• Etusivu
  • LVI

Eroon epämiellyttävistä hajuista biologisella hajunpoistoaineella

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö SmartPipe System Oy
Julkaistu 12.12.2022Päivitetty 21.12.2022
202212_80461.jpg

Haiseeko taloyhtiössänne? Suomalainen SmartPipe System Oy on tuonut markkinoille tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja poistavan tuotteen, BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen.

Epämiellyttävien hajujen poistaminen taloyhtiön yleisistä tiloista voi olla yllättävän vaikeaa. Kallis tehosiivouskaan ei aina riitä, vaan paha haju saattaa leijua ilmassa siivouksen jälkeenkin. Suomalainen SmartPipe System Oy on kehittänyt biologiseen hajunpoistoon BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen, jolla hajut voidaan poistaa nopeasti ja tehokkaasti.

BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen teho perustuu kasviperäisistä raaka-aineista koostettujen elävien mikrobakteereiden yhdistelmään. Mikrobakteereiden sisältämä hajun vasta-aine kapseloi pahan hajun heti ainetta suihkutettaessa, ja tekee sillä käsitellyt pinnat hajuttomaksi. Biologinen hajunpoistoaine soveltuu käytettäväksi kaikilla vesipesua kestävillä kovilla ja pehmeillä pinnoilla. Liuos on väritön ja hajustamaton, eikä se värjää sillä käsiteltyjä pintoja.

Kustannustehokas ratkaisu hajunpoistoon

Taloyhtiön näkökulmasta biologisen hajunpoistoaineen etuna on sen nopeus ja tehokkuus – kertakäsittely ilman huuhtomista tai jälkipyyhintää on kustannustehokas ratkaisu hajuongelman poistamiseksi. BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen käyttö onkin yksinkertaista: aine suihkutetaan suoraan hajun lähteeseen, ja sen annetaan kuivua. Erittäin vaikeissa kohteissa uusintakäsittely voi olla tarpeen. Käyttöä suunniteltaessa on hyvä huomioida, että BioTroop OdorEX ei ole ilmanraikastaja, vaan se tarvitsee suoran kosketuksen hajun lähteeseen toimiakseen.

BioTroop OdorEX on käyttövalmis mikrobiopohjainen ratkaisu hajujen neutralointiin ja poistamiseen. Tuotetta voi käyttää sekä kovilla että pehmeillä pinnoilta.

Näin se toimii:


  • GMO-vapaa (mikrobit eivät ole geneettisesti muunneltuja)
  • Kaikki probioottiset SmartPipe tuotteet on valmistettu kokonaan synteettisistä tai luonnollisista kasviperäisistä materiaaleista.
  • Eläinperäisiä materiaaleja ei käytetä missään käymis- tai jatkojalostusvaiheessa (vegaanisuus)
  • BioTroop OdorEX on tehokas tuote, jonka avulla vasta-aine kapseloi pahanhajuisen molekyylin välittömästi ja tekee sen havaitsemattomaksi lähteestä riippumatta.
  • Tuote on Avainlippu-tuote. Tuotekortti (pdf)
202212_80456.jpg

BioTroop OdorEX soveltuu käytettäväksi monissa paikoissa, kuten kotitalouksissa, majoitusliikkeissä, hoitolaitoksissa, harrastus- ja vapaa-ajan toiminnoissa, lemmikkien hoidossa sekä ajoneuvojen siivouksessa pahojen hajujen poistamiseksi.

Biotroop OdorEX -hajunpoistoaine sopii käytettäväksi esimeriksi rappukäytävissä ilmenevien epämiellyttävien hajujen poistoon. Hajunpoistoaine poistaa tehokkaasti muun muassa lemmikkieläimistä aiheutuneet hajuhaitat. Liuos soveltuukin käytettäväksi myös kotitalouksissa, majoitusliikkeissä, harrastus- ja vapaa-ajantoiminnoissa sekä ajoneuvojen siivouksessa.

Kiinnostuitko tuotteesta? Jäikö jokin askarruttamaan? Tutustu lisää tuotteisiin ja jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijalle:

SmartPipe System Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

202212_80464.jpg
Vetävät, hajuttomat ja pitkäikäiset viemärit ainutlaatuisella menetelmällä
Viemäriputkiston toimintaan kiinnitetään huomiota usein vasta siinä vaiheessa, kun aivan kaikki ei ole kunnossa. Hajuhaittojen ja tukosten kaltaisten ongelmien taustalla on usein viemäristöön kertynyt rasva ja orgaaninen aines. Putkiston ongelmatilanteista aiheutuu helposti merkittäviä ja kalliita huolto- ja korjaustoimenpiteitä.
202212_80467.jpg
SmartPipe System Oy – orgaanisia viemärinhoitotuotteita taloyhtiöille
SmartPipe System Oy auttaa asiakkaitaan pitämään viemärit, rasvanerotuskaivot ja pisuaarit toiminnassa ainutlaatuisen palvelukonseptinsa ja teknologiansa avulla. Yritys pystyy tehokkaasti poistamaan asiakkaiden putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä ja tuomaan selvää säästöä toimintavarmuudella.
20232_80811.jpg
Puhdistusaine tepsi likaisiin viemäriputkiin ja putkiremontin tarve siirtyi
Helsinkiläisessä taloyhtiössä kauhistuttiin viemäriputkien tilasta. SmartPipen puhdistusratkaisu osoitti toimivuutensa ja putkiremontti siirtyi tulevaisuuteen.
20108_22823.jpg
Muuratut Terca-tulisijat
Muuratuista tulisijoista on kertynyt hyviä kokemuksia jo vuosisatojen ajalta. Kun niihin yhdistetään tiilien ja laastien kehitystyö, ei tiilestä muurattujen tulisijojen suuri suosio tule yllätyksenä. Tiilestä muuratun tulisijan valintaan on monta hyvää syytä.
Entos
Hukkaako ilmanvaihto energiaa pakkaskautena? Vaihda vain tarvittava määrä ilmaa
Tilanne on kovilla pakkasilla monissa kiinteistöissä ja taloyhtiöissä tyypillinen: koneellinen ilmanvaihto tuulettaa lämpöä harakoille ja energiankulutus kasvaa. Ongelma ratkaistaan älykkäällä ilmanvaihdon ohjauksella, joka reagoi kiinteistön todellisen käyttöasteen ja asukkaiden elämänrytmiin. Samalla kun asumisviihtyvyys kiinteistössä paranee, pienenevät myös lämpölaskut.
Kerrostalo alhaalta kuvattuna
Remontin kustannusten jako ja oman työn osuus?
Rivitalossamme suunnitellaan salaojaremonttia. Kolme osakasta haluaisi tehdä osan töistä itse. Neljäs ei siihen pysty, vaan haluaa teettää kaiken urakoitsijalla. Voidaanko hankeosuussuoritukset jakaa siten, että osakkaat, jotka tekevät itse, saavat työpanosta vastaavan hyvityksen ja muut maksavat vastaavasti hieman enemmän? Vai onko lopulliset kustannukset jaettava tasan osakkaille riippumatta oman työn osuudesta? Yhtiön osakkuudet ovat keskenään samansuuruiset. Kyseiset työvaiheet hinnoiteltaisiin kokonaisurakasta erilleen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton