kysymyksen.Siirry Kysy niin vastaamme palstalle...
20218_71758.jpg
10 tärkeintä tarkastus­kohtaa hissin määrä­aikaistarkas­tuksessa
Hissionnettomuuksia sattuu onneksi harvoin, mutta seuraukset voivat olla vakavia – kuten Kaunialan sairaalassa kuolemaan johtaneessa hissitapaturmassa. Sairaalan hoitaja ja pyörätuolissa ollut kuntoutuja olivat poistumassa hissikorista. Kesken poistumisen hissikori lähti liikkeelle ylöspäin. Kuntoutuja jäi puristukseen korin lattian ja kerrostason kulkuaukon yläkarmiin ja menehtyi.Tapaturmassa syynä oli nostokoneisten jarrun vikaantuminen. Hissien osat vaativat huoltoa ja tarkastustoimenpiteitä. Onnettomuuksilta vältytäänkin parhaiten ennakoimalla hissin huoltotoimenpiteitä säännöllisien ja lain vaatimien hissitarkastuksen avulla. Mutta mitä itse hissitarkastuksessa oikein tarkastetaan ja miksi? Onko teidän taloyhtiössänne hissiturvallisuus kunnossa?
20219_72792.jpg
Nämä kannattaa tietää: 9 faktaa uudesta kaavoitus- ja rakentamislaista
Hallituksen esitys kaavoitus- ja rakentamislaiksi on edennyt lausuntokierrokselle. Kokosimme oleelliset tiedot uudesta laista, joka korvaa nykyisen maankäyttö- ja rakennuslain.
Asuinalue kaavoitus
Rakennuslain uudistuksen päämääränä sujuvoittaa kaavoitusta
Yksi merkittävimmistä hankkeista tämän hallituskauden aikana on käynnissä oleva maankäyttö- ja rakennuslain (MRL) kokonaisuudistus. Rakennuslaki ohjaa sitä, miten alueita suunnitellaan ja rakennetaan 2000-luvun kaupungistuvassa Suomessa. SAK ja RT korostavat, että MRL-uudistuksen tulee vahvistaa työmarkkinoiden toimivuutta ja alueiden elinvoimaa sekä samalla vastata ilmastonmuutoksen ja kaupungistumisen haasteisiin. Olennaista on sujuvoittaa kaavoitusta sekä mahdollistaa yhdyskuntarakenteen tiivistäminen ja uudistaminen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton