• Etusivu
  • Piha

Monipuoliset pyörien, renkaiden ja ulkoiluvälineiden säilytysratkaisut

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ovella Systems Oy
Julkaistu 27.04.2017Päivitetty 06.07.2017
20163_45886.jpg

Erilaiset säilytysmahdollisuudet ovat pieni mutta merkittävä osa taloyhtiön kokonaisuutta. Kuinka mukavaa onkaan, kun renkaille, pyörille, suksille ja muille ulkoiluvälineille löytyy taloyhtiöstä paikkansa. Alla on kerrottu muutamista taloyhtiön arkea helpottavista ratkaisuista.

Tilaa maksuton esite!

Osta säilytystuotteita verkkokaupasta!

Pyörien ja suksien säilyttäminen asunnoissa?

Ovellan nerokkaat säilytystelineet polkupyörille ja muille välineille on suunniteltu asennettaviksi myös asuntoon. Ovella Fillarikoukku FK-1 , Junior v-3 -telineillä polkupyörää säilytetään pystyssä esim. nurkassa ja Megakonsoli PST-2:ssa (2 kpl) säilytys vaakatasossa. SkiRack STM-5 ja MultiRack MT-6 ovat suksia, luistimia ja rullalautoja ym. varten. Asunnoissa säilytystiloja ovat mm. eteinen, vaatehuone ja parveke. Pienissä asunnoissa myös olohuone, jolloin telineet ovat osana sisustusta. Asukas voi itse asentaa telineet helposti asennusohjeiden ja -kiinnikkeiden avulla.

Suksiteline.
Suksiteline.

Piha-alueet järjestykseen estetiikkaa ja turvallisuutta unohtamatta

Ovella® PyöräNoja -parkkijärjestelmä on pitkän kehitystyön tulos. PyöräNoja-parkkijärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas polkupyörien säilytysjärjestelmä. Se on sopiva kaiken ikäisille ja sitä on helppo käyttää. Pyörät asettuvat keskelle telinettä, ovat suorassa rivissä ja pysyvät pystyssä (myös ilman omaa tukea) vetokoukun ja telineen muotoilun vuoksi. Polkupyörä voidaan lukita telineeseen rungosta ja renkaasta tarpeen vaatiessa.

PyöräNoja -parkkijärjestelmä on suunniteltu ulos pyöräparkkeihin ja sisätiloihin. Parkkijärjestelmä toimitetaan eri pituisina yksiköinä, jotka ovat jatkettavissa. Esim. neljän metrin tilaan saadaan 10 polkupyörää. PyöräNoja PNK-10 on pyöräkatos 10 pyörälle, jossa on läpinäkyvä valokate. Telineet ovat sinkittyä terästä ja ne toimitetaan myös RAL:n eri sävyin.

Pyöränoja.
Pyöränoja.

Renkaat telineeseen ja itse hotelliin

Talvi- ja kesärenkaiden säilytys aiheuttaa keväisin ja syksyisin päänvaivaa. Nykyään markkinoidaan ns. Rengashotelleja, joihin varataan aika kuten parturiin. Siistiä ja kädet pysyvät puhtaina vaatteista puhumattakaan. Ovella tarjoaa tähänkin vaihtoehdon. Nimittäin Rengasteline PST-4, johon sopii 4 kpl standardi renkaita. Taloyhtiö voi hankkia telineitä ja vuokrata niitä haluaville, jolloin tulot jäävät taloyhtiöön.

Erillinen rengasvarasto voidaan kalustaa telinein, kunhan paloturvallisuus on huomioitu itse tilassa. Tämä tarjoaa taloyhtiölle myös mahdollisuuden ottaa käyttöön tila, joka on aiemmin ollut tyhjänä tai hyödyttömässä käytössä. Tämä konsepti pitää asukkaat myös aktiivisena, jolloin he huolehtivat itse omaisuudestaan omassa taloyhtiössään. Jos taloyhtiön vuokrahinta kausisäilytyksestä on alhaisempi kuin markkinahinta ns. Rengashotelleissa, jää asukkaalle varaa käydä myös oikeassa hotellissa. Rengastelineitä myyvät hyvin varustetut rautakaupat.

Tilaa maksuton esite!

Osta säilytystuotteita verkkokaupasta!

Pyöräkellari.
Pyöräkellari.
Ovella Systems Oy
Piha
säilytys
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20163_45886.jpg
Onko säilytystilakaaos ongelma taloyhtiössänne?
Erilaiset säilytysmahdollisuudet ovat pieni mutta merkittävä osa taloyhtiön kokonaisuutta. Kuinka mukavaa onkaan, kun renkaille, pyörille, suksille ja muille ulkoiluvälineille löytyy taloyhtiöstä paikkansa. Tarpeeton kaaos ja säilytyspaikkojen riittämättömyys vain aiheuttavat ongelmia asukkaiden keskuudessa ja vaikuttavat asumisviihtyvyyteen. Järjestys yhdessä toimivan tilankäytön kanssa ehkäisee ilkivaltaa ja edistää turvallisuutta.
20153_42831.jpg
Pyörät solmussa ja renkaat rutussa?
Onko pyöräkellarissanne talven jälkeen aina kaaos? Oma polkupyörä ei tahdo löytyä talven jälkeen millään kellarista. Taloyhtiön kevätsiivous on oiva hetki laittaa myös pyörävarasto järjestykseen uusilla pyörätelineillä. Kuinka mukavaa onkaan alkaa pyöräilykausi, kun polkupyörät ovat siististi järjestyksessä.Tilaa maksuton esite!
Pyörävarasto
Kesytä taloyhtiön pyöräkaaos
Työmatka- ja harrastuspyöräilyn suosio kasvaa edelleen, mikä on kestävää kehitystä ja aktiivisen elämäntavan merkki. Lähes jokaisella suomalaisella on pyörä ja monilla useampikin eri käyttötarkoitusta varten. Kasvaneeseen tilantarpeeseen on pystytty vastaamaan uusissa kerrostaloissa, mutta vanhoissa taloyhtiöissä pitää tiloja organisoida uudelleen tai tehostaa tilankäyttöä.
20208_61077.jpg
Onhan pumppaamo kunnossa?
Jätevesi-, sadevesi- ja perusvesipumppaamojen katkeamaton toiminta on strategisen tärkeätä kiinteistöissä, joissa ne vaaditaan. Tärkeä osa pumppaamojen ylläpitoa ovat vuosihuoltosopimukset. Säännöllisillä tarkastuksilla ja huolloilla varmistetaan pumppaamojen häiriötön toiminta ja pidennetään pumppaamon elinkaarta. Capse Oy on kokonaisvaltainen jätevesitekniikan palvelutalo, jolla on täydellinen pumppaamotarvikevarasto, ainutlaatuinen päivystyspalvelu sekä nopea vaste-aika.Koska teidän pumppaamonne on viimeksi tarkastettu, saati sitten huollettu?
20225_78039.jpg
Lakimiehelle jätettyjä kysymyksiä vastauksilla: taloyhtiön piha
Kysy, vastaamme-palstalle on jätetty paljon taloyhtiön pihaan liittyviä kysymyksiä. Tähän olemme koonneet taloyhtiön pihoja koskevia pulmia ja vastauksia. Jos et löydä sopivaa vastausta, voit itse jättää kysymyksen palstallemme. Linkin löydät sivun lopusta.
201012_23930.jpg
Energia-avustuksia vuodelle 2011
Vuoden 2011 energia-avustus tukee uusiutuvaa energiaa hyödyntävien lämmitysjärjestelmien käyttöönottoa. Korjaus- ja energia-avustuksia koskevat lakimuutokset on vahvistettu ja asetusmuutokset annettu. Muutokset tulevat voimaan 1.1.2011.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton