• Etusivu
  • Remontti

Icopalin Fastlock Uni-valokatteiden tuotevalikoima laajeni värillisillä valokatteilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 16.09.2009
20099_18700.jpg

Icopal on laajentanut Fastlock Uni – valokatteiden tuotevalikoimaa värillisillä valokatteilla. Ammattikäyttöön tarkoitetut värilliset valokatteet sopivat erityisesti julkisten kohteiden kattamiseen. Sopivia käyttökohteita ovatkin muun muassa kauppakeskukset, julkiset rakennukset, urheilustadionit, päiväkodit, koulut jne. Värillinen Fastlock Uni soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa yrityksen tai yhteisön imagovärien esiintuominen on tärkeää.

Mikäli valmiista värivalikoimasta ei löydy asiakkaan tarpeisiin soveltuvaa sävyä, saa Fastlock Uni – valokatetta sävytettynä myös asiakkaan toivomiin väreihin. Runsaiden värimahdollisuuksien ja monipuolisuutensa ansiosta Fastlock Uni soveltuukin lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin.

Fastlock Uni – valokate on valmistettu kestävästä polykarbonaatista, joka kestää hyvin säänvaihteluja. Icopal Oy myöntääkin tuotteelle 10 vuoden kestävyystakuun.

_

Fastlock Uni valokatteiden värivalikoima:

Kirkas
Valkoinen
Sininen
Harmaa
Punainen
Tummanvihreä
Keltainen
Musta
Läpikuultava oranssi
Läpikuultava sininen

Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20189_54852.jpg
Kartoita asbesti ennen remonttia
Asbestin hyödyntäminen oli suosittua 60- ja 70-luvuilla, koska se oli halpaa ja helppoa työstettävää. Esimerkiksi lämmönkesto-ominaisuuksiensa takia asbestia on käytetty laajasti eristemateriaalina. Asbestia on lisätty myös tuomaan kulutuksen kestoa, ja lisäksi sideaineena vedeneristyksiin sekä laasteihin.
20173_48477.jpg
Päätoimittajan kynästä: Isännöitsijä vai ISÄNNÖITSIJÄ?
Isännöintialalla työskentelee noin 5 000 ammattilaista; isännöitsijöitä, kirjanpitäjiä, kiinteistösihteereitä, teknisiä isännöitsijöitä yms. Koska isännöitsijäksi voi ryhtyä kuka tahansa täysi-ikäinen, joka ei ole konkurssissa tai vajaavaltainen, on moni isännöitsijä vailla alaan liittyvää koulutusta. Tämä saattaa olla osasyynä siihen, että isännöitsijöille tulee uusi pätevyysjärjestelmä. Isännöintiyrityksiä on auktorisoitu kohta 30 vuotta. Nyt isännöitsijän henkilökohtaisen pätevyyden osoittaminen alkaa Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n toimesta. Tällaisella pätevöityneellä isännöitsijällä on oltava koulutusta, työkokemusta sekä näyttöjä. Pätevän isännöitsijän tuntee jatkossa nimikkeestä Auktorisoitu isännöitsijä – vai tunteeko? Varmistaako auktorisointi isännöitsijän todellisen ammattitaidon ja osaamisen? Onko auktorisoidun isännöitsijän valitseminen tae taloyhtiön menestyksekkäälle johtamiselle? Kiteytyvätkö pätevyyden omaavassa isännöitsijässä isännöitsijöiden parhaimmat ominaisuudet? Auktorisoinnin omaava isännöitsijä voi taata yöunesi, mutta ei tee autuaaksi. Isännöinnin Asiakaskuuntelu -tutkimuksen mukaan kyky vuorovaikutukseen ja viestintään nousee isännöintiyrityksiä, asiakaskokemusta ja yksittäisiä isännöitsijöitä erottelevaksi tekijäksi. Toiset isännöitsijät hallitsevat asian, toisilla on parannettavaa viestinnässä niin hallitukselle kuin asukkaillekin.
201610_47478.jpg
Huoneistokohtainen ilmanvaihto kaikkien viihtyvyydeksi
Ilmanvaihtoa pidetään miellyttävänä, kun se on huomaamaton ja mukautuu erilaisiin tarpeisiin esimerkiksi perheen koon, työaikojen ja muiden elintapojen mukaan. Ilmanvaihdon säätömahdollisuus tarkoittaa kustannussäästöjä niin taloyhtiölle kuin sen asukkaillekin.Kerros- ja rivitalojen samankokoisissa asunnoissa asuvien henkilöiden määrä voi vaihdella paljon niin vakituisesti kuin vuorokauden tai vuodenajan vaihtelujenkin mukaan. Ilmanvaihdon kannalta se tarkoittaa asuntokohtaisesti hyvinkin erilaisia tarpeita kulloisenkin henkilökuormituksen mukaan. Keskitetyn ilmanvaihdon haasteena onkin yhä yksilöllisempi elämänrytmi, jolloin peseytyminen tai ruoanlaitto voi ajoittua lähes mihin vuorokauden aikaan tahansa. Huoneistokohtaisella, parhaimmassa tapauksessa kosteus- ja hiilidioksidianturein varustetulla, ilmanvaihdolla taas pystytään vaihteleviin tarpeisiin vastaamaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton