• Etusivu
  • Remontti

Viemärisaneeraus voi olla myös ekoteko

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Capse Oy
Julkaistu 11.09.2019Päivitetty 17.02.2023
20199_59880.jpg

Lattiakaivon läpileikkaus

Putkiremontti mielletään usein raskaaksi, isoksi ja kalliiksi operaatioksi. Sukitustekniikalla toteutettu putkiremontti on ekologinen vaihtoehto perinteiselle putkiremontille. Sillä poiskuljetettavaa ja loppusijoitettavaa purkujätettä, kuten lyijyä, betonia tai asbestia, ei synny. Myös jätekuljetusten tarve on minimaalinen, joten kuljetuskaluston päästöistä aiheutuva hiilijalanjälki jää pieneksi.

Yhä useampi taloyhtiö ja kiinteistönomistaja valitsee viemärisaneeraukseen ekologisesti kestävän, teknisesti edistyksellisen ja modernin sukitusratkaisun. Sukitus on laadukas, nopeasti toteutettavissa, edullinen sekä ympäristö- ja asukasystävällinen menetelmä. Sukituksessa saneerataan vanhat, rikkoutuneet ja saumoistaan tihkuvat viemärit uudenveroiseen kuntoon, jolloin huonokuntoisen putken sisään muodostuu uusi saumaton ja tiivis uusi putki, joka vastaa ominaisuuksiltaan uutta muoviputkea.

Ohje

Ohje

Sukitus on menetelmänä:

  • laadukas
  • nopeasti toteutettavissa
  • edullinen
  • ympäristö- ja asukasystävällinen
Capse ja Fendomec - Asiakastarina, lyhyt

Capse Oy käyttää asennuksissaan Boldan In-House Lining System -menetelmää. Sillä saneerattujen putkien tekninen elinkaari on vähintään 50 vuotta. Se mahdollistaa pitkän huoltovälin ja huolettoman asumisen. Boldan tt 38s -sujutussukassa käytetty kalvo on valmistettu kierrätysmateriaalista.

‒ On hyvä muistaa, että vakuutusyhtiöt hyväksyvät vain sertifioidulla menetelmällä sekä materiaaleilla saneeratut putket uusiksi putkiksi. Olemme solmineet sopimuksen VTT Expert Services Oy:n kanssa laadunvalvonnan varmistamiseksi, kertoo Capse Oy:n toimitusjohtaja Aleksi Kasari.

Asennusautot
Asennusautot
Viemäreiden huuhteluauto
Viemäreiden huuhteluauto
Kuntotutkimus
Kuntotutkimus
Sukitusrumpu
Sukitusrumpu
Viemärien kokonaisvaltainen huolto ulottuu pumppaamoon saakka.
Viemärien kokonaisvaltainen huolto ulottuu pumppaamoon saakka.

Mitä putkisto pitää sisällään?

Capse:n kuntotutkimus on palvelu, jossa suoritetaan viemärien ja salaojien kuvaus, huuhtelu, paikannus ja raportointi. Palvelukokonaisuus antaa syvätietoa putkien rakenteesta, materiaaleista, kunnosta ja tarvittavista toimenpiteistä.

Capse toteuttaa viemärisaneerauksen sukitustekniikalla. Asiakkaan viemäriongelmat ratkaistaan ammattitaitoisen henkilökunnan, parhaiden materiaalien ja monipuolisen kaluston avulla. Capse:n palvelukonsepti on logistisesti, laadullisesti, aikataulullisesti ja kustannuksiltaan kilpailukykyinen.

Jo hankesuunnitteluvaiheessa kannattaa pyytää asiantuntijan apua. Kartoituksella selvitetään asuintalon nykyinen tilanne, tarvittavat korjaustoimenpiteet ja asukkaiden toiveet.

Olisiko teillä tarvetta kuntotutkimukselle?

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan?

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Capse Oy
Remontti
viemäröinti
vesiputkistot
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20199_59878.jpg
Säästä - Toteuta putkiremontti sukittamalla
Sukittamista suositaan, koska se on nopeasti toteutettavissa ja laadukas menetelmä, mutta sukitusremontti voidaan tehdä onnistuneesti vain, jos putkiston kunto sallii sen. Esim. monissa taloyhtiöissä vanhat valurautaputket ovat siinä kunnossa, että sukitusta ei voida tehdä ja putket on uusittava. On helppo todeta, että...Säästä - mutta älä säästä väärässä paikassa. Putkiremontin urakoitsijaa valittaessa, on hyvä muistaa, että vakuutusyhtiöt hyväksyvät vain sertifioiduilla menetelmillä ja materiaaleilla saneeratut putkistot uudenveroisiksi.
20208_61077.jpg
Onhan pumppaamo kunnossa?
Jätevesi-, sadevesi- ja perusvesipumppaamojen katkeamaton toiminta on strategisen tärkeätä kiinteistöissä, joissa ne vaaditaan. Tärkeä osa pumppaamojen ylläpitoa ovat vuosihuoltosopimukset. Säännöllisillä tarkastuksilla ja huolloilla varmistetaan pumppaamojen häiriötön toiminta ja pidennetään pumppaamon elinkaarta. Capse Oy on kokonaisvaltainen jätevesitekniikan palvelutalo, jolla on täydellinen pumppaamotarvikevarasto, ainutlaatuinen päivystyspalvelu sekä nopea vaste-aika.Koska teidän pumppaamonne on viimeksi tarkastettu, saati sitten huollettu?
Viemärisukitus
Case: Viemärisaneeraus 10 viikossa
Putkiremontti mielletään usein raskaaksi, isoksi ja kalliiksi operaatioksi. Sukitustekniikalla toteutettu putkiremontti on ekologinen ja usein myös edullisin vaihtoehto perinteiselle putkiremontille, ei pelkästään taloudellisesti, vaan kohdetta kokonaivaltaisesti tarkasteltaessa. Monessa taloyhtiössä on useammassa asunnossa tehty hiljattain keittiö- ja/tai kylpyhuoneremontti, eikä perinteinen putkiremontti tällöin houkuta asukkaita.
20204_64039.jpg
Miten liiallista vedenkulutusta voisi estää tai edes vähentää?
Taloyhtiöissä vedenkäyttö muodostaa keskimäärin 37 % kiinteistökustannuksista ja on taloyhtiön suurin yksittäinen kuluerä. Kokonaisuutena veteen kuluu enemmän rahaa kuin koko taloyhtiön lämmittämiseen. Koska vesi on kallista, veden säästäminen on kannattavin energiainvestointi.
2k-polyuretaanielastomeerin-levitys-pensselillä-weber
Huputuksen hajuhaitat historiaan
M1-luokiteltu rakennusmateriaali on vähäpäästöinenRemonteissa yksi ikävimmistä asioista on rakennusmateriaaleista lähtevät erilaiset hajut. Herkille ihmisille nämä hajut saattavat tehdä talon ulkopuolisista remonteistakin todella ikävää aikaa. Weberin M1-luokiteltu vedeneristyspinnoite parvekkeille, luhtikäytäville sekä sisä- että ulkoportaille jättää hajuhaitat historiaan. weber 2-K Polyuretaanielastomeeri on jatkoa Weberin vähäpäästöisille rakennusmateriaaleille.M1-luokitellut rakennusmateriaalit ovat vähäpäästöisiä edistäen asuntojen sisäilmaa.
20222_76752.jpg
Linjalattiakaivo antaa vapautta toteutukseen - märkätilojen remon­tointi taloyh­tiössä
Vieser Line on ainoa kotimainen linjalattiakaivo. Sen innovatiivisuus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ainutlaatuisiin kylpyhuoneratkaisuihin myös taloyhtiöiden remonttikohteissa. Tyylikkään designkannen alla on aina helposti asennettava ja puhdistettava sekä käytössä turvallinen ja tehokas lattiakaivojärjestelmä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton