Jatka katon käyttöikää vaihtoruuveilla

Jatka katon käyttöikää vaihtoruuveilla

Valitettavan usein katon kiinnittämiseen käytetyt naulat ja ruuvit ovat katon heikoin lenkki. Niiden huonon kunnon vuoksi vaihdetaan turhan usein koko katto. KINGI® vaihtoruuvi™ on suunniteltu jatkamaan peltikaton kestoikää pellin mukaiseksi.

KINGI vaihtoruuvi on odotettu ja kaivattu uutuus katoille, joilta löytyy ruostuneita kateruuveja, mutta pelti ja alusrakenteet ovat vielä ehyitä. Ruosteisten ja vuotavien ruuvien tilalle ei ole voinut asentaa tavallista kateruuvia, sillä se ei saa enää riittävää pitoa ruoteesta, jossa on jo ruuvin reikä ennestään.

KINGI vaihtoruuvi on vanhojen ruuvien ja naulojen tilalle tarkoitettu vaihtoruuvi, joka on tavallista kateruuvia paksumpi. Lisäksi siinä on tavallista suurempi aluslaatta tiivisteineen, joka peittää pellissä olevan vanhan reiän. Vaihtoruuvilla teet edullisen kattoremontin ja jatkat helposti vanhan peltikaton käyttöikää - peltiä vaihtamatta.

KINGI® vaihtoruuvi™

  • Tarkoitettu käytettäväksi ruostuneiden kateruuvien tai -naulojen korvaamiseen katoissa ja seinissä.
  • Käyttö edellyttää, että puuruoteet tai -koolaukset ovat kunnossa. Teräsruoteen tai -koolauksen materiaalipaksuus voi olla korkeintaan 0,7 mm.
  • Voidaan käyttää ilmastorasitusluokissa C1, C2, C3 ja C4. Vain erittäin ankarissa meri- ja teollisuusilmastoissa ruuvin käyttöä ei suositella.

Kestävän peltikaton elinikäinen kiinnitys

Maalipinnoitettu teräs on Suomen suosituin katemateriaali, koska sen korroosionkestävyys on parhaimmillaan yli 50 vuotta ja huoltoväli yli 20 vuotta. Hyväkään pelti ei kuitenkaan yksin riitä takaamaan kattosi pitkää käyttöikää, jos se kiinnitetään kateruuveilla, jotka eivät kestä ruostumatta yhtä pitkään kuin kattopelti. Myös kateruuvit tarvitsee suojakseen kolmikerrospinnoituksen, jotta se pystyy kruunaamaan teräskaton pitkän käyttöiän.

KINGI® kateruuvin kestävyydelle on asetettu erittäin kovat vaatimukset. Huolellisen tuotekehityksen tuloksena syntynyt kateruuvi kestää aikaa, rasitusta ja kulutusta – ruostumatta. KINGI® kateruuvi on yhdistelmä korroosionkestävyyttä, parempaa asennettavuutta, viimeisteltyä muotoilua ja laadukasta valmistusta.

KINGI® kateruuvin materiaali on karkaistua hiiliterästä, joka antaa ruuville lujuuden ja kovuuden. Ruuvin kannan Radialco-muotoilu takaa riittävän pinnoitepaksuuden myös kulutukselle alttiissa kulmissa.

Durabl3-pinnoite kestää asennuksen aiheuttamaa mekaanista rasitusta ja suojaa ruuvia ruostumiselta. Sen korroosiokestävyys on erinomainen jopa ilmastorasitusluokassa C4. Kun asennus tehdään erikoismitoitettua KINGI® asennusistukkaa käyttäen, tavallista paksumpi Durabl3-pinnoite ei vaurioidu asennuksen aikana. Pinnoitteen IPR-oikeudet on suojattu kansainvälisesti.

CrownD-muotoilun ansiosta vesi valuu ruuvin kannasta vähentäen pinnoitteen kuormitusta ja korroosioriskiä. CrownD-muotoiltu kanta istuu erittäin hyvin KINGI® asennusistukkaan ja takaa vakaan asennettavuuden.

Katso lisää KINGI kateruuveista

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
4.10.2018