Onko taloyhtiössämme tapahtunut menettelyvirhe?

Viikon kysymys: Onko taloyhtiössämme tapahtunut menettelyvirhe?

Yhtiökokouksessa keväällä 2018, minut valittiin taloyhtiön hallituksen jäseneksi. Yhtiökokouskutsussa luki, että hallitus on kokoontunut kaksi kertaa toimintakauden aikana mutta en ole kyseisiin kokouksiin kutsua saanut. Aikaisemmin sama toistunut mm. ikkunatyöryhmän kokouksissa. Tiedän mitä as. yhtiölaki tästä sanoo mutta mitä voin tehdä asialle, kun toiminta ei muutu?

Vastaus:
Kun kaikille hallituksen jäsenille ei ole varattu tilaisuutta osallistua päätöksentekoon, on asiassa tapahtunut menettelyvirhe. Ha...

Vain Omataloyhtio.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä kuukausi- tai vuosimaksuja.

"Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590."


Kristian KrokforsLakimiesJuriNetKristian Krokfors
Lakimies
JuriNet

Kysy niin vastaamme -palvelu

Palstalla voit esittää taloyhtiöön liittyviä lakikysymyksiä, joihin JuriNetin lakimiehet vastaavat. Voit myös lukea jo esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti viikon kuluessa.

Siirry Kysy niin vastaamme -palveluun

Henkilökohtaisia neuvoja lakiasioissa saat jättämällä yhteydenottopyynnön.

Jätä yhteydenottopyyntö lakimiehelle!

tai

Tilaa maksuton esite: "Suhteet solmussa taloyhtiössä".

Aiemmin esitetyt viikon kysymykset:

Aiemmin esitetyt ja vastatut viikon kysymykset löytyvät alla olevasta linkistä!

Viikon kysymykset!


Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko yhteydenoton lakimieheltä?

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
11.1.2021