• Etusivu
  • Remontti

Onko lasitettu parveke jo talvikunnossa?

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Julkaistu 02.12.2015Päivitetty 22.06.2023
201512_44983.jpg

Helppo ja nopea päivitys sisustamiseen syntyy tyynyillä ja koristeilla.

Haluaisitko syödä aamiaista parvekkeella kärsimättä kylmästä tuulesta? Haluaisitko syödä illallista parvekkeella, ilman että vieraasi kärsivät sateesta? Parvekelasitus muuttaa avoimen, tuulisen ja säille alttiin tilan suojatuksi oleskelutilaksi, joka suorastaan kutsuu viettämään aikaa siellä. Lumon parvekelasitus muuttaa parvekkeen mukavaksi lisätilaksi.

Tilaa maksuton esite!

Lasitus antaa suojan tyylikkäästi, valoisuutta menettämättä

Lumon tarjoaa parvekelasituksia, jotka ovat ulkonäöltään, toiminnallisuudeltaan, helppokäyttöisyydeltään, tyylikkyydeltään ja hinnaltaan parasta luokkaa. Lisää turvallisuutta alimpiin kerroksiin. Lumon lasitus on turvallinen ja pitkäikäinen ratkaisu. Sisään avautuvat parvekelasit on helppo pestä turvallisesti parvekkeelta kurottelematta. Lumon lasitus tuo elämään jotain erityistä ja ainutlaatuista. Toteuta sinäkin oma unelmasi yhdessä Lumonin kanssa.

Lasitettu terassi tai parveke helpottaa huoneiston tuuletusta

Kerrostalohuoneiston siivous talviaikaan saattaa tuntua työläältä ja vaivalloiselta, perusteellisesta joulusiivouksesta puhumattakaan. Lasitettu parveke helpottaa huomattavasti huoneiston tuuletusta ja tekstiilien tuuletusta. Vaikka ulkona sataisi lunta tai vettä, niin lasitetun parvekkeen suojassa petivaatteet, matot ym. tuulettuvat vaivattomasti, eikä tekstiilien kastumista tarvitse murehtia.

Viihtyisäksi sisustetulla lasitetulla terassilla viihtyy talvellakin.
Viihtyisäksi sisustetulla lasitetulla terassilla viihtyy talvellakin.

Joulukuusi lasitetulle parvekkeelle?

Onko kotonanne allergiaa tai jostain muusta syystä aidon joulukuusen tuonti sisälle ei ole houkuttelevaa? Mahtava ratkaisu on sijoittaa joulukuusi parvekkeelle. Tällä tavoin koti pysyy sisältä siistinä ja silti kuusi on tuomassa joulun tuntua kotiin, vaikkakin parvekkeella tai terassilla. Tee oma talvinen paratiisi lasitetulle terassille tai parvekkeelle.

Jouluista tunnelmaa parvekkeelle saa kynttilöillä, erilaisilla ruukkuistutuksilla kanervineen ja havuasetelmineen. Kruununa lasitetun parvekkeen sisustukselle ovat tunnelmalliset joulu-/ kaamosvalot. Iltahämärässä kynttilöiden ja jouluvalojen loisteessa parveke näyttää tunnelmalliselta. Kylmälläkin kelillä kelpaa käydä jouluglögit hörppimässä tunnelmallisella parvekkeella ja katsomassa, näkyykö hangessa tontun jälkiä. Sisusta siis lasitettu parveke tai terassi jouluisaksi ja vietä tunnelmallinen joulu lasitetulla parvekkeella tai terassilla!

Jouluista tunnelmaa parvekkeelle saa kynttilöillä, erilaisilla ruukkuistutuksilla kanervineen ja havuasetelmineen.
Jouluista tunnelmaa parvekkeelle saa kynttilöillä, erilaisilla ruukkuistutuksilla kanervineen ja havuasetelmineen.
Huomio

Huomio

Parveke- ja terassisisustajan muistilista:

Käytä kosteutta kestäviä materiaaleja

Suosi uv-suojattuja kankaita, jotta niiden väri ei haalistu

Älä sisusta parveketta liian täyteen

Mittaa tila ja suunnittele kalustus sen mukaan

Helppo ja nopea päivitys sisustamiseen syntyy tyynyillä ja koristeilla

Lyhdyt ja ulkovalot luovat tunnelmaa parvekkeelle

Jätä yhteydenottopyyntö:

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Remontti
lasitukset
parveke
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20103_20872.jpg
Lumon lasiterassi
Lasikuistit, porstuat ja verannat ovat kuuluneet perinteiseen, suomalaiseen talonrakentamiseen. Vuosien saatossa ovat talojen ilme ja rakennusmateriaalit muuttuneet ja lasikuistit pelargonioineen ovat päässeet unohtumaan. Energiansäästötavoitteet, rakennusten kalliit neliöhinnat ja luontoarvojen korostuminen ovat nostaneet nykyajan lasikuistit uuteen kukoistukseen.
202111_73669.jpg
5 kysymystä parvekelasien huollosta ja turvallisuudesta
Parvekelasit ovat nykyisin lähes vakiovaruste kerrostalojen parvekkeilla, ja terassilaseja asennetaan yhä enemmän myös pien- ja rivitaloihin. Mitä jokaisen pitäisi tietää niiden turvallisuudesta ja huollosta?
20151_42058.jpg
Parvekelasit säästävät energiaa tutkitusti
Talvella ihmiset varautuvat kylmiin keleihin pukeutumalla paremmin. Myös kerrostalojen parvekkeet tarvitsevat suojaa talven tuulia ja tuiskuja vastaan. Parvekkeiden lasittaminen on järkevä investointi, joka näkyy asumisen laadun paranemisena sekä edullisempana asumisena. Taloyhtiöille parvekelasien vaikutukset parvekkeiden elinkaareen ja kunnostustarpeeseen ovatkin jo tutut.Mittauta taloyhtiösi energiansäästöhyöty!
20163_45893.jpg
Nyt voit ladata Lumonin uuden suunnittelutyökalukirjaston
Nyt voit ladata Lumonin sivuilta uuden suunnittelutyökalukirjaston, joka pitää sisällään tekniset aineistot, tuotteiden DWG-aineiston, referenssit ja paljon muuta. Kirjasto on helppo ja nopea asentaa omalle koneelle, jonka jälkeen kaikki suunnittelumateriaali on vaivattomasti käytettävissä. Esimerkiksi Lumon-tuotteiden poikkileikkauskuvien hyödyntäminen on nyt entistä helpompaa: valitsette vain haluamanne tuotteen rakennekuvan ja viette sen nappia painamalla AutoCAD-ohjelmaan.Lataa suunnitteluaineisto tästä
Parvekkeella kaksi kukkaruukkua
Miksi parvekkeita lasitetaan? Kuuntele vastaus KIVIJALKA-podcastista
Oletko koskaan miettinyt, miksi parvekkeita lasitetaan? Nopeasti voisi ajatella, että lasituksella saadaan näppärästi melkein ylimääräinen huone asuntoon. Hyvä syy tämäkin, mutta ei suinkaan ainoa. Jakson pääteemana on parvekelasien huoltamiseen liittyvät asiat. Asiantuntijana aiheesta keskustelemassa on myyntipäällikkö Oskari Hyttinen Lumonilta.Kivijalka-podcastissa puhutaan asumiseen, teknologiaan sekä tietenkin rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvistä aiheista.Podcast on tallennettu 2022 vko 8.
20183_52097.jpg
Muista huollattaa parvekelasit säännöllisesti
Parvekelasitukset tulivat markkinoille yli 30 vuotta sitten. Vuosikymmenten varrella yksin Lumon on asentanut yli 400 000 parvekelasitusta. Valtaosa parvekelaseista on vielä käytössä. Talojen rakenteet liikkuvat ja parvekelasien osat kuluvat. Huollolle on siis ollut tarvetta pitemmän aikaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton