Taloyhtiön vuosikello

Omataloyhtiö.fi tarjoaa sinulle vuosikellon taloyhtiön tapahtumien tarkasteluun ja muistuttaa sinua tulevista ja tärkeistäkin taloyhtiön vuosittaisista tapahtumista.

Taloyhtiön vuosikelloa on tarkasteltu niin hallituksen, kiinteistön kuin asukkaankin näkökulmasta. Vuosikellosta löydät kuukausittain kaiken tarpeellisen tiedon taloyhtiön vuosittaiseen toimintaan ja tapahtumiin.

Taloyhtiön vuosikello auttaa sinua pysymään ajan tasalla taloyhtiösi tapahtumista ja antaa samalla myös uusia vinkkejä toiminnan parantamiseen.

Olemme koonneet taloyhtiön vuosikelloihin muutamia ajankohtaisia artikkeleita suunnittelun ja ideoinnin tueksi. Vuosikelloista pääset kätevästi siirtymään sinulle tärkeisiin ja mielenkiintoisiin artikkeleihin Omataloyhtö.fi-sivustolla.

Syyskuu

Syyskuu aloittaa syksyn ja sen myötä myös taloyhtiön arjen. Syksy on taloyhtiön kannalta hyvä ajankohta tarkastella alkuvuodesta tapahtuneita ja mahdollisesti yhä käynnissä olevia hankkeita sekä niiden etenemistä ja valmistumista.

Syyskuun vuosikelloon

Oty_Vuosikello_Kalenteri_Syyskuu_2021

Lokakuu

Syksy etenee, viimeisetkin kesän henkäykset ovat menneet. On siis aika perehtyä syksyyn ja sen aikana huomioitaviin yksityiskohtiin sekä varauduttava jo osittain myös talven tuloon.

Lokakuun vuosikelloon

Oty_Vuosikello_Kalenteri_Lokakuu_2021

Marraskuu

Marraskuu tuo mukanaan lyhyet ja harmaat päivät. Myös ensilumi saattaa tässä vaiheessa jo peittää maata ainakin pohjoisissa osissa. Nyt ei kuitenkaan ole aikaa vain pysähtyä nauttimaan kynttilöiden valosta, on nimittäin mietittävä jo tulevaa kevättä yhä suuremmalla mielenkiinnolla.

Marraskuun vuosikelloon

Oty_Vuosikello_Kalenteri_Marraskuu_2021

Joulukuu

”Joulu, joulu tullut on, juhla armahainen!” -kuuluvat alkusanat monelle tutuksi tulleessa suomalaisessa kansansävelmässä. Aivan vielä ei kuitenkaan ole aika vetäytyä joulunviettoon, sillä muutamat seikat kaipaavat huomiota ennen vuoden päättymistä.

Joulukuun vuosikelloon

Oty_Vuosikello_Kalenteri_Joulukuu_2021

Tammikuu

Taloyhtiön tärkein tapahtuma eli yhtiökokous lähestyy ja päätettävät asiat valmistellaan tammikuussa. Yhtiökokous päättää yhtiön toiminnan kannalta tärkeimmistä asioista. Lisäksi hallitus voi tuoda yhtiökokoukseen omaan toimivaltaansa kuuluvan asian.

Tammikuun vuosikelloon

Oty_Vuosikello_Kalenteri_Tammikuu_2022 (1)

Helmikuu

Sanotaan, että helmikuu helistää. Viitattaneenko sillä sitten yleensä helmikuussa ajankohtaisiin talven paukkupakkasiin vai mahdollisesti puiden oksille auringon säteiden sulattamia jäähelmiä – kumpikin on mahdollista. Taloyhtiössä helmikuu ei kuitenkaan ole loma-aikaa, vaan monta asiaa löytyy selvitettäväksi loppuvuotta varten.

Helmikuun vuosikelloon

Oty_Vuosikello_Kalenteri_Helmikuu_2022

Maaliskuu

Maaliskuu antaa jo merkkejä kevään saapumisesta. Paikoitellen jopa maa pilkahtaa esiin lumihangen alta. Taloyhtiön näkökulmasta maaliskuu on oiva aika pitää taloyhtiön yhtiökokous. Taloyhtiön työlistalla olevien hankkeiden sekä projektien kannalta on suotavaa järjestää yhtiökokous jo näin vuoden alkupuolella.

Maaliskuun vuosikelloon

Oty_Vuosikello_Kalenteri_Maaliskuu_2022

Huhtikuu

Huhtikuussa ympärillä oleva luonto heräilee jälleen talven jälkeen. Päivät pitenevät entisestään, ensimmäiset kukat sekä perhoset tulevat esiin ja linnut aloittavat iloisen viserryksensä. Tämä valoisa kuukausi on hyvä alku kaikelle uudelle, myös hallitustoiminnalle. On nimittäin aika hallituksen järjestäytyä.

Huhtikuun vuosikelloon

Oty_Vuosikello_Kalenteri_Huhtikuu_2022

Työ vuosikellon parissa jatkuu...

Jatkamme kehitystyötä ja uusia kuukausia vuosikelloomme ilmestyy taas pian.


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
13.9.2021