• Etusivu
  • Remontti

Korjausrakentaminen 2013 järjestetään 5.2.2013 klo 10.00 alkaen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 17.01.2013Päivitetty 21.01.2013
201112_29019.jpg

Korjausrakentaminen 2012 järjestetään Wanhassa Satamassa 5.2.2013.

KORJAUSRAKENTAMINEN 13 -tapahtuma järjestetään jo neljättä kertaa Helsingin Wanhassa Satamassa 5.2.2013 klo 10-17.

Tapahtuma kertoo ajankohtaisesti korjausrakentamisen tulevaisuuden ratkaisuista ja antaa parhaat eväät hankkeen strategiselle suunnittelulle kaikille hankkeen eri osapuolille. Tapahtumassa kohtaa vuosittain yli 800 korjausrakentamisen ammattilaista ja n. 50 yhteistyökumppania.

Tapahtuma on täysin veloitukseton ja ilmoittautua voit tästä!

3 kohderyhmää - 3 seminaaria!

Tapahtuma on suunniteltu yhdessä alan johtavien tahojen kanssa. Ohjelma on rakennettu kävijän oman työnkuvan mukaan:

  1. Isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitusammattilaiset
  2. Korjausrakentamisen suunnittelijat ja arkkitehdit
  3. Ammattirakentajat ja urakoitsijat

After Work -verkostoitumistilaisuus tapahtuman jälkeen

Tapahtuman jälkeen olet tervetullut osallistumaan rentoon After Work -tilaisuuteen, jossa voit nauttia lasillisen kollegoidesi kanssa. Tilaisuus järjestetään A-salissa tapahtuman jälkeen klo 16-17

Ilmainen tapahtuma – Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan!

Ilmoittautua voit tästä!

Tapahtuma järjestetään Wanhassa Satamassa
Tapahtuma avoinna:
Tiistaina 5.2.2013
klo 10.00 – 17.00

Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20122_29567.jpg
Käytätkö pyykin kuivaukseen mieluummin 7500 wattia vai 300 wattia?
Pesutuvan pyykinkuivaus kuluttaa sähköä koneesta riippuen jopa yli 7500 kW/h. Toisaalta markkinoilla on koneita, kuten Velco-pyykinkuivauslaitteet, joiden kulutus on alle 300 w/h. Sähkönkulutuksen ero eri koneiden välillä ja säästö vuositasolla on huima. Energiaa säästävät toimenpiteet on siis helppo aloittaa kiinteistön pesutuvasta.Vesikiertoisessa Velco-järjestelmässä lämmin käyttövesi luovuttaa lämpöä kennostoon Velco-puhaltimen puhaltaessa sen kuivaushuoneeseen ja tehden järjestelmästä erittäin energiataloudellisen.Jätä yhteydenottopyyntö Velco-pyykinkuivausjärjestelmästäLisätietoa Velco-pyykinkuivausjärjestelmästä...
20108_22926.jpg
Säilytä kesä parvekkeella
Lumon parvekelasitus tuo viihtyisää lisätilaa kotiisi. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan. Lasitettu parveke saa sisustajan mielikuvituksen liikkeelle. Vapaa-aika, harrastukset ja jopa pelkkä oleskelu saavat ihan uusia ulottuvuuksia kun suojana on sivuunliukuvat parvekelasit. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin istua parvekkeella iltakahvin äärellä hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen...Lisätietoa parvekelaseista..Jätä yhteydenottopyyntö parvekelaseista tästä..
20225_78312.jpg
Voiko yksi talo­yhtiö jättäytyä yhteisen jäte­pisteen kustannusten ulko­puolelle?
Asunto-osakeyhtiössä on viisi asuntoa ja alueella on neljä muuta asunto-osakeyhtiötä omalla tontilla. Kaikilla asunto-osakeyhtiöillä on oma hallitus.Alueella on aikoinaan rakennettu Molokit yhdelle asunto-osakeyhtiön tontille, koska heidän tontillaan oli eniten tilaa. Silloin heidän asunto-osakeyhtiönsä ei osallistunut jätepisteen rakentamiskustannuksiin, koska joutuivat yhteiseen hyvään antamaan tonttia jätepisteiden käyttöön.Nyt uuden muovinkeräyslain myötä täytyy jälleen tehdä muutostöitä, jotta saadaan samalle paikalle myös muovinkeräys.Täytyykö tässä tapauksessa kaikkien osallistua muutostöiden kustannuksiin vai voiko tämä yksi asunto-osakeyhtiö jäävätä itsensä pois vedoten edelleen tontin luovutuksesta pisteen käyttöön?
taloyhtiön pihalla sähköauton lataustolppia ja auto parkkipaikalla
Taloyhtiön sähköautojen latausjärjestelmän hyvä tarvekartoitus ja suunnittelu helpottavat päätösprosessia sekä projektin toteutusta
Taloyhtiön päättäjät kohtaavat tärkeän päätöksen sähköautojen latauspaikkojen rakentamisesta asukkailleen, sillä sähköautojen lataus on nykyään tärkeä osa taloyhtiön infrastruktuuria. JTK-Sähkö tarjoaa vinkkejä, miten taloyhtiön tulisi lähestyä tätä haastavaa ongelmaa, jotta lopputulos olisi niin asukkaille kuin taloyhtiöllekin mahdollisimman optimaalinen.
20236_82063.jpg
Naapurin puun oksat häiritsevät, mistä ratkaisu?
Asun rivitalossa. Rakensin terassin viimekesänä ja naapurin omenapuu on mielestäni liian lähellä. Kysyin voisiko sitä siirtää, mutta isännöitsijä ja hallituksen kaksi jäsentä olivat sitä mieltä ettei se minua haittaa. Voi naapuri leikata puuta ettei oksat ota terassin seinään kiinni. Tämä takapiha on taloyhtiön.
201210_32596.jpg
Sadevesijärjestelmä pelastaa perustukset
Sadevesijärjestelmä on hallittu sadeveden poistajaSadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata sade- ja sulamisvedet hallitusti pois katolta perustusten vierestä ja on näin osa toimivaa kattokokonaisuutta. Jokainen millimetri sadetta vastaa litraa per neliömetri. Siispä 20 mm sadetta päivässä vastaa 20 litraa vettä per neliömetri. Pinta-alaltaan 150 m² katolla 20 mm sade vastaa 3000 litraa vettä. Kaatosateessa (50 mm) se tarkoittaa jopa 7500 litraa vettä tunnissa.Icopalin laadukkaat sadevesijärjestelmät kestävät sateen lisäksi myös jään ja lumen rasitukset rikkoutumatta ja haalistumatta. Esimerkiksi teräsohutlevystä valmistettu Sadetar-sadevesijärjestelmä sopii joustavasti sekä pientaloihin että rivi- ja pienkerrostaloihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton