Vetävät, hajuttomat ja pitkäikäiset viemärit SmartPipen ainutlaatuisella menetelmällä

Viemäriputkiston toimintaan kiinnitetään huomiota usein vasta siinä vaiheessa, kun aivan kaikki ei ole kunnossa. Hajuhaittojen ja tukosten kaltaisten ongelmien taustalla on usein viemäristöön kertynyt rasva ja orgaaninen aines. Putkiston ongelmatilanteista aiheutuu helposti merkittäviä ja kalliita huolto- ja korjaustoimenpiteitä. 

Älä jää yksin viemäriputkiston ongelmien kanssa.Älä jää yksin viemäriputkiston ongelmien kanssa.

Vantaalainen SmartPipe System Oy on kehittänyt ympäristöystävällisen putkistojen kunnossapitopalvelun, jonka avulla viemäriputkisto pysyy hajuttomana ja hyväkuntoisena mikrobipohjaisen Biotroop BL-20 -putkenhoitoaineen ansiosta.

Biotroop BL-20 –putkenhoitoaine poistaa tukokset ja hajut

Viemäreiden kunnossapitopalvelu perustuu yrityksen kehittämään, kotimaiseen ja täysin luonnolliseen mikrobipohjaiseen Biotroop BL-20 putkenhoitoaineeseen, jonka sisältämät bakteerikannat on määritetty rasvoja ja öljyjä hajottaviksi.

Bakteerit muodostavat lipaaseja ja rasvahappoja pilkkovia entsyymejä, jotka liuottavat rasvan ja orgaanisen aineksen putkistosta ja muodostavat samalla putkiston pinnalle suojaavan kalvon ehkäisten näin uuden aineksen kertymisen putkistoon. Orgaanisen aineen poistuminen putkistosta vähentää myös mahdollisia hyönteishaittoja. Työnsä tehtyään mikrobit jättävät jälkeensä vain vettä ja hiilidioksidia.

SmartPipen putkiston kunnossapitopalvelu on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu viemäristön eliniän pidentämiseksi

Putkenhoitoaine on koostumukseltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukainen ja erittäin ympäristöystävällinen. Mikrobeihin perustuva kotimainen Biotroop BL-20 vähentää myös osaltaan jätevesien ympäristökuormitusta ja helpottaa jätevesien puhdistamista.
BioTroop BL-20, biologinen hajunpoisto- ja rasvanhajotusaineBioTroop BL-20, biologinen hajunpoisto- ja rasvanhajotusaine
BioTroop Clear, biologinen hajunpoisto- ja rasvanhajotusaine kotitalouksilleBioTroop Clear, biologinen hajunpoisto- ja rasvanhajotusaine kotitalouksille

Kun viemäriputkisto pidetään hyvässä kunnossa vapaana tukoksista, voidaan putkiston elinikää pidentää merkittävästi ja parhaimmillaan siirtää kalliin putkiremontin tarvetta pitkälle tulevaisuuteen.

Asiantuntija auttaa palvelun räätälöinnissä

Putkiston kunnossapitopalvelu on kokonaisvaltainen palvelu, joka auttaa taloyhtiöitä ennaltaehkäisemään viemäriputkistoon liittyviä ongelmia. Ennen käyttöönottopäätöstä SmartPipen asiantuntija kartoittaa yhdessä taloyhtiön edustajan kanssa kohteen tarpeet, ja laatii tarvekartoituksen perusteella ratkaisuehdotuksen.

Kun SmartPipen palvelu otetaan käyttöön niin sanotulle pilottikaudelle, putkiston ja mahdollisten rasvanerottimien kunto kartoitetaan. Putkisto voidaan myös kuvata pilottikauden alussa ja sen päätteeksi, jolloin asiakas näkee konkreettisesti Biotroop BL-20 -viemärinhoitoaineen tehon. Kun putkenhoitoaine otetaan käyttöön, poistuvat hajuhaitat jopa viikossa. Kuvaamista helpottaa putkenhoitoaineeseen lisätty luonnonmukainen fluoresoiva merkkiaine, joka osoittaa kuvatessa sellaiset kohdat, joihin on kertynyt mikrobeja.

Ovatko tukkeutuvat viemärit tai hajuhaitat ongelmana?Ovatko tukkeutuvat viemärit tai hajuhaitat ongelmana?

Käyttöönoton yhteydessä putkenhoitoaineen annostelemiseksi kiinteistöön asennetaan yleensä automaattinen annostelupumppu, mutta aine voidaan annostella putkistoon myös manuaalisesti. Biotroop BL-20 -putkenhoitoliuos on vahvasti konsentroitu, joten annos on alhainen ja huoltovälit ovat pitkiä. SmartPipen putkenhoitopalveluun kuuluu säännölliset määräaikaishuollot sekä putkistojen kuvaukset, jotka auttavat myös ennaltaehkäisemään ongelmien syntyä.

Kiinnostuitko tuotteesta? Jäikö jokin askarruttamaan?
Tutustu lisää tuotteisiin ja jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijalle:

Klikkaa itsesi SmartPipe Systems Oy:n sivuille

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
26.12.2022