• Etusivu
  • Remontti

Nova uusi nykyaikainen kattotiili

Vanha tiiliperinne kohtaa modernin tekniikan

Rakentajan toimitus
Julkaistu 02.03.2012
20123_29893.jpg

MONIER-tiilivalikoima täydentyy nyt uudella, teknisesti parannetulla Nova-kattotiilellä. Yksikouruinen kattotiili on valmistettu erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon. Helposti asennettava Nova sopii ammatikseen kattoja asentaville, mutta yhtä hyvin myös kuluttajalle, joka kunnostaa vanhaa kattoaan tai rakentaa uutta.

"Olemme ottaneet kattotiilen kehittämisessä askeleen eteenpäin. Tämä kattotiili soveltuu kaikille, joilla on korkeat laatu-, materiaali- ja suunnitteluvaatimukset", Birgitta Pollari Monier Oy:n tuotepäällikkö sanoo. "Ultramoderni kattotiili, jossa on perinteinen muoto, helppo asentaa, kestää ilmastomme vaatimukset, on vahva ja kestävä sekä tulee vain kauniimmaksi vuosien mittaan"

Vanha käsintehty tiili modernissa muodossa

Inspiraatio Nova-tiileen on saatu vanhoista käsintehdyistä tiilistä, jotka antavat katolle perinteisen ulkonäön. Valmistusprosessiin on kuitenkin lisätty muutamia moderneja, teknisiä innovaatioita. Esimerkiksi tiilen puristaminen kipsimuotissa antaa sille sileän ja kauniin pinnan.

Kattotilli on myös helppo asentaa, koska mitoitus mahdollistaa joustavan ruodevälin. Se on myös helppo asettaa suoriin riveihin ohjaiten ansiosta. Tämän lisäksi tiili on saanut korkeimman arvosanan MONIERin tuuli- ja sadetunnelitestissä, jossa Nova selviää useista kierroksista erilaisissa sade- ja tuuliolosuhteissa sekä kovassa sateessa, 70 litraa/minuutti erittäin pienellä kaltevuudella.

"Nova on suunniteltu täyttämään ammattilaisten korkeat vaatimukset, mutta samalla helpottamaan myös kuluttajan työtä, joka esimerkiksi kunnostaa nykyistä kattoaan. Lyhyesti sanottuna uusi suosikkikatto", Birgitta Pollari Monier Oy:sta sanoo lopuksi.

Novaa varten on saatavilla täydellinen valikoima kattotarvikkeita kiinnitykseen, ilmanvaihtoon, tiivistykseen ja turvallisuuteen liittyen.

Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

201911_61253.jpg
Lämmityksen ongelmat ja energiansäästö usein esillä taloyhtiöissä
Motivan arvion mukaan jopa kolmessa neljästä kerrostalosta lämmitysjärjestelmä on mennyt vuosien saatossa epätasapainoon, jolloin osassa asuntoja on kuuma ja samaan aikaan toisissa puetaan villasukkia jalkaan.DNA:n teettämän kyselyn* perusteella käytännössä kaikki (96 %) isännöitsijät kohtaavat työssään asuntojen lämmitykseen liittyviä ongelmia. Lähes kolme kymmenestä (29 %) kyselyyn vastanneesta isännöitsijästä kertoi, että näitä ongelmia on heidän taloyhtiöissään vähintään viikoittain.
Älykäs lämmitys
Lämmityksen päivittäminen tuo kustannussäästöjä
Kiinteistön lämmittäminen on suuri kuluerä taloyhtiölle. Usein virheellisesti saatetaan ajatella, että lämmitysjärjestelmä toimii kuten pitää ja on säädetty parhaalla mahdollisella tavalla. Onneksi tässä on mahdollisuuksia ja kalliiseen energialaskuun voidaan vaikuttaa varsin helposti. Ottamalla käyttöön uutta lämmityksenohjaustekniikkaa, jossa lämmityksen optimoinnilla vastataan aina todelliseen tarpeeseen, saadaan merkittäviä kustannussäätöjä. Tarkasti ohjautuva moderni lämmitys pitää asumismukavuuden yllä kuluttamatta turhaan energiaa.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
TaloyhtiöTreffit: As.Oy Leivosenkuja 5, Helsinki
Taloyhtiön yleiskuvaus ja alustus:Taloyhtiö on viiden asunnon rivitalo Helsingin pohjoisosassa. Tulossa on pihavajojen osittainen lautojen vaihto ja maalaus, jotka on ajateltu suorittaa omatoimisesti ilman ulkopuolista apua.Aloita keskustelu kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan laatikkoon.Siirry takaisin ilmoituksiin...
Heinäkuu
Taloyhtiön vuosikello tikittää: Heinäkuu
Lämpöinen ja aurinkoinen heinäkuu hellii. Heinäkuu on yleisesti suosituimpia lomakuukausia ja myös taloyhtiössä vietetään lomaa. Mitään suuria päätettäviä asioita ei tässä kuussa ole tarkoitus tehdä, vaan hallituskin kokoontuu, jos sille on tarvetta.
20236_82145.jpg
Hallituksen suhtautuminen metelöintiin?
Olemmeko oikeutettuja saamaan korvausta hallituksen menettelystä seuraavassa asiassa:Vuokralaisemme valitti, että yläkerran asunnossa tapeltiin, heiteltiin huonekaluja ja soitettiin musiikkia n. 4 h öiseen aikaan. Yläkerran asukas ei kieltänytkään metelöintiä, sanoi vaan et hänen vieraansa kaatuilivat ja siitä johtui töminä, ei huonekalujen heitosta. Valituksen kuultuani kysyin muiltakin talon asukkailta, olivatko meteliä kuulleet. Metelöintiä oli ollut, mutta alakerran asuntoon se kuuluu kovemmin. Laitoin isännöitsijälle välittömästi asiasta kuultuani käskyn, että metelöinnistä on varoitus laitettava. Hän lähetti varoituksen asunnon omistajalle ja sen metelöivälle vuokralaiselle, mutta hallitus oli sitä mieltä, että oli tehty hätiköity päätös ja isännöitsijä pyysikin anteeksi varoituksen antamista. Vuokralaisemme sanoi asuntonsa irti hallituksen suhtautumisen vuoksi.Minkälaiset mahdollisuudet on saada hallitukselta korvaus hyvän vuokralaisemme poismuuton vuoksi? Huoneistoon ei ole yrityksistä huolimatta uutta vuokralaista saatu.
20199_59748.jpg
Pihakorjauksen suunnittelu
As.oy Remontti-Mallinnus on Omataloyhtiö.fi:n kuvitteellinen taloyhtiö, jonka elämää ja remontointia pääset seuraamaan as.oy Remontti-Mallinnus -artikkelisarjassa. Artikkelisarjasta löytyy runsaasti tietoa taloyhtiön elämästä ja remontoinnista.Osa 1. Meille tulee remontti - hui kauhistusOsa 2. Hallituksen kokouksiaOsa 3. Esiselvityksiä/kuntotutkimuksiaOsa 4. Julkisivu- ja vesikattoremonttiOsa 5. Ongelmia ilmanvaihdossa?Osa 6. Ikkunoiden ja ovien vaihtoOsa 7. "Putkiremontti"Osa 8. Uudet keittiöt putkiremontin yhteydessäOsa 9. IlmanvaihtoremonttiOsa 10. Sähköremontti Osa 11. Pihakorjauksen suunnitteluOsa 12. Piha- ja julkisivuvalaistus energiatehokkaaksiOsa 13. LämmitysremonttiOsa 14. Järjestys varastoihin

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton