Kotimaiset keskukset kerros- ja rivitaloihin
Omataloyhtiö.fi

Kotimaiset saneerauskeskukset kerros- ja rivitaloihin

Kotimaiset saneeraus- ja huoneistokeskukset on suunniteltu yhteistyössä suunnittelutoimistojen sekä urakoitsijoiden kanssa.

Tuotteet soveltuvat kerros- ja rivitalojen saneeraus- sekä uudiskohteisiin. Niiden suunnittelussa on otettu huomioon yleiskaapeloinnin ja valokuidun liittämismahdollisuuksien asettamat vaatimukset.

Saneerauskeskukset pinta-asennukseen

Saneerauskeskusten mitoitus ja muotoilu on optimoitu sopimaan vanhan sähkökeskuksen paikalle niin, että komponenteille ja kaapeloinnille jää riittävästi tilaa. Ryhmäkeskus ja data-asennuskotelo voidaan asentaa päällekkäin, vierekkäin tai erikseen, joko seinälle oven viereen tai sen yläpuolelle.

Mallistoon kuuluu mittauskeskus, ryhmäkeskus sekä data-asennuskotelot. Keskukset ovat metallikoteloituja ja pinta-asennettavia.

>> Saneerauskeskusmallistoon

Ominaisuuksia:

  • Keskukset ovat 275 mm leveitä ja 500 mm korkeita, joten ne sopivat ahtaisiinkin paikkoihin
  • Keskuksen toisella sivulla ja päädyissä on avattavat läpivientiaihiot, jotta kaapelikanavalla saadaan siisti sekä toimiva ratkaisu
  • Kotelon pohjassa lenkit kaapelien sitomista varten
  • Pohjassa on suuri avattava aihio, jotta keskus voidaan asentaa suoraan vanhan paikalle
  • Oven kätisyys vaihdettavissa
  • Vaaka-asennuksessa oven lukitus auki-asentoon helpottaa työtä
  • Lopputarkastuksen yhteydessä tehtävät mittaukset ovat helppoja 4-napaisen pääkytkimet avulla
  • Selkeät komponenttien ja liittimien sijoittelut ja merkinnät

Saatavilla myös huoneistokeskukset uudiskohteisiin

Uppo- ja pinta-asennettavat huoneistokeskukset ovat dataryhmäkeskuksia, joiden upotuskotelossa on huomioitu erilaiset asennus- ja kiinnitystarpeet. Kiinnitys voidaan tehdä ennen verhoilulevyn asennusta tai sen jälkeen. Upotuskotelossa on peitettynä valmiit putkitusaukot, jotka voidaan avata asennuksen edetessä tarpeen mukaan. Pintakoteloiden päädyssä sijaitsevat läpivientiaihiot lähes koko leveydeltä. Myös pohjassa on laaja avattava aihio.

Dataosassa on tilaa antennihaaroittimelle sekä kuitapäätekotelolle. Mukana toimitetaan kaksi RJ45-rimaa, joihin voidaan asentaa yleisimmät RJ45-liittimet. Asennusalustasta on mahdollista taittaa kannakkeet dataosaan tulevia aktiivilaitteita, kuten esimerkiksi ADSL-modeemia, varten.

 

>> Sähköinen esite vakiokeskuksista

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
1.9.2017