• Etusivu
  • Osakas

Talvesta on tulossa mielenkiintoinen – katso mitä tapahtumia on tulossa!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 16.12.2013Päivitetty 26.11.2014
36_P_79725.jpg

Vantaa: Rakenna & Remontoi –messut 30.1.2015 – 1.2.2015

Rakenna & Remontoi -messut järjestetään 30.1. - 1.2.2015 Myyrmäki-hallissa Vantaalla. Messuilla on vahva kattaus alan kärkiyrityksistä pienempiin mielenkiintoisiin toimijoihin. Kaikkiaan näytteilleasettajina on noin 200 yritystä.

Perjantai on Rakenna & Remontoi -messuilla taloyhtiöpäivä!
Tule kuulemaan korjaushankeratkaisuista!

Rakenna & Remontoi –messut on vuoden ensimmäinen merkittävä rakennusalan tapahtuma. Jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan olemme varanneet messujen avajaispäivän, perjantain 30.1. korjausrakentamiselle ja taloyhtiöille suunnatuksi teemapäiväksi. Perjantaipäivän antiin kuuluu lukuisten messuosastojen lisäksi teeman mukainen seminaarikattaus.

Omataloyhtiö.fi toivottaa kaikki isännöitsijät, taloyhtiöiden hallituksen jäsenet sekä muut taloyhtiötoimintaan liittyvät ammattilaiset tervetulleiksi messuille!

Taloyhtiöpäivän ohjelman ja ilmoittautumisen löydät täältä.

Helsinki: Korjausrakentaminen 2015

Korjausrakentaminen 2015 - tapahtuma järjestetään 3.2.2015 Helsingin Wanhassa Satamassa klo 10-17. Tapahtuma kokoaa yhteen korjausrakentamisen ammattilaiset ympäri Suomen.

Tapahtumassa on kolme kohderyhmää ja kolme seminaarikokonaisuutta:

- Taloyhtiöt ja isännöitsijät

- Rakennuttajat ja urakoitsijat

- Suunnittelijat ja arkkitehdit

Lisäksi hanke-esittelyjä, tietoiskuja ja paneelikeskustelu. Päivän päätteeksi rentoudutaan After Workin merkeissä klo 16-17.

Yksi päivä, joka kannattaa käyttää hyödyksi!

Lsiätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

Tervetuloa!

Tampere: Asta Rakentaja – messut 13. – 15.2.2015

Rakentamisen ykköstapahtuma Asta Rakentaja tulee jälleen helmikuussa. Pirkanmaan suurin rakentamisen ja asumisen messutapahtuma Asta Rakentaja kokoaa jälleen messuvieraat Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 13.–15.2.2015.

2014 järjestetty tapahtuma kokosi noin 17 000 kävijää kahteen halliin. Kävijätutkimuksen mukaan 98 % Asta Rakentajan kävijöistä koki tapahtuman vastanneen odotuksia. Kävijöistä yli 99 % suosittelisi tapahtumaa ystävilleen.

Omataloyhtiö.fi järjestää messuilla ASIANTUNTIJASEMINAARIN TALOYHTIÖIDEN PÄÄTTÄJILLE (Isännöitsijät, hallituksen puheenjohtajat, hallituksen jäsenet, ammattilaiset) teemalla:

"Ratkaisut korjausrakentamiseen ja ohjeita taloyhtiön hallinnoimiseen".

Tila: Mars, Seminaarikeskus 2. krs.
Klo 10.30–14.15
Tilaisuus on maksuton, edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuneet saavat myös ilmaisen sisäänpääsyn messuille perjantaina! Mukaan mahtuu 90 henkeä. Ilmoittaudu mukaan täältä!

Lämpimästi tervetuloa!

Tässäpä mukava kattaus mielenkiintoisia tapahtumia talven pimeisiin päiviin!

Nähdään messuilla!

Osakas
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

201911_60942.jpg
Jopa kaksinkertainen lämmöneristävyys rakennepaksuutta kasvattamatta
Energiatehokas rakenne pienentää lämmitysenergian tarvetta ja tätä kautta muodostuu säästöjä taloyhtiön lämmityskustannuksiin. Lämmöneristeiden uusiminen vanhoissa rakenteissa saattaa jopa kaksinkertaistaa rakenteen lämmöneristyskyvyn.
20236_82063.jpg
Kosteusvaurio kylpyhuoneessa - kuka maksaa?
Osakehuoneiston wc/kylpyhuoneessa on kosteusvaurio: wc-pöntön juuresta on päässyt kosteus lattian betonirakenteeseen. Lattiasta on poistettu muovimatto ja suojabetoni on piikattu pois, kuivatus on käynnissä.Miten jakautuvat kustannukset koko remontista omistaja/taloyhtiö?
20116_26571.jpg
Taloyhtiön vuosikirja nyt vain 40 euroa, tilaa heti!
Taloyhtiön vuosikirja 2011-2012 antaa taloyhtiöiden päättäjille ohjaustietoa taloyhtiön toimintaperiaatteista, hallinnoinnista, korjaustoiminnasta, erilaisista vaihtoehdoista ja toteutusmalleista. Vuosikirja on ensimmäinen laatuaan ja sen tarkoituksena on toimia taloyhtiön hallituksissa toimivien tukipilarina.Tilaa kirja!
20122_29567.jpg
Pyykinkuivauskin voidaan tehdä energiaa säästäen
Pesutuvan pyykinkuivaus kuluttaa sähköä koneesta riippuen jopa yli 7500 kW/h. Toisaalta markkinoilla on koneita, kuten Velco-pyykinkuivauslaitteet, joiden kulutus on alle 300 w/h. Sähkönkulutuksen ero eri koneiden välillä ja säästö vuositasolla on huima. Energiaa säästävät toimenpiteet on siis helppo aloittaa kiinteistön pesutuvasta.Vesikiertoisessa Velco-järjestelmässä lämmin käyttövesi luovuttaa lämpöä kennostoon Velco-puhaltimen puhaltaessa sen kuivaushuoneeseen ja tehden järjestelmästä erittäin energiataloudellisen.Jätä yhteydenottopyyntö Velco-pyykinkuivausjärjestelmästäLisätietoa Velco-pyykinkuivausjärjestelmästä...
mies kaivaa ränneistä lehtiä korkealla katolla
Näin lisäät turvallisuutta taloyhtiön kevättalkoisiin
Kevättalkoot kokoavat yhteen taloyhtiön asukkaat hoitamaan yhteistä omaisuutta, vaikka useimmilla taloyhtiöillä onkin palkattu kiinteistönhuoltofirma hoitamassa taloyhtiön tarvitsemia palveluja. Talkoot tuovat kustannussäästöä, mutta usein ne ovat mukava tapa pitää yllä yhteishenkeä.Silloin kun taloyhtiössä tehdään talkootöitä, on taloyhtiöllä syytä olla talkoovakuutus kunnossa. Kiinteistön talkoovakuutuksella korvataan talkootyön työn aikana aiheutuneet tapaturmat asunto-osakeyhtiön asukkaille. Jos talkoisiin osallistuvilla asunto-osakeyhtiön osakkailla on henkilökohtaisia vapaa-ajan tai täysajan tapaturmavakuutuksia, kattavat ne heille talkootöissä mahdollisesti sattuvat vahingot. Se antaa turvaa tapaturmaisesti aiheutuneiden ruumiinvammojen varalle esimerkiksi tikkailta putoaminen, joka on valitettavan yleistä ja helposti vältettävissä.
20219_72550.jpg
Saako ulkopuolinen käyttää autokatospaikkaa taloyhtiössä?
Rivitaloyhtiössämme on viisi asuntoa. Pihassa on autokatos ja autokatoksessa olevan auton taakse voi parkkeerata auton, sekä asunnon eteen saa myös parkkeerata. Eli kolme paikkaa jokaisella. Nyt vuokralainen on antanut autokatospaikan ulkopuoliselle asukkaalle, pojan perheelle, joka asuu saaressa. Vuokralaisen oma auto on talon edessä. Ennen poika piti autoa yleisellä parkkipaikalla tien toisella puolella. Autokatoksessa ei ole vuokraa, sähköt maksaa yhtiö. Olen taloyhtiön puheenjohtaja ja haluaisin tietää mitä tehdä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton