Linjasaneeraus tulossa?
Käännä katse markkinoiden matalimpaan lattiakaivoon

Vanhaa kylpyhuonetta remontoidessa asennustilan mataluus voi rajoittaa kaivoratkaisun valintaa. Kotimainen lattiakaivojen valmistaja Vieser on vastannut haasteeseen tuomalla markkinoille uuden extramatalan Vieser One -lattiakaivon, joka sopii yhteen sekä Vieserin perinteisten kansien että designkansien kanssa. Uuden matalamman kaivoratkaisun myötä tarvetta pakollisten kompromissien tekemiselle kylpyhuoneremontissa on yhä vähemmän.

kaivot.JPG

Vieserin tehokas, toimiva ja helposti asennettava Vieser One -kaivoperhe täydentyi alkuvuodesta 2021 uudella entistä matalammalla lattiakaivolla.

Vieserin myyntipäällikkö Kai Setälän mukaan rakennusmarkkinan kysynnän ja tarpeiden arvioidaan lähitulevaisuudessa kohdistuvan voimakkaasti korjausrakentamiseen, etenkin linjasaneerauksiin. Tämän vuoksi markkinoille haluttiin tuoda kaivo, joka pystyy vastaamaan erityisen matalien rakenteiden vaatimuksiin.

Uusi Vieser One -kaivo on vain 69 mm korkea, mutta kompaktista koosta huolimatta sen virtaama on 1,2 litraa sekunnissa. Tehokkaan virtaaman ansiosta kaivo soveltuu sekä suihkun että kylpyammeen yhteyteen.

Matala-Line asennuskuva-PNG

Extramatalan lattiakaivon edut korostuvat välipohjarakenteissa, joissa suositaan hyvin ohutta jälkivalua laatan päälle tai viemäriputkiston kaatojen toteuttaminen on muutoin haasteellista.

Uutuuskaivo mahdollistaa muun muassa markkinoiden matalimman sivuliitännällisen linjalattiakaivon asennuksen, jonka kokonaiskorkeus on 90 mm raakalattiapintaan. Tuote on saatavana sekä valutuilla että ilman.
 

Tiesitkö? Vieserin kaivo- ja kansiyhdistelmällä on 10 vuoden järjestelmätakuu.

ingressi

− Vieser on aina pyrkinyt ratkaisemaan ongelmia ja vastaamaan asiakkaiden tarpeeseen. Kuuntelemme tarkasti palautetta ja ideoita kentältä – ammattilaisilta, jotka suunnittelevat märkätiloja ja asentavat lattiakaivoja. Toisaalta haluamme myös vastata loppuasiakkaidemme toiveisiin, luonnehtii Vieserin toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans.

Extramatalassa Vieser One -kaivossa on innovatiivinen silikonikumista valmistettu kalvovesilukkoratkaisu, joka on pitkäikäinen ja toimintavarma eri lämpötiloissa ja olosuhteissa. Vesilukon perinteinen vesitila on korvattu ilmatiiviillä kalvovesilukolla, joka avautuu veden virratessa ja sulkeutuu virtauksen lakattua estäen viemärikaasujen pääsyn huonetilaan.

Kalvovesilukko on erittäin hygieeninen, koska siihen ei kerry epäpuhtauksia, vaan lika poistuu veden virtauksen mukana. Tarvittaessa vesilukon voi myös irrottaa ja nostaa ylös. Vedetön kalvovesilukko on käytössä hiljainen, ja se soveltuu erinomaisesti myös tiloihin, joissa perinteisen vesilukon kuivuminen aiheuttaisi hajuhaittoja.

Osta Rakentaja.fi-verkkokaupasta >>>

Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
25.1.2021