Gyproc Habito tuo uusia mahdollisuuksia

Helppoa ripustamista, kestävää seinäpintaa ja säästöä huoltokustannuksiin

Kipsilevyn etuja unohtamatta

Lapset ottavat sählymatsin eteisessä ja raskas hylly pitäisi kiinnittää seinälle tukevasti. Kukapa ei haluaisi kotiinsa iskunkestäviä seiniä, joihin voi ripustaa vapaasti! Näihin tarpeisiin vastaa uutuuslevy Gyproc Habito®, joka antaa tavallisen kipsilevyn tapaan myös tehokkaan ääneneristyksen ja paloturvallisuuden.

Kipsilevyn edut rakentamisessa ovat selvät: muunneltavat tilat sekä erinomainen ääneneristys ja paloturvallisuus. Nyt myös helppoon ripustamiseen ja erityisen kestävään seinäpintaan on uusi ratkaisu, Gyproc Habito®. Levyn voi helposti yhdistää muihin kipsilevyihin, koska niiden paksuus on sama, 12,5 mm.

Kukapa ei haluaisi kotiinsa iskunkestäviä seiniä, joihin voi ripustaa vapaasti!Kukapa ei haluaisi kotiinsa iskunkestäviä seiniä, joihin voi ripustaa vapaasti!

Ripusta helposti

Levy soveltuu kodin monille pinnoille kuten tavallinenkin kipsilevy, mutta erityisesti se sopii seiniin, joissa kaivataan hyviä ripustusominaisuuksia, kuten autotalli, keittiö ja tekniset tilat tai vaikkapa olohuoneen TV-seinä. Levyyn voit ripustaa jopa 40 kg ripustuskuormia tavallisen puuruuvin varaan. Näin asukkaan ei tarvitse miettiä runkotolppien sijaintia ja rakennusvaiheessa ei lukita asunnon sisustusmahdollisuuksia.

Rakenna kestävästi

Kestävä seinäpinta säästää rahaa, aikaa ja hermoja. Gyproc Habito® -levyn iskunkestävyys on jopa 10-kertainen tavallisiin kipsilevyihin verrattuna. Vuosia uudenveroisena säilyvä seinäpinta säästää huoltokustannuksia.

Hyvinvointia asukkaille

Kipsilevyillä voit saavuttaa hyvän ääneneristävyyden, jäykistyskapasiteetin ja paloturvallisen kodin. Hyvin äänieristetyssä kodissa äänet eivät kanna naapurista. Kuten muillakin Gyproc-levyillä, myös Habito®-levyllä on M1-sisäilmaluokitus. Valitsemalla M1-merkityt tuotteet luot hyvät puitteet terveelliselle sisäilmalle.

Gyprocilta tukea taloyhtiöille

Gyproc Tekninen palvelu palvelee ammattilaisia Gyproc-tuotteiden ja -ratkaisuiden valintaan, suunnitteluun, asentamiseen ja käyttöön liittyvissä teknisissä kysymyksissä.

Gyproc Järjestelmätakuu takaa, että Gyproc-tuotteet, kuten Gyproc Habito® -levy ja muut Gyprocin ohjeistamat rakennekokonaisuudet ovat yhteensopivia. Gyproc Järjestelmätakuu kattaa Gyproc Käsikirjan mukaiset rakennejärjestelmät 5 vuotta rakennuskohteen vastaanottotarkastuksesta.


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
8.8.2016