• Etusivu
  • Remontti

Kattokuntotutkimukset<small> – miksi pitäisi toimia?</small>

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 13.06.2013
20136_35449.jpg

Kattokuntotutkimus pitää ikävät yllätykset poissa taloyhtiön katoilta.

Katon ammattitaitoinen huolto lisää katon ikää parhaimmillaan 10–15 vuotta. Huolletun katon käyttöikä on jopa 30–40 vuotta, joten säästöä syntyy!

Kuntotarkastus ja huolto kannattaa jättää ammattilaisen käsiin. Huoltamalla katon säännöllisesti säästyt ikäviltä yllätyksiltä.

Icopalin Kattohuolto tarkastaa ja pitää katot kunnossa, täytä yhteydenottopyyntö

Vältä yllättävät kustannukset

Lämpötilanvaihteluista aiheutuvat rakenteiden lämpöliikkeet saattavat aiheuttaa talven aikana katteeseen vaurioita, samoin kuin mahdolliset muut toimenpiteet, joita katolla suoritetaan. Esim. lumenpudotukset.

Aikaisessa vaiheessa reagoiminen mahdollisiin vuotoihin minimoi niistä aiheutuvat kustannukset. Vesikaton vuodoista aiheutuvat kosteusongelmat johtavat väistämättä kiinteistön arvon laskuun. Tarkastuttamalla kattosi, osoitat vastuullista kiinteistönhoitoa mikä osaltaan luo arvoa esim. kiinteistöä myytäessä.

Icopalin Kattohuolto pähkinänkuoressa

Varmista itsellesi hyvät yöunet!

Vuotojen ilmeneminen asuintiloissa saattaa näkyä vasta pitkälläkin viiveellä, jolloin kosteus kattorakenteissa tai lämmöneristeissä on jo voinut aiheuttaa mittaviakin vahinkoja. Tarkastamme ja hoidamme tarvittavat korjaukset katollasi. Me huolehdimme, että kattosi on kunnossa!

Icopal kattokuntotarkastus sisältää:
– Katon kunnon silmämääräinen arviointi
– Katon yksityiskohtien läpikäynti
– Raportti

Icopalin Kattohuolto tarkastaa ja pitää katot kunnossa, täytä yhteydenottopyyntö

Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20236_82063.jpg
Onko kunnossapitotarveselvityksemme laissa edelletyn mukainen?
Taloyhtiössämme on kunnossapitotarveselvitys annettu muodossa "huoltokirjanmukaiset työt". Tosiasiassa on tehty vain piha yms. Osakkaista osalla ei ole tietoa huoltokirjasta. Täyttääkö tämä edellä mainittu menettely asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3 § mukaisen menettelyn? Mielestäni tässä selvityksessä pitäisi olla 5-vuotissuunnitelma kunnossapitotarpeesta. Talo on valmistunut 2006.
20159_44430.jpg
Tukitut venttiilit ovat sisäilman surma
Tamperelainen Asunto Oy Satamakatu 8 omistaa Satamakadun ja Näsilinnankadun kulmassa kolme taloa. Vanhimman Näsilinnankadun puoleisen puutalon on suunnitellut arkkitehti F. L. Calonius vuonna 1876, osittain tiili- ja puurakenteisen piharakennuksen rakennusmestari Heikki Tiitola vuonna 1913 ja funktionalistisen liike- ja asuinkerrostalon arkkitehti Aarne Sarvela vuonna 1932. Vanhimmissa taloissa on ollut alkujaan puulämmitys ja päärakennuksessa keskuslämmitys. Kaikissa taloissa on painovoimainen ilmanvaihto.Osta venttiilit Rakentaja.fi-verkkokaupasta
Taloyhtiön vuosikello elokuu
Taloyhtiön vuosikello tikittää: Elokuu
Elokuu on monen mielessä kesän viimeinen kuukausi. Elokuu on myös merkinnyt satokautta, jolloin on puitu tuleentunut vilja sekä poimittu kesän satoa hedelmien ja marjojen muodossa. Elokuun koittaessa suuri osa palaa jo totuttuun vanhaan rytmiin ja arkiseen aherrukseen – aikuiset töihin ja lapset kouluun. Myös taloyhtiössä tämä tarkoittaa paluuta arkeen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton