Viemärisaneeraus voi olla myös ekoteko

Putkiremontti mielletään usein raskaaksi, isoksi ja kalliiksi operaatioksi. Sukitustekniikalla toteutettu putkiremontti on ekologinen vaihtoehto perinteiselle putkiremontille. Sillä poiskuljetettavaa ja loppusijoitettavaa purkujätettä, kuten lyijyä, betonia tai asbestia, ei synny. Myös jätekuljetusten tarve on minimaalinen, joten kuljetuskaluston päästöistä aiheutuva hiilijalanjälki jää pieneksi.

Lattiakaivon läpileikkausLattiakaivon läpileikkaus

Yhä useampi taloyhtiö ja kiinteistönomistaja valitsee viemärisaneeraukseen ekologisesti kestävän, teknisesti edistyksellisen ja modernin sukitusratkaisun. Sukitus on laadukas, nopeasti toteutettavissa, edullinen sekä ympäristö- ja asukasystävällinen menetelmä. Sukituksessa saneerataan vanhat, rikkoutuneet ja saumoistaan tihkuvat viemärit uudenveroiseen kuntoon, jolloin huonokuntoisen putken sisään muodostuu uusi saumaton ja tiivis uusi putki, joka vastaa ominaisuuksiltaan uutta muoviputkea.

Sukitus on menetelmänä:

  • laadukas
  • nopeasti toteutettavissa
  • edullinen
  • ympäristö- ja asukasystävällinen

AsennusautotAsennusautot
Viemäreiden huuhteluautoViemäreiden huuhteluauto

Capse Oy käyttää asennuksissaan Boldan In-House Lining System -menetelmää. Sillä saneerattujen putkien tekninen elinkaari on vähintään 50 vuotta. Se mahdollistaa pitkän huoltovälin ja huolettoman asumisen. Boldan tt 38s -sujutussukassa käytetty kalvo on valmistettu kierrätysmateriaalista.

"On hyvä muistaa, että vakuutusyhtiöt hyväksyvät vain sertifioidulla menetelmällä sekä materiaaleilla saneeratut putket uusiksi putkiksi. Olemme solmineet sopimuksen VTT Expert Services Oy:n kanssa laadunvalvonnan varmistamiseksi", kertoo Capse Oy:n toimitusjohtaja Aleksi Kasari.

KuntotutkimusKuntotutkimus
SukitusrumpuSukitusrumpu
Viemärien kokonaisvaltainen huolto ulottuu pumppaamoon saakka.Viemärien kokonaisvaltainen huolto ulottuu pumppaamoon saakka.

Mitä putkisto pitää sisällään?

Capse:n kuntotutkimus on palvelu, jossa suoritetaan viemärien ja salaojien kuvaus, huuhtelu, paikannus ja raportointi. Palvelukokonaisuus antaa syvätietoa putkien rakenteesta, materiaaleista, kunnosta ja tarvittavista toimenpiteistä.

Capse toteuttaa viemärisaneerauksen sukitustekniikalla. Asiakkaan viemäriongelmat ratkaistaan ammattitaitoisen henkilökunnan, parhaiden materiaalien ja monipuolisen kaluston avulla. Capse:n palvelukonsepti on logistisesti, laadullisesti, aikataulullisesti ja kustannuksiltaan kilpailukykyinen.

Jo hankesuunnitteluvaiheessa kannattaa pyytää asiantuntijan apua. Kartoituksella selvitetään asuintalon nykyinen tilanne, tarvittavat korjaustoimenpiteet ja asukkaiden toiveet.

Olisiko teillä tarvetta kuntotutkimukselle?

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan?

Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijat ovat yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!
Voit myös tutustua lisää Capse Oy:n palveluihin: capse.fi

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
10.5.2021