• Etusivu
  • Remontti

Kausihuolto paljastaa katon mahdolliset viat

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 20.12.2011Päivitetty 15.03.2012
201112_29011.jpg

Viime vuosien kovat talvet ovat laittaneet katot koville niin olosuhteiden kuin niistä johtuneiden huoltotoiminen, kuten lumenpudotusten, myötä.
Eri mediat ovat jälleen tuoneet tietoisuuteemme vesikatteille aiheutuneista vahingoista, joista on aiheutunut mittavia vahinkoja kiinteistöjen omistajille.

Kevään koittaessa on järkevää käydä tarkastamassa katon kunto. Ammattilainen osaa tarkastaa yksityiskohdat ja voit keskittyä nauttimaan huolettomista kesäpäivistä.

Myös kattojen turvatuotteet ovat olleet lujilla suurten lumimassojen vuoksi ja tarjoamme nyt kattoturvatuotteiden kartoituksen kaupan päälle tilatessanne kattokuntotarkastuksen tai tutkimuksen 15.4.2012 mennessä. Saat kirjallisen raportin katon kunnosta ja turvavarustuksesta. Kaikkien yhteinen etu on, että katoilla voidaan työskennellä turvallisesti.

Anna kattohuolto ja –tarkastukset ammattilaisten käsiin

Huoltokäynnillä siivoamme katon irtoroskista ja tarkastamme katteen sekä läpivientien kunnon. Puhdistamme kattokaivot ja rännit, millä varmistetaan veden hallittu poisto katolta myös jatkossa. Arvioimme katteen ja läpivientien kunnon vaurioiden varalta ja tilanteen mukaan korjaamme mahdolliset vauriot heti tai teemme niistä korjausehdotuksen. Teemme jokaisesta huoltokäynnistä asiakkaalle raportin, jonka asiakas saa halutessaan nähtäväkseen myös Kattohuollon extranet-verkkopalvelun kautta.

Solmimalla Kattohuoltosopimuksen saat katolle säännölliset tarkastukset ja raportin katon kunnosta ja tehdyistä toimenpiteistä kaksi kertaa vuodessa. Kattohuollon saa myös kertakäyntinä ilman jatkuvaa sopimusta.

Ota yhteyttä ja tilaa tarjous Icopalin huoltopalvelusta

Yhteystiedot alueittain

20123_30058.jpg

Kattohuolto sisältää

Vesikatot

  • Vedeneristyksen pinnan puhdistus irtoroskista.
  • Katteen silmämääräinen arviointi.

  • Läpiviennit, laipalliset
  • Läpivientien silmämääräinen tarkastus (alipainetuulettimet ja muut laipalliset läpiviennit).

  • Läpiviennit, muut
  • LVI-läpivientien eristyksen silmämääräinen tarkastus.
  • Läpivientien suojapellitysten kunnon arviointi.
  • Valokupujen tiivistyksien ja yleisen kunnon tarkastus.

  • Vedenpoisto
  • Kattokaivojen (katon yläpuoliset osat) sekä mahdollisten rännien puhdistaminen ja kunnon arviointi.

  • Räystäät
  • Räystäsrakenteet ja niiden pellitysten kunnon ja kiinnitysten tarkastus.
  • Räystäiden kermien ylösnostojen kiinnityksen tarkastus.

  • Kattoturvatuotteet
  • Silmämääräinen tarkastus ja toimintakunnon varmistaminen.

  • Korjaustyöt
  • Kausihuolto sisältää myös pienehköt korjaustyöt, jotka ovat tehtävissä ilman tulitöitä.
  • Suuremmat paikkaustyöt suoritetaan tilaajan valtuutuksella laskutöinä.
  • Ota yhteyttä ja tilaa tarjous Icopalin huoltopalvelusta

    201112_29013.jpg
    201112_29014.jpg
    Icopal Oy
    Remontti
    Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
    Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

    Aiheeseen liittyvää

    20095_17024.jpg
    Urakointi- ja huoltopalvelut
    Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
    20098_18360.jpg
    Icopalilla laadukasta valokateosaamista
    Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
    Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
    Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
    Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
    20214_69979.jpg
    Tämä on fiksu tapa lämmittää talo­yhtiötäsi asuin­mukavuus huomioiden!
    Fortum SmartLiving -palvelut tarjoavat älykkäämmän tulevaisuuden kaukolämmitetyille taloyhtiöille Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Kokoa taloyhtiöllesi sopiva palvelu, joka auttaa optimoimaan energiankulutusta – rahaa ja ympäristöä säästäen.Lämmityksen Optimointi-palvelun avulla varmistat asuntojen lämpötilojen tasaisuuden ja pienennät lämmityskustannuksia. Samalla parannat kiinteistösi energiatehokkuutta ja sisäilman laatua.Kulutuksen seuranta-palvelu seuraa ja mittaa kiinteistön energia- ja vedenkulutusta jatkuvasti. Vedenkulutuksen osalta tämä mahdollistaa automatisoidut hälytykset järjestelmän havaitessa poikkeamia datassa. Hälytysten avulla havaitset mahdolliset vikatilanteet, kuten vesivuodot ajoissa ja säästät huolto- ja korjauskuluissa.Palvelu lisää taloyhtiön edustajien ja asukkaiden tietoisuutta taloyhtiön sähkön-, veden- ja lämmönkulutuksesta. Isännöitsijä saa joka kuukausi sähköpostilla kattavan tiedon taloyhtiön kulutuksesta, trendeistä ja kustannuksista.Mittarointi-palvelulla saat hyödyllistä tietoa asuntojen lämpötiloista ja ilmankosteudesta taloyhtiön päätöksenteon perustaksi. Asukkaat näkevät mobiilisovelluksesta omat tietonsa ja taloyhtiön yhteenvetotiedon ja taloyhtiön edustajat omasta käyttöliittymästään tarkempaa tietoa.Lue lisää ja ole meihin yhteydessä www.fortum.fi/smartliving
    Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
    Asunto-osakeyhtiölaki ja lain uudistushanke
    Asunto-osakeyhtiöihin sovelletaan uutta asunto-osakeyhtiölakia 1.7. 2010 alkaen.Uuden asunto-osakeyhtiölain voimaanpanosta on annettu erillinen laki. Sen 1 §:n mukaan pääsääntönä on, että uutta lakia sovelletaan myös ennen voimaantuloa 1.7.2010 perustettuun asunto-osakeyhtiöön. Samalla on kumottu 17.5.1991 annettu asunto-osakeyhtiölaki (809/1991) siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen.Asunto-osakeyhtiön osakepääoman tulee olla vähintään 2.500 €, joka on jaettava osakkeisiin. Osakkeella ei tarvitse olla nimellisarvoa, mutta se voidaan kuitenkin määrätä yhtiöjärjestyksessä.Tietyn huoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet kuuluvat samaan osakeryhmään. Ellei yhtiöjärjestyksessä määrätä toisin, ovat osakkeet vapaasti ja ilman rajoituksia luovutettavissa edelleen.Osakkaat eivät ole henkilökohtaisesti vastuussa asunto-osakeyhtiön vel-voitteista. Osakas on kuitenkin velvollinen maksamaan yhtiölle yhtiö-vastiketta, jonka määräämisperusteet on merkittävä yhtiöjärjestykseen.
    20206_65468.jpg
    Enemmistö kieltäisi parveketupakoinnin kokonaan
    Tupakoimaton haistaa tupakansavun jo kaukaa. Parveketupakointi herättääkin monessa taloyhtiössä paljon tunteita ja kiistaa asukkaiden välillä. Kukaan ei halua hengittää tupakansavua vastoin tahtoaan ja taas tupakoivat pitävät kiinni omista oikeuksistaan. Nykyisellään tupakointi on kiellettyä vain yhteisissä ja yleisissä sisätiloissa. Laajennettua kieltoa voi hakea taloyhtiön parvekkeille ja ulkotiloihin.

    Luetuimmat

    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton

    Uusimmat

    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton