• Etusivu
  • Remontti

Sadetar-sadevesijärjestelmä kestää syysmyräkät ja rankkasateet!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 04.08.2010
20108_22671.jpg

Toimivan kattokokonaisuuden viimeistelee tyylikäs ja toimiva sadevesijärjestelmä. 150 neliön katolla 20 mm:n sade tarkoittaa 3000 litraa poisjohdettavaa vettä, kaatosateessa, vieläkin suurempaa määrää, joten kestävyyttä vedenpoistossa tarvitaan. Icopalin Sadetar selviää haasteesta voittajana, siksipä Icopal myöntääkin Sadetar-sadevesijärjestelmälle kymmenen vuoden takuun!

Lisätietoa Icopalin Sadettaresta

Sadetar-tuotteet valmistetaan pinnoitetusta teräsohutlevystä. Terästä suojaa sinkitys, jonka päällä on pohjamaali ja kestävä polyesteripinnoite. Sadetar säilyttää ulkonäkönsä haalistumatta vuodesta toiseen; se on suunniteltu kestämään kovimpiakin sääolosuhteita – olipa kyse vedestä, tuulesta tai lumen ja jään kuormituksesta. Oikein asennettuna ja huollettuna Sadettaren käyttöikä yltää 20-30 vuoteen.

Sadettaressa käytettävä korkealaatuinen polyesteri hajoaa hävitettäessä lähes pelkäksi hiilidioksidiksi, joten Sadettaren voi kierrättää ilman haitallisia päästöjä.

Säädettävä kourunkannatin sopii lähes kaikille kattokaltevuuksille
Säädettävä kourunkannatin sopii lähes kaikille kattokaltevuuksille

Helppo asentaa

Sadetar sisältää toisiinsa täysin tiiviisti sopivat osat, joiden liittäminen ja kiinnittäminen on helppoa. Kaikki osat on suunniteltu siten, ettei asentamisessa tarvita erikoistyökaluja. Järjestelmä pitää sisällään kourun kannattimet eri kattokaltevuuksille ja näiden lisäksi järjestelmään kuuluu säädettävä kourun kannatin. Sadetar sopii täydellisenä ja monipuolisena järjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin, myös rivi- ja pienkerrostaloihin.

Sadetar-sadevesijärjestelmän värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, ruskea ja tummanharmaa.

Sadetar on helppo asentaa.
Sadetar on helppo asentaa.
Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
ihmiset istuvat lattialla rivissä ja katsovat ylöspäin ja ihmettelevät
Uusi pelastuslaki ja palovaroittimet
Uuden lakimuutoksen myötä rakennuksen omistajille tuli velvoite asentaa tarvittavat palovaroittimet huoneistoihin. Vaikka palovaroittimien merkitys tiedostetaan, tilastot osoittavat, että toimimattomia tai puuttuvia palovaroittimia esiintyy edelleen asunnoissa. Tilannetta olisi pitänyt jotenkin valvoa taloyhtiöissä, mutta vastuunjakoa on pidetty epäselvänä.
20219_72247.jpg
Kuormanhallinta - sähkö­autoiluun liittyvä muotisana?
Sähköauton latauspisteitä suunnitellaan ja toteutetaan kiihtyvällä tahdilla taloyhtiöissä. Taloyhtiön parkkipaikalla voi tulevaisuudessa olla useampia sähköautoja samanaikaisesti latauksessa. Tämä tarkoittaa sitä, että joko latausajat pitenevät tai lataustehot kasvavat. Tilanne tulee vastaan monessa taloyhtiössä ennemmin tai myöhemmin. Kokonaisuus tarvitsee tuekseen kuormanhallintaa.Kuormanhallinta-termiä käytetään, kun latauslaitteiden määriä ja tehoja verrataan ja sopeutetaan taloyhtiön sähköliittymään ja kiinteistön sähköverkkoon.
20228_79177.jpg
Mitä yhtiöjärjestyksen vastaisesta päätöksestä voi seurata?
Yhtiökokouksessa tehtiin yhtiöjärjestyksen vastainen päätös, josta tehtiin pöytäkirjaan eriävä mielipide lauselma. Hallitus ei suostunut virhettä korjaamaan ja jouduin hakemaan yksityisen juristin lausunnon jossa asian oikaisemiseksi neuvottiin asiasta nostamaan kanne. Tämän jälkeen hallitus ryhtyi toimiin asian oikaisemiseksi.Kysymykset:1. Onko hallitus korvausvelvollinen, koska lausunto oli minulle maksullinen?2. Miten ja mistä korvaus tulee minun hakea?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton