• Etusivu
  • Remontti

Sadetar kestää aikaa ja katseita

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 07.11.2014
201411_41637.jpg

Sadetar kestää aikaa ja katseita

Icopalin Sadetar-sadevesijärjestelmä kestää lumikuormien ja rankkasateiden aiheuttamat rasitukset ja johtaa veden siististi pois katolta.

Sinkki suojaa terästä
Sadetar-tuotteet valmistetaan pinnoitetusta teräsohutlevystä. Terästä suojaa sinkitys, jonka päällä on pohjamaali ja kestävä polyesteripinnoite. Sadetar säilyttää ulkonäkönsä haalistumatta vuodesta toiseen; se on suunniteltu kestämään kovimpiakin sääolosuhteita – olipa kyse vedestä, tuulesta tai lumen ja jään kuormituksesta. Siksi Icopal antaakin Sadettarelle kymmenen vuoden takuun! Oikein asennettuna ja huollettuna Sadettaren käyttöikä yltää 20-30 vuoteen.

Helppo asentaa
Sadetar sisältää toisiinsa täysin tiiviisti sopivat osat, joiden liittäminen ja kiinnittäminen on helppoa. Kaikki osat on suunniteltu siten, ettei asentamisessa tarvita erikoistyökaluja. Järjestelmä pitää sisällään kourun kannattimet eri kattokatevuuksille ja näiden lisäksi järjestelmään kuuluu säädettävä kourun kannatin. Sadetar sopii täydellisenä ja monipuolisena järjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin, myös rivi- ja pienkerrostaloihin.

Kaikki Sadetar-sadevesijärjestelmän osat täyttävät tiukimmat eurooppalaiset laatuvaatimukset (EN 612 ja EN 1462). Osat on kehitetty yhdessä asennusammattilaisten kanssa.

Sadetar-sadevesijärjestelmän värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, tummanruskea ja tummanharmaa. Saatavana on myös kulmikas, muovinen Icopal Sadevesijärjestelmä, jossa värivaihtoehtoina ovat musta, valkoinen ja ruskea.

Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20236_82003.jpg
Viikon kysymys:Yhdenvertaisuus vesivahingon korjauksessa?
Paritaloyhtiössämme yhdessä asunnossa suihkuvedet kastelivat rakenteita. Tarkastuksessa todettiin puutteellinen vedeneristys 27-vuotiaassa talossa. Vesi oli turmellut myös parkettia kp-huoneen edustalta vajaan neliön. Asukas jatkaa suihkun käyttöä edelleen, korjauksiin ryhdytään piakkoin. Yhtiö tietenkin vastaa vesivahingon korjauksesta.Yhtiökokouksessa kinattiin vastuista parketin korjauksen osalta ja nyt yhtiö maksaa sen korjauksen sekä koko 33 neliön lattian hionnan ja lakkauksen. Minä esitin vastalauseen sekä perustelun: Kyseessä on 27 vuotta vanha kulunut lattia jonka asukas joutuisi joka tapauksessa lähivuosina kunnostamaan. Siksi koko lattian korjaus yhtiön laskuun tämän alle neliömetrin vaurion vuoksi on vastoin osakkaiden yhdenvertaisuutta, eikä tule kysymykseen. Olinko ihan väärässä?
20152_42440.jpg
Milloin on aika uusia lämmönjakolaitteet?
Kun lämmönjakolaitteet ovat yli 20 vuotta vanhat, kannattaa ne uusia seuraavan viiden vuoden sisällä suunnitelmalllisesti.
Taloyhtiö
Ennaltaehkäiseminen säästää rahaa: säilytä julkisivu teknisesti kunnossa ja esteettisesti siistinä
Monessa taloyhtiössä joudutaan monenlaisien remonttien eteen; ikkunaremontti, putkiremontti tai vaikkapa julkisivuremontti. Kaikilla materiaaleilla on käyttöikänsä ja jotta materiaaleja voidaan käyttää käyttöiän ajan huolettomasti, on ennaltaehkäisy paras panostus rakenteiden säilymiseen ja näin kustannussäästöihin.Kuten mitä tahansa rakennuksen osaa, kuten julkisivua ja sen saumoja, tulee niitä huoltaa, jotta ne säilyttävät niille suunnitellut ominaisuudet ja pitävät julkisivun myös esteettisenä. Mutta mitkä asiat vaikuttavat julkisivun likaantumiseen ja tekniseen rasitukseen? Entä miten asiaan voisi vaikuttaa ennaltaehkäisevästi?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton