• Etusivu
  • Remontti

Urakointi ja kattohuolto palveluksessanne

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 02.08.2013Päivitetty 17.06.2014
20138_35866.jpg

Valjaat turvaavat katolla töitä tekevän.

Urakoinnin ratkaisut sertifioituja

Icopal Katto Oy:n urakoinnin ratkaisut toteutetaan oman tehtaan sertifoiduilla tuotteilla bitumikattojen uudis- ja korjausrakentamiseen. Icopalin palvelukonsepti muodostuu erilaisten kattoratkaisujen suunnittelusta ja tarjoamisesta aina valmiin katon luovuttamiseen. Korjaus- ja saneerauskohteissa pystymme palvelemaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti tarjoten kaikki tarvittavat työt alusta loppuun saakka.

Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin. Asiakkaitamme ovat muun muassa rakennuttajat, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kiinteistön omistajat.

Icopal Katto Oy:n Urakointipalvelu

  • katto- ja vedeneristysurakat
  • peltikattourakointi
  • kattojen huoltopalvelut
  • savunpoistoluukkujen asennukset ja tarkastukset

Icopalin Kattohuolto tarkastaa ja pitää katot kunnossa, täytä yhteydenottopyyntö

Kattoturva turvaa katolla kulkijan

Icopal panostaa voimakkaasti uusien kattoturvatuotteiden myyntiin, jotta kaikki katoilla liikkuvat sidosryhmämmekin voisivat toimia turvallisesti.
Kattoturvallisuudesta huolehdittaessa rakennuksen arvo kasvaa järjestelmien ollessa kunnossa. Tällöin esim. lumenpudotukset sekä muut katon huoltotoimet pystytään hoitamaan turvallisesti.

Kattoturvapalvelun myötä huolehdit myös henkilöturvallisuudesta. Koko katolla on päästävä liikkumaan turvallisesti! Kiinteistön omistaja on työturvallisuuslain mukaan henkilökohtaisesti vastuussa turvallisesti ja oikeaoppisesti hoidetusta käyttö- ja huoltoturvallisuudesta. Kattohuollon turvallisuusriskit liittyvät useimmiten lumen tai huoltovälineiden putoamiseen sekä henkilövahinkoihin.
Kattokuntotarkastuksen tai -tutkimuksen yhteydessä arvioidaan myös kiinteistön käyttöön ja huoltoon liittyvä henkilöturvallisuus ja esitetään tarvittavat toimenpide-ehdotukset. Icopalin kattoturvapalvelun avulla vaaratilanteet vähenevät, käyttöturvallisuus paranee sekä samalla onnettomuusriski pienenee.

Kattohuoltoa arvioinnista toteutukseen

Icopalin Kattohuolto tarjoaa monipuoliset palvelut kattojen tarkastuksiin ja kunnossapitoon. Olipa kyse lumenpudotuksesta, kausitarkastuksesta tai katon saneeraustarpeen arvioinnista, Icopal hoitaa työn varmalla ammattitaidolla, luotettavasti. Katosta kannattaa pitää huolta: säännöllisillä tarkastuksilla katon käyttöikä pitenee merkittävästi. Katon ammattitaitoinen huolto lisää katon ikää parhaimmillaan 10-15 vuotta. Huolletun katon käyttöikä on jopa 30-40 vuotta, joten säästöä syntyy! Kuntotarkastus ja huolto kannattaa jättää ammattilaisen käsiin. Huoltamalla katon säännöllisesti vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Pienikin vuotokohta voi saada aikaan pahaa jälkeä rakenteille sekä rakenteiden alapuolelle sijoitetulle omaisuudelle.

Huoltosopimukseen kuuluu kattohuoltokäynnit kaksi kertaa vuodessa. Huoltokäynti sisältää käytännössä katon puhdistuksen, tarkastuksen, tarvittavat pienet korjaukset, kiinnitysten varmistamisen sekä huoltoraportin, jota voidaan käyttää tarvittaessa korjaussuunnitteluun. Kattohuoltopalvelu on tarkoitettu ensisijaisesti teollisuus- ja liikekiinteistöille sekä asunto-osakeyhtiöille.

Icopalin Kattohuolto tarkastaa ja pitää katot kunnossa, täytä yhteydenottopyyntö

Katon kuntotarkastuksessa tutkitaan myös läpivientien kunto.
Katon kuntotarkastuksessa tutkitaan myös läpivientien kunto.

Kuntotarkastusten, tutkimusten ja huollon lisäksi suoritamme esimerkiksi kattoturvatuotteiden ja valokatosten asennustöitä. Icopal Huoltopalvelusta saat tarkastukset myös savunpoistojärjestelmille.

Anna kattohuolto ja -tarkastukset ammattilaisten käsiin

Vain todellinen kattojen asinatuntija voi määrittää rakenteiden toimivuuden pitkällä aikavälillä. Katon tehtävä on suojata rakenteita säältä ja mekaaniselta rasitukselta. Katon säännöllinen tarkastus ja huolto pitävät katon käyttökuntoisena pidempään.

Säännöllisillä huoltosopimukseen sisältyvillä tarkastuksilla tai kattokuntotutkimuksella saadaan luotettava kuva katon kunnosta ja korjaustarpeista. Tämä auttaa esimerkiksi asunto-osakeyhtiölain vaatiman korjaussuunnitelman (PTS) laatimisessa. Kun katon kuntoarvioinnin antaa ammattilaisen tehtäväksi, noudatetaan samalla hyvää kiinteistönhoitotapaa ja varmistetaan, että kaikki olennainen tulee tarkastuksen yhteydessä huomioitua.

Icopalin Kattohuolto tarkastaa ja pitää katot kunnossa, täytä yhteydenottopyyntö

Tarkastuksen tulokset kirjataan tarkkaan ylös.
Tarkastuksen tulokset kirjataan tarkkaan ylös.
Kun katolla kulkijan kulku on turvattu, myös katon reunojen tarkistus käy turvallisesti.
Kun katolla kulkijan kulku on turvattu, myös katon reunojen tarkistus käy turvallisesti.

Kattohuollosta apua eristystöihin

Kattohuollon työntekijät ovat vedeneristysalan ammattilaisia, joilla on valmiudet huoltotöiden lisäksi myös muihin vedeneristystöihin. Teemme tarvittaessa vedeneristyksiä esimerkiksi parvekkeille tai sokkeleihin. Myös pihakansien vedeneristysten paikkaustyöt, erilaisten tiivistysten tarkastukset ja korjaukset sekä valokupujen vaihdot kuuluvat palveluvalikoimaamme. Huoltokäynnillä siivoamme katon irtoroskista ja tarkastamme katteen sekä läpivientien kunnon. Puhdistamme kattokaivot ja rännit, millä varmistetaan veden hallittu poisto katolta myös jatkossa. Arvioimme katteen ja läpivientien kunnon vaurioiden varalta ja tilanteen mukaan korjaamme mahdolliset vauriot heti tai teemme niistä korjausehdotuksen. Teemme jokaisesta huoltokäynnistä asiakkaalle raportin, jonka asiakas saa halutessaan nähtäväkseen myös Kattohuollon extranet-verkkopalvelun kautta.

Solmimalla Kattohuoltosopimuksen saat katolle säännölliset tarkastukset ja raportin katon kunnosta ja tehdyistä toimenpiteistä kaksi kertaa vuodessa. Kattohuollon saa myös kertakäyntinä ilman jatkuvaa sopimusta.

KTP = kattoturvapalvelut tarjoavat mielenrauhaa kiinteistön omistajille, isännöitsijöille ja taloyhtiöille. Kun haluat olla varma, että turvallisuusasiat on kunnossa ota yhteys meihin ja anna meidän kartoittaa tilanne. Icopal pystyy tarjoamaan tässäkin avaimet käteen palvelut.
KTP = kattoturvapalvelut tarjoavat mielenrauhaa kiinteistön omistajille, isännöitsijöille ja taloyhtiöille. Kun haluat olla varma, että turvallisuusasiat on kunnossa ota yhteys meihin ja anna meidän kartoittaa tilanne. Icopal pystyy tarjoamaan tässäkin avaimet käteen palvelut.

Icopal Huoltopalvelut tarjoaa:

  • Kattohuoltosopimukset
  • Kattokuntotutkimukset
  • Raportit ja kohdevalokuvat sähköisessä muodossa
  • Kustannusarviot, huollot ja korjaukset
  • Pitkäjänteiset suunnitelmat huoltoon ja korjauksiin
  • Kosteus- ja lumikuormamittaukset
  • Kuivatuspalvelut
  • Savunpoistoluukkujen tarkastukset ja koelaukaisut
Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20127_31414.jpg
Turvajärjestelmät suojaavat vahingoilta
Kiinteistön turvajärjestelmistä on hyötyä vain silloin, kun ne ovat käytössä jo ennen vahingon sattumista. Niillä voidaan valvoa kulkua kiinteistössä, suojata omaisuutta, estää henkilövahinkoja sekä ehkäistä tulipaloja ja vesivahinkoja, kohentaa sähköturvallisuutta ja parantaa tietosuojaa. Lisäksi monet vakuutusyhtiöt myöntävät alennuksia hyvin suojatun kiinteistön vakuutusmaksuista.
35_P_58913.jpg
Miten talousarvioehdotus vaikuttaa rakentamiseen ja remontointiin?
Pääministeri Jyrki Kataisen hallitusohjelma julkistettiin 22.6.2011. Nykyisen hallituksen tavoitteena on välittävä ja menestyvä Suomi.Hallitusohjelmasta löytyy myös oma osansa rakentamiselle ja maankäytölle. Miten nämä kesäkuussa julkistetut linjaukset vaikuttavat jokapäiväiseen asumiseen? Tutustu hallitusohjelmaan ja tätä seuranneeseen Valtionvarainministeriön talousarvioehdotukseen.
Helsinki ylhäältä päin kuvattuna
Taloyhtiön osakas ei maksa osuuttansa, miten edetä?
Meillä on pieni asunto-osakeyhtiö, jossa on kolme huoneistoa. Meillä ei ole isännöitsijää, hallituksen puheenjohtaja hoitaa maksuliikenteen. Tänä vuonna tapahtui pieni vesivahinko, jonka korjauksen maksoi osittain vakuutusyhtiö, osittain yhtiön tililtä ja loput kolmen osakkaan kesken. Maksua tuli n. 500 €/ huoneisto. Kaksi huoneistoa maksoi osuutensa, yksi huoneisto ei suostu maksamaan. Yksi maksumuistutus on jo lähetetty ja seuraavana on maksuvaatimus, jos maksua ei ala kuulumaan. Mitenkä tästä eteenpäin juridisesti, jos maksuvaatimuskaan ei auta. Laitto perintään?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton