Varmaa ja huoletonta kaukolämpöä ilman investointia, Fortumin uudella Liisi-palvelulla.

Varmaa ja huoletonta kaukolämpöä ilman investointia

As Oy Espoon Nuottatie 2:ssa lämmönjakolaitteet uusittiin syyskuun alussa Fortumin uudella Liisi-palvelulla. Näin kaukolämmityksen valinta ja uusiminen käytännössä tapahtuivat.

As Oy Espoon Nuottatie 2 on seitsemän perheen taloyhtiö, jossa on asuttu ja viihdytty jo 25 vuotta. Taloyhtiön kaukolämmitys on toiminut alusta asti hyvin. "Jopa niin hyvin, että lämmitysasiat on pystynyt melkein unohtamaan", kertoo taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Kari Wilkman.  "Noin kolmisen vuotta sitten tiedostimme, että lämmitys tulisi uusia.

Pohdimme maalämpöä vaihtoehtona, mutta siinä investointikustannukset olisivat olleet liian suuret. Päätös kaukolämmityksen jatkumisesta ja laitteiden uusinnasta syntyi tänä keväänä, kun saimme tietää Fortumin uudesta Liisi -palvelusta."

"Kyllä tässä parasta on, että saamme lämmityksen uusittua ilman investointia. Me arvostamme vaivatonta asumista, ja siksi kuukausimaksuun kuuluva huoltopalvelu on erittäin tervetullut. Energia- ja kustannussäästö uuden lämmönjakolaitteen ja sen mitoituksen myötä olisi tietysti myös plussaa", summaa Kari Wilkman.

As Oy Nuottatien hallituksen puheenjohtaja Kari Wilkman kävi teknisessä tilassa katsomassa asennusta.As Oy Nuottatien hallituksen puheenjohtaja Kari Wilkman kävi teknisessä tilassa katsomassa asennusta.

Lämmönjakolaitteiden uusinta sujui vaivattomasti

Maanantaina työt alkoivat taloyhtiössä kaukolämpöputkien vanhojen eristeiden poistamisella ja uuden laitteen kiinnittämiseksi tehtävillä valmistelutöillä. Fortumin yhteistyökumppani Uudenmaan Lämpötekniikka hoiti ammattitaitoisin ottein itse vaihtotyön.

"Teemme lämmönjakolaitteiden muutostyöt aina laadukkaasti asiakkaiden toiveet huomioiden siten, että lämmityksen ja lämpimän veden katkot ja muu aiheutuva häiriö jäävät mahdollisimman vähäiseksi. Hyvä tiedotus uusinnan aikana on  erittäin tärkeää", korostaa ULT-Yhtiöiden  toimitusjohtaja Petri Honka.

Torstaina vanhat lämmönjakolaitteet irrotettiin ja uudet laitteet asennettiin paikoilleen. Asukkaille tiedotettiin sähköpostitse ja kirjallisesti hyvissä ajoin, että osan aikaa päivästä lämmöt ja lämmin vesi on poissa. Asennus sujui suunnitelmien mukaisesti.
 

Yllä. Putkiasentaja Juha Haarala Uudenmaan Lämpötekniikka Oy:sta hoiti asennustyön. 
Vas. Fortumin tekninen asiantuntija Antti Pääkkö tarkasti, että asennustyö oli tehty huolellisesti.Yllä. Putkiasentaja Juha Haarala Uudenmaan Lämpötekniikka Oy:sta hoiti asennustyön. Vas. Fortumin tekninen asiantuntija Antti Pääkkö tarkasti, että asennustyö oli tehty huolellisesti.

Kiinnostuitko?

Fortum tarjoaa kaukolämpöä ja siihen liittyviä palveluja Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Joensuussa, Järvenpäässä ja Tuusulassa. Lue lisätiedot tai jätä yhteydenottopyyntö.
Lisätietoa www.fortum.fi/Liisi
 

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
20.9.2018