• Etusivu
  • Remontti

Parvekelasit antavat parvekkeelle uuden elämän!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Julkaistu 26.08.2010
20108_22926.jpg

Parvekelasitus pitää sateet ulkopuolella.

Lumon parvekelasitus tuo viihtyisää lisätilaa kotiisi. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan. Lasitettu parveke saa sisustajan mielikuvituksen liikkeelle. Vapaa-aika, harrastukset ja jopa pelkkä oleskelu saavat ihan uusia ulottuvuuksia kun suojana on sivuunliukuvat parvekelasit. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin istua parvekkeella iltakahvin äärellä hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen...

Lisätietoa parvekelaseista..

Jätä yhteydenottopyyntö parvekelaseista tästä..

Parvekelasit tuovat ylellisyyttä asumiseen

Lasitettu parveke antaa aivan uudet sisustusmahdollisuudet. Parveke laajenee olohuoneeksi lähelle luontoa. Kauniilla säällä voit avata parvekelasit ja nauttia kesän lämmöstä. Viileämpänä päivänä aurinko lämmittää mukavasti kun parvekelasit on suojaamassa kolealta tuulelta

Lumon parvekelasitus estää hyvin lumen, sateen, roskien ja noen pääsyä parvekkeelle. Lasitettu parveke suojaa ja sisustus säilyy siistimpänä. Parvekelasit vaimentaa häiritsevää liikenteen ääntä parvekkeella ja myös sisätiloissa. Eri vuodenajat näyttävät parhaat puolensa kun parvekkeelle on asennettu parvekelasit. Lasitettu parveke on myös hyvä valtti asunnon myynnissä ja vuokramarkkinoilla.

Lasitettu parveke on paras paikka lepohetkeen. Se antaa energiaa uuteen työpäivään. Töistä tullessa se palauttaa voimat illan rientoihin. Parvekelasitus vaimentaa liikenteen melun ja näyttää vain säiden parhaat puolet. Lasitettu parveke säilyy siistinä ja houkuttelee rentouttaviin hetkiin yksin tai mukavassa seurassa.

Auringonsuojaverhot

Lumon auringonsuojaverhot ovat hyvä ratkaisu liiallisen lämmön ja näkyvyyden hallintaan parvekkeella. Ne on suunniteltu yhteensopiviksi laadukkaiden Lumon parvekelasien kanssa. Auringonsuojaverhot voi kiinnittää paikoilleen itse. Lumon auringonsuojaverhot soveltuvat Lumon 2, 3 ja 5-tyyppisiin v. 1998 jälkeen asennettuihin 6 mm paksuihin parvekelaseihin.

Auringonsuojaverhoilla suojaan uteliailta katseilta.
Auringonsuojaverhoilla suojaan uteliailta katseilta.

Pyydä tarjous parvekelaseista

Palvelussamme voit jättää yhteydenottopyynnön lasiterassista kotiisi. Täytä yhteystietosi, niin Lumon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Lumon Suomi Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20101_19988.jpg
Uusi ilme Lumonin laseilla
Taloyhtiön hallitus vastaa kiinteistön kunnossapysymisestäTaloyhtiön hallituksen keskeinen tehtävä on pitää huolta kiinteistön kunnosta ja sen arvon säilymisestä. Vastuunsa ymmärtävä hallituksen jäsen tarkkailee rakennuksen kuntoa ja ryhtyy vian havaittuaan toimenpiteisiin. Jos hallitus ei ole huomannut vaikkapa parvekkeiden maalipintojen huonoa kuntoa, voi asukas esittää siitä kysymyksen hallitukselle. Jos hallitus ei tämän jälkeen ryhdy toimenpiteisiin asian tutkimiseksi ja korjaamiseksi, jää vastuu lisävahinkojen synnystä hallituksen jäsenille.
20103_20872.jpg
Lumon lasiterassi
Lasikuistit, porstuat ja verannat ovat kuuluneet perinteiseen, suomalaiseen talonrakentamiseen. Vuosien saatossa ovat talojen ilme ja rakennusmateriaalit muuttuneet ja lasikuistit pelargonioineen ovat päässeet unohtumaan. Energiansäästötavoitteet, rakennusten kalliit neliöhinnat ja luontoarvojen korostuminen ovat nostaneet nykyajan lasikuistit uuteen kukoistukseen.
20225_78291.jpg
Auringonsuojaverhot parvekkeelle
Lasitettu parveke laajentaa asuintilaa lähemmäksi luontoa. Kun parveke on lasitettu, huomaa usein istuvansa siellä säätilasta ja vuodenajasta riippumatta. Vaikka olohuonekin olisi viihtyisä ja kauniisti sisustettu, parveke vetää kuitenkin puoleensa.Auringonsuojaverhot antavat keinon pitää olosuhteet aina miellyttävinä. Lumonin lasituksiin on saatavissa integroituvat aurinkosuojaverhot, jotka suojaavat niin paahtavalta auringon lämmöltä kuin ohikulkijoiden katseilta.Auringonsuojaverhot kannattaa hankkia kerralla koko taloyhtiön parvekelaseihin ja ne ovat kätevä laitattaa myös vaikkapa parvekelasien huollon yhteydessä. Näin taloyhtiö saa ne mittojen mukaan tehtynä ja valmiiksi ammattilaisen paikoilleen asentamana.
20122_29682.jpg
Nyt on aika päivittää taloyhtiön julkisivut
Lumon parvekelasitus on kätevä tapa tuoda lisätilaa kotiisi. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan. Lasitettu parveke saa sisustajan mielikuvituksen liikkeelle. Vapaa-aika, harrastukset ja jopa pelkkä oleskelu saavat ihan uusia ulottuvuuksia kun suojana on sivuunliukuvat parvekelasit. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin istua parvekkeella iltakahvin äärellä hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen...Lisätietoa parvekelaseistaJätä yhteydenottopyyntö tästä!
20202_62540.jpg
Case 3: Kuka kantaa vastuun päätöksistä taloyhtiössä?
Artikkeli perustuu Markus Talvion luentosarjaan ja on lyhennelmä isosta kokonaisuudesta.
20213_69535.jpg
Tulot ja menot tasapainoon
Taloyhtiön tulot koostuvat osakkailta perityistä vastikkeista, vuokrista, käyttökorvauksista ja muista mahdollisista tuotoista. Menoja taloyhtiöille tulee kiinteistön hoidosta henkilöstö- ja hallintokuluina sekä käytöstä ja huollosta aiheutuvina kustannuksina. Taloyhtiöt joutuvat maksamaan myös erinäisiä veroja, kuten kiinteistö- ja tuloveroja.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton