• Etusivu
  • Osakas

Kustannustehokkuus, helppous ja turvallisuus kruunaavat asiakkaiden kokemuksen

Kätevää pakettiautoalustaisten henkilönostinten vuokrausta taloyhtiön talkoisiin

Sari NieminenKaupallinen yhteistyö Janneniska Oy
Julkaistu 07.09.2023Päivitetty 11.10.2023
janneniska henkilönostimet avuksi taloyhtiön talkoisiin-1920x1080

Taloyhtiöiden talkoissa ja huoltotöissä on aina tarvetta turvallisille ja käteville työvälineille, jotka tekevät korkeiden kohteiden saavuttamisesta vaivatonta. Janneniska tarjoaa ratkaisun tähän tarpeeseen ajoneuvoalustaisilla henkilönostimillaan, jotka ovat suosittuja niin yksityisten ihmisten kuin ammattilaistenkin keskuudessa. Näitä nostimia voi vuokrata nopeaan talkootyön tekemiseen vaikka vain puoleksi päiväksi.

Asiakaspalautteissa korostuu kaksi keskeistä asiaa: vuokrauspalvelun kustannustehokkuus ja kätevyys. Moni nostimen vuokraaja on yllättynyt positiivisesti siitä, miten vähän dieseliä koneen käytössä kuluu – koko päivän työskentelyn jälkeen tankkiin on saattanut mennä vain muutamia litroja. Tämä tarkoittaa merkittäviä säästöjä polttoainekuluissa.

Työskentelyaika asiakaspalautteissa yllättää positiivisesti joka kerta. Kun asiakas saa itse ajaa auton paikalle ja käyttää sitä oman aikataulunsa mukaan, huomaa talkooporukka urakan valmistuvan nopeammin kuin oli alun perin arvioinut. Henkilönostimet tarjoavat myös erinomaisen sivu-ulottuvuuden, mikä mahdollistaa usean työkohteen käsittelyn yhdellä petauksella.

Henkilönostimia riittää kaikkiin tarkoituksiin

Janneniskan myyntijohtaja Viljami Tuura kertoo, että taloyhtiöissä henkilönostimia vuokrataan tarkistuksiin ja kunnostustöihin. Viikonloppuisin löytyy runsaasti kapasiteettia, sillä Janneniskan nostimia käytävät ammattilaiset palauttavat nostimet yleensä viikonlopuiksi ja näin yksityisille riittää runsaasti valikoimaa henkilönostimissa. Kun soitat Janneniskalle ja haluat tietyn nostimen vuokralle, se varastosta myös löytyy.

– Yleensä varauksen tekee huoltoyhtiö, joka laskuttaa taloyhtiötä, mutta myös taloyhtiö voi vuokrata nostimen huoltoyhtiölle. Tässä tapauksessa taloyhtiö hoitaa nostimen maksut. Myös monet taloyhtiöiden talkooporukat vuokraavat viikonlopuiksi henkilönostimia talkookäyttöön, täsmentää Tuura.

Info

Info

Tuuran pari hyvää vinkkiä henkilönostinvuokraajille

– Oman nostintarpeensa voi kartoittaa jo kuukautta ennen tarvetta valmiiksi ja soittaa varauksensa sisään, kun säät näyttävät suosivan kunnostustöitä.

– Monet yksityiset omakotiasujat tekevät naapuriensa kanssa yhteistyötä ja vuokraavat henkilönostimen viikonlopuksi yhteiskäyttöön. Toki tällaisissa tapauksissa jonkun on aina oltava se vastuuhenkilö, joka laittaa nimensä vuokrauspaperiin, mutta näin kustannuksia saa helposti jaettua monen talon kesken.

Henkilönostimen valinta on tehty helpoksi

Oikean henkilönostimen valitseminen on tehty todella helpoksi Janneniskalla. Asiakas voi olla ensin yhteydessä vuokraajaan ja lähettää kuvan tulevasta työmaasta. Jos tämäkin tuntuu vaikealta, löytyy työkalupakista vielä helpompikin vaihtoehto Tuura muistuttaa.

– Janneniskalla on myös palvelu, jossa tulemme käymää ja selvitämme mikä henkilönostin olisi paras ratkaisu juuri kyseiseen työhön ja ongelmaan. Tämä lisää myös kustannustehokkuutta, sillä etukäteen selville otettu nosturin voi sopia haettavaksi silloin kun sää töille on optimaalisin.

Kun saavut toimistolle, tarkistamme ensin vuokraehdot sekä ajokortin. Janneiskan henkilönostinten kuljettamiseen ei tosiaan tarvita kuin B-kortti. Sinun ei siis tarvitse miettiä raskaiden vaunujen perässä vetämistä, neuvoo Tuura.

Nostimen käyttö harjoitellaan perinpohjaisesti. Huollon henkilöstö opastaa henkilönostimen käytössä. Nostimen vuokraaja saa suorittaa ja kokeilla ohjeiden mukaan kaikki henkilönostimen toiminnot ja huoltohenkilöstö seuraa ja neuvoo vieressä. Tässä kohtaa on hyvä muistaa kysyä kaikki mieltä askarruttavat kysymykset.

Jos satut unohtamaan, miten nostinta käytetään, Janneniskan sivuilta löytyy myös opastusvideot nostinten käyttöön. Näin pääset virkistämään muistiasi ennen henkilönostimen käyttöönottoa.

Nostinlaitteiden käyttäminen ei vaadi aiempaa kokemusta, ja ne on suunniteltu vaivattomaksi ajaa ja käyttää.

Turvallisuus ennen kaikkea

Janneniskan koneiden monipuolisuus ja helppokäyttöisyys on syy miksi monet palaavat uudestaan vuokraamaan nostinta juuri Janneniskalta. Henkilönostimet ovat hyvin turvallisia jopa koneista mitään tietämättömille, sillä kaikki nostimet on varustettu nykyaikaisin turvavarustein ja laittein. Nostimen käyttäjällä pitää olla turvavaljaat jos sellaisia ei ole, Janneniska vuokraa myös valjaita.

Nostimien turvallisuus on etusijalla. Nostinlaitteet tarkastetaan ja huolletaan ennen jokaista vuokrausta, ja vuokraaja saa kattavan perehdytyksen laitteen käyttöön. Nämä toimenpiteet takaavat turvallisen ja ongelmattoman käytön. Turvallisuutta lisää myös laitteiden automatiikka, joka reagoi esimerkiksi epätasaisuuteen tai liian kaltevaan alustaan. Nostinlaitteissa on myös turvallisuusrajoitteet, jotka estävät tilanteet, joissa nostin voisi kaatua.

Info

Info

Janneniska henkilönostimet

Janneniska on ollut luotettava nostinlaitteiden tarjoaja jo vuodesta 1996. Yrityksen palvelut ovat olleet avuksi monille taloyhtiölle, jotka tarvitsevat korkeiden kohteiden saavuttamiseen turvallisia ja käteviä työvälineitä. Luotettavuus, helppous ja turvallisuus ovat Janneniskan palveluiden kulmakiviä, ja ne ovat tehneet siitä arvostetun toimijan alalla.

Janneniska Oy
Osakas
asuminen
työkalut
aidat
isännöinti
nostimet
turvallisuus
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

nostolava-auto talon edessä ja mies nousemassa korin kanssa katolle
Kiinteistönhuolto tehostuu ja turvallisuus paranee nostolava-autojen avulla
Kiinteistönhuollossa korkealla tapahtuvaa työskentelyä löytyy runsain mitoin. On ikkunoiden pesua, rännien puhdistusta, katto- ja julkisivuhuoltoa, lipputankojen huollot, puiden ja pensaiden leikkausta tai lumenpudotusta sekä paljon muuta. Jopa joulu- tai kausivaloja joudutaan joskus asentamaan hyvinkin korkealle.Kaikki tämä pitäisi tehdä myös turvallisesti!Kiinteistöhuoltoyhtiöt ovat jatkuvasti etsimässä tapoja tehostaa toimintaansa ja samalla parantaa työturvallisuutta. Yksi ratkaisu saavuttaa nämä tavoitteet, on nostolava-autojen käyttö. Nostolava-autot tarjoavat monia etuja kiinteistöhuollon ammattilaisille, sekä yksityisille kuluttajille, jotka haluavat huoltaa ja remontoida omaa taloaan.
mies kaivaa ränneistä lehtiä korkealla katolla
Näin lisäät turvallisuutta taloyhtiön kevättalkoisiin
Kevättalkoot kokoavat yhteen taloyhtiön asukkaat hoitamaan yhteistä omaisuutta, vaikka useimmilla taloyhtiöillä onkin palkattu kiinteistönhuoltofirma hoitamassa taloyhtiön tarvitsemia palveluja. Talkoot tuovat kustannussäästöä, mutta usein ne ovat mukava tapa pitää yllä yhteishenkeä.Silloin kun taloyhtiössä tehdään talkootöitä, on taloyhtiöllä syytä olla talkoovakuutus kunnossa. Kiinteistön talkoovakuutuksella korvataan talkootyön työn aikana aiheutuneet tapaturmat asunto-osakeyhtiön asukkaille. Jos talkoisiin osallistuvilla asunto-osakeyhtiön osakkailla on henkilökohtaisia vapaa-ajan tai täysajan tapaturmavakuutuksia, kattavat ne heille talkootöissä mahdollisesti sattuvat vahingot. Se antaa turvaa tapaturmaisesti aiheutuneiden ruumiinvammojen varalle esimerkiksi tikkailta putoaminen, joka on valitettavan yleistä ja helposti vältettävissä.
Rukkilantie kerrostalo
Taloyhtiön lukitusjärjestelmän päivitys kustannustehokkaasti
Helsingin Malminkartanossa sijaitsevassa taloyhtiössä vanha, mekaanisen lukituksen patentti oli päättymässä. Vuosien saatossa avaimia oli kadonnut ja jäänyt palautumatta, ja etenkin vuokralla olevien asuntojen asukasvaihtuvuuden vuoksi tarve uudelleen sarjoittamiseen ilmeni säännöllisin väliajoin. Lukitusjärjestelmän modernisointiin sopiva ratkaisu löytyi kotimaisen Abloyn ABLOY PULSE -järjestelmästä.
20218_71758.jpg
10 tärkeintä tarkastus­kohtaa hissin määrä­aikaistarkas­tuksessa
Hissionnettomuuksia sattuu onneksi harvoin, mutta seuraukset voivat olla vakavia – kuten Kaunialan sairaalassa kuolemaan johtaneessa hissitapaturmassa. Sairaalan hoitaja ja pyörätuolissa ollut kuntoutuja olivat poistumassa hissikorista. Kesken poistumisen hissikori lähti liikkeelle ylöspäin. Kuntoutuja jäi puristukseen korin lattian ja kerrostason kulkuaukon yläkarmiin ja menehtyi.Tapaturmassa syynä oli nostokoneisten jarrun vikaantuminen. Hissien osat vaativat huoltoa ja tarkastustoimenpiteitä. Onnettomuuksilta vältytäänkin parhaiten ennakoimalla hissin huoltotoimenpiteitä säännöllisien ja lain vaatimien hissitarkastuksen avulla. Mutta mitä itse hissitarkastuksessa oikein tarkastetaan ja miksi? Onko teidän taloyhtiössänne hissiturvallisuus kunnossa?
asbestipitoinen kattolevy sekä rakennuspiirustus
Purkukartoitus – mikä se on ja milloin sitä tarvitaan?
Pelkkä nimi antaa jo vihjeen siitä, mitä purkukartoitus tarkoittaa. Ennen rakennuksen purkamista on tehtävä kartoitus, jossa tunnistetaan vaaralliset haitta-aineet sekä purkumateriaalit. Kartoitus on laillinen velvoite uuden maankäyttö- ja rakennuslain (KRL) myötä. Laki astuu voimaan 1.1.2025 ja sen nimike on nyt muutettu. Uusi on Alueidenkäyttölaki. Nyt purkukartoitus on huomioitava jo heti hankesuunnitteluvaiheessa. Lisäksi lokakuussa 2022 uudistui haitallisia aineita käsittelevä RT-kortisto, ja listalle tuli lisää tutkittavia yhdisteitä.
20237_82637.jpg
Aki testasi henkilö­nostinta: Ulottuva ja yllättävän ketterä
Katolle pitäisi päästä. Siihen tarvitaan turvavaljaat, turvalliset tikkaat tai peräti rakennustelineet, turvavarusteet, tuulettomat sääolosuhteet ja mitä muuta vielä. No ei nyt aivan näinkään. Helpommallakin pääsee.Omakotitalossa Turussa piti päästä katonpesuun, sadevesikourujen puhdistukseen ja lisäksi piti maalata räystäät sekä ikkunapellit. Tähän kaikkeen tarvittiin helppokäyttöinen ja näppärä tapa päästä korkealle turvallisesti. Niinpä Aki marssi Janneniskan Turun toimipisteelle katsomaan, löytyisikö apu ongelmaan sieltä.Sieltähän löytyi henkilönostin, mallia JN24!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton