• Etusivu
  • Remontti

Suojaa terassi ja parveke syksyn viimoilta ja nauti pimenevistä illoista lasituksen suojassa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Julkaistu 29.09.2016Päivitetty 22.06.2023
20169_47437.jpg

Haluaisitko syödä aamiaista tai vaikkapa illallista terassilla kärsimättä kylmästä tuulesta ja sateista? Lasitus muuttaa avoimen, tuulisen ja säille alttiin tilan suojatuksi oleskelutilaksi, joka suorastaan kutsuu viettämään aikaa siellä. Lumon lasitus muuttaa terassin tai parvekkeen mukavaksi lisätilaksi. Syksyn hämärtyessä onkin mukavaa sisustaa myös terassia tai parveketta.

Tilaa maksuton esite!

Iloa syksyyn lasitetulla terassilla ja parvekkeella

Iloa syksyyn tuo lasitettu terassi, jonka sisustusta ei tarvitse talveksi purkaa ja siirtää sisätiloihin säilytykseen. On mukavaa viritellä kausivaloja ja kynttilöitä tuomaan valoa pimeisiin päiviin. Terassilämmittimien avulla terassilla tarkenee oleskella viileämmälläkin säällä. Lumon lasitus tuo elämään jotain erityistä ja ainutlaatuista.

Esimerkiksi kaasulämmitin lasitetulla terassilla toimii hyvin. Se kuivattaa kosteutta ja lämmittää ihanasti. Talvella terassille voi viedä lisäksi myös sähkölämmittimen, jos haluaa enemmän siellä istuskella, koska yhdessä ne kierrättävät lämmintä ilmaa paremmin. Kaasulämmitin antaa lisäksi kivan takkatuliefektin kun se hehkuu oranssina.

20169_47438.jpg

Lasitettu terassi tai parveke helpottaa arkea

Lasitettu parveke tai terassi helpottaa huomattavasti kodin ja tekstiilien tuuletusta. Vaikka ulkona sataisi lunta tai vettä, niin lasitetun parvekkeen tai terassin suojassa petivaatteet, matot ym. tuulettuvat vaivattomasti, eikä tekstiilien kastumista tarvitse murehtia.

Terassin lasittaminen suojaa myös terassin rakenteita. Esimerkiksi terassilaudoitusta ei tarvitse käsitellä uudelleen niin usein kuin sen joutuisi tekemään lasittamattomalle terassille.

Hyödynnä joulun aika terassilla tai parvekkeella

Onko kotonanne allergiaa tai jostain muusta syystä aidon joulukuusen tuonti sisälle ei ole mahdollista? Yksi hyvä ratkaisu on sijoittaa joulukuusi parvekkeelle tai terassille. Tällöin koti pysyy sisältä siistinä ja silti kuusi on tuomassa joulun tuntua kotiin, vaikkakin parvekkeella tai terassilla. Tee oma talvinen paratiisi lasitetulle terassille tai parvekkeelle.

Jouluista tunnelmaa parvekkeelle ja terassille saa kynttilöillä, erilaisilla ruukkuistutuksilla kanervineen ja havuasetelmineen. Kruununa lasitetun parvekkeen sisustukselle ovat tunnelmalliset joulu-/ kaamosvalot. Iltahämärässä kynttilöiden ja jouluvalojen loisteessa parveke näyttää tunnelmalliselta. Kylmälläkin kelillä kelpaa käydä jouluglögit hörppimässä tunnelmallisella parvekkeella.

Tilaa maksuton esite!

20169_47445.jpg

Kokonaan uusi terassi - perustukset ja luvat ehtivät vielä syksylläkin

Terassi voidaan rakentaa asiakkaan tekemälle perustalle tai jo olemassa olevalle patiolle. Pääsääntöisesti voidaan sanoa, että lasitetulle terassille tulee hakea toimenpidelupa. Käytännöissä on kuitenkin eroja eri paikkakuntien rakennusvalvontojen välillä, joten on suositeltava olla suoraan yhteydessä oman alueen valvontatoimistoon.

Perustus tehdään kierrepaaluilla, jotka kairataan maahan pintaa turhaa rikkomatta, nopeasti ja siististi. Perustus voidaan tehdä ympäri vuoden liikuteltavalla kairauslaitteella. Lumon lasiterassi on laatuhankinta, joka säilyttää ryhtinsä ja käyttömukavuutensa hyvillä perustuksilla vuosikymmeniä.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Remontti
parveke
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20161_45113.jpg
Lumon parvekejulkisivu uudistuu
Lumon toi markkinoille uuden parvekekaidejärjestelmänUudistunut parvekejulkisivu on eurooppalaisten arkkitehtien ja suunnittelijoiden toiveiden ja näkemysten tulos. Heidän tavoitteena oli saada selkeitä lasi- tai levypintoja, joissa on vähemmän näkyviä pystyprofiileja. Toiveena on luoda tietynlaista minimalista, aineetonta tyylikkyyttä. Ei umpinaisia parvekekaukaloita vaan avata istumakorkeudella oleva maisema esteettömästi parvekkeelle ja sen takana sijaitseviin asuintiloihin mahdollistaen osalle parveketta intiimisuojan. Lisäksi koko tuoteperheen kahvat ja vetimet ovat saaneet uuden designin.Tutustu Lumonin suunnitteluaineistoon tästä!Tilaa maksuton esite!
20154_42883.jpg
Lasitettu parveke tuottaa energiansäästöä
Parvekkeen avulla luodaan rakennukseen yksilöllistä ilmettä ja tunnistettavuutta. Samalla syntyy kerrostaloon asuntokohtaisia ulkotiloja. Asumisen kannalta on tärkeää, että nämä tilat varustetaan parvekelaseilla ja lasit aurinkosuojaverhoilla. Näin laajennetaan tilan käyttömahdollisuuksia, säästetään energiaa ja pidennetään parvekkeen käyttöikää.Jätä yhteydenottopyyntö parvekelasituksesta!
20193_56505.jpg
Ennakoiva toiminta säästää ongelmilta
Hyvääkin tuotetta pitää huoltaa. Parvekelasien laskennallinen käyttöikä huollettuna on olosuhteista riippuen noin 30-40 vuotta. Ensimmäisen huollon aika on viiden vuoden kuluttua järjestelmän asentamisesta.Säännöllisesti huolletut lasitukset ovat turvalliset ja miellyttävät käyttää.
2k-polyuretaanielastomeerin-levitys-pensselillä-weber
Huputuksen hajuhaitat historiaan
M1-luokiteltu rakennusmateriaali on vähäpäästöinenRemonteissa yksi ikävimmistä asioista on rakennusmateriaaleista lähtevät erilaiset hajut. Herkille ihmisille nämä hajut saattavat tehdä talon ulkopuolisista remonteistakin todella ikävää aikaa. Weberin M1-luokiteltu vedeneristyspinnoite parvekkeille, luhtikäytäville sekä sisä- että ulkoportaille jättää hajuhaitat historiaan. weber 2-K Polyuretaanielastomeeri on jatkoa Weberin vähäpäästöisille rakennusmateriaaleille.M1-luokitellut rakennusmateriaalit ovat vähäpäästöisiä edistäen asuntojen sisäilmaa.
Lumon parvekelasitus kannattaa
Parvekelasitus on tehokas keino säästää lämmitysenergiaa
Sähkön hinta on noussut dramaattisesti viime aikoina ja se herättää huolta pitkäaikaisesta kustannuksien noususta etenkin rakennusalalla, mutta myös taloyhtiöiden taloudessa. Kansainvälisen energiajärjestön IEA:n mukaan sähkön hinta kohosi vuoden 2021 lopussa Euroopassa korkeimmalle tasolle yli vuosikymmeneen. Tämän johdosta myös taloyhtiöissä kiinteistön energiatehokkuuteen kiinnitetään nyt enemmän huomiota kuin koskaan.
20202_62972.jpg
Miten kerrostalon lämmitysongelmien korjauskierre katkaistiin?
Meilahdessa Helsingissä on vuonna 1946 rakennetussa kerrostalossa painittu jo pitkään lämmitysongelmien kanssa. Vanha talo on ollut vuosia korjauskierteessä. Yhtiöön asennettiin Wattinen-älylämmityspalvelu, jonka uskotaan ratkaisevan lämmitysongelmat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton