Varma ratkaisu kiinteistön kattoremontille

Katosta puhutaan toisinaan talon viidentenä julkisivuna. Tämä merkitsee kuitenkin katon hienoista aliarviointia. Katon tehtävä on vaikeampi kuin seinien. Sateen, tuulen ja lumen kestäminen vaatii aivan oman materiaalinsa. Savi- ja betonikattotiilet kestävät vaativatkin olosuhteet ja antavat rakennukselle pitkäikäisen ja luotettavan suojan.

 

Tampere saneri 1920x1080

Tiilikattojen asiantuntija

Laadukas kattoremontti kannattelee aikaa ja tekee julkisivusta huolitellun. Oikein tehty kattoremontti antaa huojennuksen aiheita pitkälle tulevaisuuteen. Panostamalla ja investoimalla tiilikattoon, nostat kiinteistön arvoa, pidät julkisivun näyttävänä ja rakenteet kunnossa.

Kotimaisella Ormaxilla on pitkät perinteet katon rakentamisessa ja tietotaito käsintehdyistä savikattotiilistä moderneihin, täydellisiin kattojärjestelmiin. Kattoratkaisut sisältävät kaikki kattoon tarvittavat osat aluskatteista kattotiiliin, kiinnikkeisiin, läpivienteihin ja kattoturvatuotteisiin. Katolla on tärkeä rooli myös energian säästämisessä ja siksi Ormax panostaakin tehokkaisiin ja hengittäviin aluskatteisiin.

Tarkasti testatut kattotuotteet

Ormaxilla on useita tutkimus- ja testilaboratorioita. Tutkimustyöhön ei kuulu pelkästään kattotiilien kehittäminen, vaan myös erikoistiilien ja kattotarvikkeiden kehitystyö. Ennen markkinoille pääsyään kaikki tuotteet joutuvat läpäisemään erittäin vaativat testit. Tiukoilla testeillä varmistetaan myös, että kunkin maan paikalliset rakentamismääräykset ja normit täyttyvät. Tutkimus- ja kehitystyöstä syntyy pitkäikäinen laatu ja siksi Ormaxin tiilikatot ovat huippuluokkaa.

Kattoasentajat alansa huippuja

Ormaxilta saat täydellisen katon, johon sisältyvät kaikki tarvittavat, määräysten mukaiset varusteet, jotka tekevät katosta turvallisen, varman ja kestävän. Ormaxin yhteistyökumppanin avulla remontti on myös helpompi toteuttaa. Valtuutetut kattoasentajamme ovat itsenäisiä yrityksiä, joita Ormax kouluttaa säännöllisesti tuotteidemme ja kattoratkaisujemme osalta. He osaavat kaikki tuotteisiimme liittyvät seikat laatu- ja turvallisuuskysymyksiä myöten ja tietävät, miten jokainen yksilöllinen katto asennetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Ormax_tiilikaton_asennusvideo

Vanhan vartti,- pelti,- tai tiilikaton vaihtaminen uuteen Ormax kattoon

  • Poistetaan vanha materiaali ja ruoteet
  • Poistetaan vanha aluskate, jos sellainen on.
  • Asennetaan uusi aluskate.
  • Asennetaan tuuletusrimat.
  • Asennetaan tiiliruoteet asennusohjeen mukaisella ruodevälillä.
  • Asennetaan uudet kattotiilet.
  • Asennetaan kaikki muut tarvikkeet kuten kiinnikkeet, kattoturvatuotteet ja läpiviennit.
takrenovering_gamlapannor_04

Katon asennus onnistuu myös talvella

Vanhan katon vaihtaminen uuteen tiilikattoon voidaan hyvin toteuttaa myös talviaikaan. Ormaxin kestävät ja hengittävät Divoroll aluskatteet varmistavat rakenteisiin jäävän kosteuden turvallisen poistumisen. Lumi ja jää eivät siis haittaa tiilikatteen asentamista.

Ormax -kattotiilet ovat suunniteltu kestämään ankaria sääolosuhteita ja kovaa rasitusta, joten niiden asentaminen ei ole ongelma kovillakaan pakkasilla. Kattomuutostöissä tasakaton päälle pystytetään suojateltta, joka mahdollistaa harjakaton asennustyöt säästä riippumatta.

Resursseja hankkeen suorittamiseen normaalin sesongin ulkopuolella on tarjolla enemmän, joten kustannukset jäävät alhaisemmiksi. Huomattavaa kuiteinkin on, että tilaajan tulee todella kiinnittää huomiota urakoitsijan osaamiseen.

Takuu laatukatolle

Ormax on aina vastannut tuotteiden korkeasta laadusta tarkan laadunvarmistuksen avulla sekä lakeja ja säännöksiä noudattaen. Ormax myöntääkin kaikille toimittamilleen Ormax-kattotiilille kolmenkymmenen (30) vuoden takuun vastaanottotarkastuspäivästä alkaen.
Takuu kattaa kattotiilien vedenpitävyyden, pakkaskestävyyden ja kuormituskestävyyden normaalissa ja alkuperäisessä käytössä edellyttäen, että katto on tehty voimassaolevien Ormaxin asennusohjeiden mukaan. Takuun perusteella virheelliset kattotiilet korvataan vastaavalla määrällä uusia tiiliä. 

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään.Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
30.11.2016