• Etusivu
  • Ajankohtaista

Vastaa kyselyyn ja voita illallislahjakortti!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Fortum Power and Heat Oy
Julkaistu 20.11.2017
201711_50934.jpg

Kyselyn tarkoituksena on selvittää kuinka hyvin asukkaat tuntevat oman taloyhtiönsä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmän toimintaa, millaisia ongelmia taloyhtiöissä kohdataan näihin liittyen, sekä muodostaa näkemys asukkaiden tarpeista kyseisten järjestelmien toiminnan parantamiseen. Tietoja käytetään apuna taloyhtiöille suunnatun neuvonnan ja palvelujen kehittämisessä.

Vastaa kyselyyn 30.11.2017 mennessä ja osallistu samalla kolmen illallislahjakortin (á 100 €) arvontaan. Kaikki vastaukset käsitellään nimettöminä, eikä yksittäisiä arvontaan osallistuneita henkilöitä yhdistetä kyselyn tuloksiin. Kyselyyn vastaaminen kestää 5-10 minuuttia. Aloita vastaaminen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

Kysely on päättynyt!

Konsulttiyritys Spinverse toteuttaa energiayhtiön toimeksiannosta kyselyn asukkaille asuintalojen lämmitykseen ja ilmanvaihtoon liittyen. Kyselyyn voivat vastata kaikki asuintalojen asukkaat.

Kiitos jo etukäteen kaikille vastaajille!

Fortum Power and Heat Oy
Ajankohtaista
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20134_34749.jpg
Oireileeko lämmitys? Valitse täyden palvelun Fortum Kaukolämpö
Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.Kun taloyhtiössä lämmittää kaukolämpö, asukkaat voivat ottaa rennosti eikä talossa tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa. Asukkaat arvostavat varmasti myös kaukolämmön huolettomuutta, toimintavarmuutta ja edullisuutta.Jätä yhteydenottopyyntö tästä!
20135_34997.jpg
Milloin taloyhtiön lämmönjakolaitteet ikääntyvät?
Kaukolämpökiinteistössä lämmitys on huoletonta, toimintavarmaa ja edullista. Talossa ei tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa.
20136_35539.jpg
Lähestyykö lämmönjakolaitteiden uusiminen?
Kaukolämpökiinteistössä lämmitys on huoletonta, toimintavarmaa ja edullista. Lämmönjakolaitteet kaipaavat uusimista vain parinkymmenen vuoden välein.
201510_44492.jpg
Miten lopetan puheenjohtajana ja mistä uusi tilalle?
Meillä on tyypillinen neljän perheen rivitaloyhtiö. Yksi asukas on isännöitsijänä ja minä puheenjohtajana. Kukaan muu ei "halua olla" puheenjohtaja. Jos minä haluaisin lopettaa ja kukaan muu ei halua olla, mitä sitten voidaan tehdä? Sama koskee isännöitsijän tehtävää. Hän ehkä myös haluaa lopettaa kohta. On toki olemassa isännöintipalveluyhtiöitä, joten se lienee ok.Mutta miten tehdään puheenjohtajan valinnan kanssa? Ja miten lopetan? Onko kirjallinen ilmoitus ok? Kenelle se osoitetaan? Voinko erota kesken kauden?
Fortum
7 syytä miksi kaukolämpö kannattaa aina
Kaukolämmössä et kadu. Se on kohtuuhintainen, vaivaton ja luotettava lämmitysmuoto, jonka hintakin kulkee Espoon alueella valtavirtaa vastaan. Tässä 7 hyvää syytä valita kaukolämpö.
20225_78312.jpg
Voiko yksi talo­yhtiö jättäytyä yhteisen jäte­pisteen kustannusten ulko­puolelle?
Asunto-osakeyhtiössä on viisi asuntoa ja alueella on neljä muuta asunto-osakeyhtiötä omalla tontilla. Kaikilla asunto-osakeyhtiöillä on oma hallitus.Alueella on aikoinaan rakennettu Molokit yhdelle asunto-osakeyhtiön tontille, koska heidän tontillaan oli eniten tilaa. Silloin heidän asunto-osakeyhtiönsä ei osallistunut jätepisteen rakentamiskustannuksiin, koska joutuivat yhteiseen hyvään antamaan tonttia jätepisteiden käyttöön.Nyt uuden muovinkeräyslain myötä täytyy jälleen tehdä muutostöitä, jotta saadaan samalle paikalle myös muovinkeräys.Täytyykö tässä tapauksessa kaikkien osallistua muutostöiden kustannuksiin vai voiko tämä yksi asunto-osakeyhtiö jäävätä itsensä pois vedoten edelleen tontin luovutuksesta pisteen käyttöön?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton