Fillarikellari taloyhtiössä - ei enää kaaosta

Onko pyöräkellarissanne talven jälkeen aina kaaos? Oma polkupyörä ei tahdo löytyä talven jälkeen millään kellarista. Taloyhtiön kevätsiivous on oiva hetki laittaa myös pyörävarasto järjestykseen uusilla pyörätelineillä. Kuinka mukavaa onkaan alkaa  pyöräilykausi, kun polkupyörät ovat siististi järjestyksessä.

 

Tilaa maksuton esite!

Jätä yhteydenottopyyntö järjestelmästä!

 

Polkupyörien säilytystelineet on tarkoitettu pyörän turvalliseen ja tehokkaaseen säilyttämiseen rakennuksen sisätiloissa. Kuvassa seinäkiskoilla liukuva säilytyskelkka, ovella Compact PTL-2.Polkupyörien säilytystelineet on tarkoitettu pyörän turvalliseen ja tehokkaaseen säilyttämiseen rakennuksen sisätiloissa. Kuvassa seinäkiskoilla liukuva säilytyskelkka, ovella Compact PTL-2.
Ovellan turvalliset säilytysratkaisut ovat helppokäyttöisiä ja korkealaatuisia. Tuotteet parantavat ja tehostavat tilan käyttöä ja helpottavat tilassa liikkumista. Uusien säilytysratkaisujen ansiosta järjestys säilyy pyörävarastossa, koska jokaiselle pyörälle on oma pidikekoukkunsa. Ovellalta löytyvät säilytysratkaisut niin polkupyörille kuin muullekin irtaimelle niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tuotteet valmistetaan kotimaisesta teräksestä suomessa.

Sisätilojen säilytysratkaisut

Sisätiloihin tarkoitetut polkupyörien säilytystelineet on suunniteltu pyörän turvalliseen ja tehokkaaseen säilyttämiseen rakennuksen sisätiloissa mm. ulkoiluvälinevarastoissa, kellareissa ja autotalleissa. Pyörä voidaan aina lukita telineeseen esimerkiksi vaijerilukolla tai pyörän omalla lukolla.

Kuvassakin olevalla Compact PTL-2:lla saadaan jopa 20 pyörää kolmelle metrille, kun järjestelmä on asennettu keskelle tilaa erillisiin kiinnitystolppiin, jolloin se toimii ns. kaksipuolisena järjestelmänä.

Säilytysjärjestelmät ulkona

Polkupyörien ulkosäilytystelineet ovat helppokäyttöisiä, kestäviä sekä turvallisia. Ne on suunniteltu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden. Säilytystelineet ratkaisevat säilytysongelmat niin pihoissa kuin pyöräparkeissakin. Telineet toimitetaan ns. pinta-asennettavina tai uppoasennettavina esim. betonivaluun.

PyöräNoja -parkkijärjestelmä on patentoitu ja siinä polkupyörät pysyvät järjestyksessä telineen muotoilun ansiosta. Telineessä on erillinen ulosvedettävä ketju, joka pitää pyörän telinettä vasten. Lisäksi telineen kumpare edesauttaa, että pyörät ovat suorassa rivissä keskellä telinettä ilman pyörän omaa tukijalkaa. Lisäksi telineissä on aina käyttöohje niin sisällä kuin ulkona.

Kun fillarit ovat järjestyksessä ja turvassa sisällä ja ulkona niin epämääräinen kaaos ja "asukkaat" kaikkoavat.
 

Polkupyörien ulkosäilytystelineet ovat houkuttelevia, helppokäyttöisiä, kestäviä sekä turvallisia. Kuvassa runkolukittava teline kahdelle tai useammalle pyörälle, PyöräNoja PN-10 pyöräparkkijärjestelmä.Polkupyörien ulkosäilytystelineet ovat houkuttelevia, helppokäyttöisiä, kestäviä sekä turvallisia. Kuvassa runkolukittava teline kahdelle tai useammalle pyörälle, PyöräNoja PN-10 pyöräparkkijärjestelmä.

Säilytysjärjestelmiä myös muille tarvikkeille

Järjestelmä sisältää lisäksi suuren valikoiman telineitä myös muille tavaroille, kuten murtomaa- ja laskettelusuksille, sauvoille, suksiboksille, rullalaudoille, puutarhatyövälineille, tekstiileille ja autonrenkaille. Järjestelmän avulla lattiatila vapautuu ja saadaan rakennuksen hyödyntämättömät tilat käyttöön.
Säilytystilojen suunnittelun lähtökohtana on turvallisuus, tilan esteettömyys, tilan tehokas käyttö ja toimivuus. Nämä tavoitteet saavutetaan Ovella-järjestelmällä. Järjestelmä ratkaisee säilytysongelmat kerrostaloissa mm. ulkoiluväline- ja irtainvarastoissa sekä parvekkeilla ja pihoissa. Sisä- ja ulkotiloissa telineet ovat helposti käytettävissä sekä houkuttelevat ihmisiä aktiivisuuteen ja huolehtimaan omaisuudestaan.

Taloyhtiön suurempiakin remontteja viimeisteltäessä, kuten putki- ja hissiremontteja, Ovella-järjestelmä on erinomainen ratkaisu. Järjestelmä on kannattava hankinta remontin aikana, sillä kustannus on vain murto-osa verrattuna ko. remontteihin.

Prosessin vaiheet

 1. Taloyhtiön hallituksen päätös polkupyörien säilytys- ja pysäköintitilojen ja telineiden uusimisesta.
 2. Asukkaiden tiedottaminen noin kuukautta aiemmin, jolloin asukkaita kehotetaan merkitsemään omaisuutensa sekä ulkona että sisällä.
 3. Hylättyjen pyörien valokuvaaminen, luettelointi, välivarastointi muualla ja mahdollinen lahjoittaminen tai myyminen.
 4. Uusien, tehokkaiden ja turvallisten säilytysjärjestelmien hankinta tai olemassaolevien päivittäminen.
 5. Säilytyspaikkojen numerointi tai nimeäminen huoneistokohtaiseksi, kun on saavutettu tarpeellinen määrä säilytyspaikkoja per asunto.
 6. Kulkuväylien merkitseminen ja esteettömyyden varmistaminen.
 7. Tilojen lukitus.
 8. Ylläpito ja huolto.
Ovellalla järjestykseen.Ovellalla järjestykseen.

Ovella Systems tuo taloyhtiöille merkittäviä etuja:

 • tila voidaan kalustaa tehokkaammin, jolloin saadaan lisää säilytyspaikkoja
 • vapautunut tila on arvokasta
 • järjestelmä luo ja ylläpitää järjestystä sekä turvallisuutta
 • telineet ovat korkealaatuisia ja kestäviä
 • järjestelmää on miellyttävä käyttää, kun asennus on toteutettu konseptin mukaisesti
 • telineet ovat huoltovapaita
 • tila on vaivaton pitää siistinä, koska mm. polkupyörät ovat seinällä telineissä.
 • säilytyspaikat voidaan myös numeroida
 • laske tilan säilytyskapasiteetti avustajalla
 • laske tilan mahdollistama taloudellinen hyöty säästölaskurilla

Jätä yhteydenottopyyntö:


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
13.3.2017