• Etusivu
  • Remontti

Saatto- ja vastuskaapeleiden asennukset, tarkastukset ja korjaukset

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 21.12.2011
201112_29023.jpg

Räystäskourujen ja sadevesijärjestelmien sulanapito!

Jään sulaminen ja uudelleenjäätyminen voi vahingoittaa kattoja ja räystäskouruja.
Painavat jääpuikot voivat pudota ja aiheuttaa vahinkoa.
Seisova vesi voi valua sisäseiniin ja kalusteisiin.

Raychemin itsesäätyvä sulanapitojärjestelmä huolehtii veden virtauksesta räystäskouruissa ja syöksytorvissa varmistaen turvallisen poistumisreitin katolta sulavalle jäälle ja lumelle.

Jokaiselle katemateriaalille löytyy soveltuva kaapeli.

_

Taloudellinen käyttää

Itsesäätyvä toiminta säästää energiaa lisäämällä tai vähentämällä lämmitystehoa automaattisesti olosuhteiden mukaan. Ohjausyksikkö kytkee lämpökaapelin päälle vain tarvittaessa: matalan lämpötilan ja kosteuden havaitsemisen jälkeen.

Raychem FlexiClic – järjestelmän itsesäätyvän lämmitysteknologian edut

  • Turvallinen: itsesäätyvät järjestelmät eivät ylikuumene, vaikka kaapelit asennettaisiin ristikkäin toistensa yli.
  • Helppo suunnittelu ja asennus:järjestelmä voidaan mitoittaa aina oikeaan pituuteen.
  • Säästää energiaa: itsesäätyvä lämpökaapeli antaa enemmän tehoa sinne, missä sitä tarvitaan.
  • 201112_29024.jpg
    201112_29025.jpg
    Icopal Oy
    Remontti
    Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
    Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

    Aiheeseen liittyvää

    20095_17024.jpg
    Urakointi- ja huoltopalvelut
    Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
    20098_18360.jpg
    Icopalilla laadukasta valokateosaamista
    Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
    Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
    Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
    Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
    Lämmitysratkaisu
    Älykäs tekniikka ohjaa todellista lämmitystarvetta
    Talvikausi on taas edessä ja taloyhtiöllä taklattavana lämmityskauden haasteet. Useimmissa kerrostaloissa lämmitystä ohjataan kuitenkin vielä varsin vanhanaikaisesti ja puutteellisesti. Tällöin talon lämmitys perustuu pelkästään ulkolämpötilaan eikä siinä huomioida sisälämpötiloja. Moderni lämmönohjaus mittaa huoneistojen sisäilmaolosuhteita ja hyödyntää itseoppivaa tekoälyä, joka muun muassa ennakoi sääolosuhteita ja huomioi miten rakennus käyttäytyy eri sääolosuhteissa. Tällöin taloyhtiön lämmitys pohjautuu oikeaan mittaustietoon ja todellisiin tarpeisiin. Moderni lämmönohjaus on nopea ja helppo ottaa käyttöön.
    20236_82003.jpg
    Oikeus saada asia yhtiökokouksessa käsiteltäväksi?
    Laki sanoo selvästi, että osakkeenomistajalla on oikeus saada asia yhtiökokouksen asialistalle kunhan se on yhtiökokouksen päätettäviin asioihin kuuluva ja on esitetty riittävän ajoissa, (jona on ainakin pidettävä viikkoa ennen aikaisinta yhtiökokouksen kutsumisaikaa eli 2 kk ja 1 viikko).Yhtiökokouksen puheenjohtaja totesi, että kokous on laillinen ja päätösvaltainen niiden asioiden osalta, jotka on kutsussa mainittuna. Minä itse olin taas sitä mieltä, että tällainen kokous, jossa hallitus on käyttänyt väärin harkintavaltaansa, ei ole laillinen ja päätösvaltainen.Miten asia todella on, kun jotkut juristit taas selvästi kirjaavat: "hallituksella ei ole harkintavaltaa silloin kun osakas haluaa asianmukaisen asian yhtiökokouskutsuun, jos se on riittävän ajoissa jätetty. Jos sitä ei ehditä valmistella seuraavaan yhtiökokoukseeen, niin se on otettava seuraavaan varsinaiseen tai ylimääräiseen yhtiökokoukseen ellei osakas muuta vaadi."
    20236_82145.jpg
    Sisäilman laatu ja yhdenvertaisuus?
    Talo on rakennettu 1967, ja ilmanvaihto toimii paineilmalla. Pari vuotta sitten talossa tehtiin ulkoseinäremontti, jonka yhteydessä seinästä poistettiin kylmäkaapin jäähdytykseen tarkoitettu ilmanvaihtoaukko. Nyt eräässä asunnossa on huono ilmanvaihto. Jos yhtiö korjaa tämän puutteen yhden osakkaan kohdalla, koska muita vastaavia valituksia ei ole tullut, kuka korvaa kulut? Miten tässä toteutuu yhdenvertaisuuden periaate? Huoneistossa asuu 5 henkinen perhe, ja kaksi koiraa. Yhteen talon asunnoissa olevaan ikkunaan on jälkeenpäin asennettu ilmaventtiili, josta tulee raitista ilmaa.

    Luetuimmat

    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton

    Uusimmat

    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton
    skeleton