Asennusvalmiit putkikotelot nopeuttavat remonttia

Asennusvalmiit putkikotelot nopeuttavat remonttia

Kotimainen Halltex Oy on laajentanut tuotevalikoimaansa asennusvalmiilla putkikoteloilla, joilla sisätilojen putket saa piiloon tyylikkäästi, huomaamattomasti ja kustannustehokkaasti. Esimerkiksi käyttövesiputkien sekä keskuspölynimurin, lämmityskierron ja lämpöpumpun putkien kotelointi onnistuu nyt kätevästi.

Putkikotelot toimitetaan valmispintaisina ja valmiiksi kasattuina, joten asennus työmaalla tapahtuu vauhdikkaasti.Putkikotelot toimitetaan valmispintaisina ja valmiiksi kasattuina, joten asennus työmaalla tapahtuu vauhdikkaasti.
Halltexin toiminnan kantavana ajatuksena on tuottaa rakentajille ja remontoijille valmiita ratkaisuja, jotka helpottavat ja nopeuttavat työtä.
Monikäyttöiset putkikotelot toimitetaan työmaalle valmispintaisina ja asennusvalmiina, joten ne täytyy vain ruuvata paikoilleen kannakkeisiin. Putkikoteloilla ja kannakkeilla on neljä vakiokokoa, ja niitä on saatavilla L- ja U-mallisina. Kokonaisille kerrostalokohteille voidaan tarvittaessa myös valmistaa erikoiskokoja.

 

"Putkiremonttia suunnittelevissa taloyhtiöissä kannattaa muistuttaa isännöitsijää, että putkien kotelointiin löytyy nyt kustannustehokas vaihtoehto, joka samalla lyhentää ja keventää asukkaille remontista koituvaa häiriötä."

– Asennusvalmiista putkikoteloista on iloa erityisesti putkiremonteissa, joissa asukkaat elävät remontin keskellä. Putkiremonttia suunnittelevissa taloyhtiöissä kannattaa muistuttaa isännöitsijää, että putkien kotelointiin löytyy nyt kustannustehokas vaihtoehto, joka samalla lyhentää ja keventää asukkaille remontista koituvaa häiriötä, Halltex Oy:n toimitusjohtaja Mikko Hakkarainen toteaa.

12 millimetrin vahvuisesta MDF-levystä valmistetussa kotelossa on hillitysti karhennettu vinyylitapettipinta, joka sulautuu seiniin ja kattoihin. Pinta on valmis sellaisenaan, mutta halutessaan kotelon valkoisen värin (värikoodi NCS S 0500-N) voi vaihtaa maalaamalla.

Rakenteeltaan Halltex-putkikotelo on jäykkä, joten se voidaan toteuttaa ulkomitoiltaan pienempänä kuin paikan päällä tehty ja rankojen varaan rakennettu kotelointi. Erillistä rimoitusta ei tarvita, jos kotelot kiinnitetään Halltexin omiin kannakkeisiin. Samaan kannakkeeseen kiinnitetään sekä putkitus että sitä peittävä kotelo.

– Samalla kipsilevytöille tyypilliset sotkuiset ja aikaa vievät työvaiheet, kuten kittaaminen, hionta ja maalaus, voidaan unohtaa. Tämä säästää kustannuksia sekä vähentää asennuksesta syntyvää sotkua, Hakkarainen kertoo.

Jätä yhteydenottopyyntö Halltex-putkikoteloista

Tilaa maksuton esite Halltex-putkikoteloista

Katso video asennusvalmiista putkikoteloista

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
6.5.2019