• Etusivu
  • Ajankohtaista

Vastaa kyselyyn ja voita illallislahjakortti!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Fortum Power and Heat Oy
Julkaistu 20.11.2017
201711_50934.jpg

Kyselyn tarkoituksena on selvittää kuinka hyvin asukkaat tuntevat oman taloyhtiönsä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmän toimintaa, millaisia ongelmia taloyhtiöissä kohdataan näihin liittyen, sekä muodostaa näkemys asukkaiden tarpeista kyseisten järjestelmien toiminnan parantamiseen. Tietoja käytetään apuna taloyhtiöille suunnatun neuvonnan ja palvelujen kehittämisessä.

Vastaa kyselyyn 30.11.2017 mennessä ja osallistu samalla kolmen illallislahjakortin (á 100 €) arvontaan. Kaikki vastaukset käsitellään nimettöminä, eikä yksittäisiä arvontaan osallistuneita henkilöitä yhdistetä kyselyn tuloksiin. Kyselyyn vastaaminen kestää 5-10 minuuttia. Aloita vastaaminen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

Kysely on päättynyt!

Konsulttiyritys Spinverse toteuttaa energiayhtiön toimeksiannosta kyselyn asukkaille asuintalojen lämmitykseen ja ilmanvaihtoon liittyen. Kyselyyn voivat vastata kaikki asuintalojen asukkaat.

Kiitos jo etukäteen kaikille vastaajille!

Fortum Power and Heat Oy
Ajankohtaista
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20134_34749.jpg
Oireileeko lämmitys? Valitse täyden palvelun Fortum Kaukolämpö
Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.Kun taloyhtiössä lämmittää kaukolämpö, asukkaat voivat ottaa rennosti eikä talossa tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa. Asukkaat arvostavat varmasti myös kaukolämmön huolettomuutta, toimintavarmuutta ja edullisuutta.Jätä yhteydenottopyyntö tästä!
20135_34997.jpg
Milloin taloyhtiön lämmönjakolaitteet ikääntyvät?
Kaukolämpökiinteistössä lämmitys on huoletonta, toimintavarmaa ja edullista. Talossa ei tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa.
20136_35539.jpg
Lähestyykö lämmönjakolaitteiden uusiminen?
Kaukolämpökiinteistössä lämmitys on huoletonta, toimintavarmaa ja edullista. Lämmönjakolaitteet kaipaavat uusimista vain parinkymmenen vuoden välein.
202211_80285.jpg
Ohjeita taloyhtiön päättäjille: Näin löydät luotettavan toimijan putkiremonttiin
Putkiremontti on taloyhtiölle suuri ponnistus niin toiminnallisuuden kuin myös kustannusten suhteen. Mitä isompi projekti, sen enemmän siinä on huomioitavaa. On kuitenkin mahdollista toteuttaa remontti siten, että siihen on varauduttu oikealla tavalla, sekä ajallisesti että taloudellisesti ja ennen kaikkea löytämällä hyvän yrityksen huolehtimaan projekti läpi. Huomioikaa siis nämä, jotta projekti onnistuu odotetulla tavalla:
201610_47485.jpg
Vuokra-asuntokanta kuntoon
Raumalla toimitaan rohkeasti. Kaupungin 14:sta eri vuokra-asuntokiinteistöyhtiöstä kaksi on täysin peruskorjattu, 131 asuntoa, ja kolmas peruskorjaus on meneillään paraikaa (syksy 2016). Saneeraukset alkoivat vuonna 2014. Tavoite on, että ennen pitkää kaikki kiinteistöyhtiöt saadaan peruskorjattua. Kokonaiskorjausalaa on yhteensä 66 000 m².- Tähän mennessä kiinteistöjen kunnostukseen on käytetty 9,5 M€ (hieman alle 1300 €/m²), Ismo Timonen, Rauman kaupungin tekninen isännöitsijä, kertoo. – Rahoituksen hakemisessa on lähdetty ajoissa liikkeelle. Kun huomataan, että korjaustarpeen aika lähenee, on selvitettävä mahdollisten eri avustusten hakemista valtiolta (ARA). Valtio jakaa tapauskohtaisesti avustuksia esim. uuden hissin rakentamiseen vanhuksille. Avustusrahat ovat kuitenkin sidoksissa valtion vuosittaisiin budjetteihin ja sen määrärahoihin.
37_P_145369_1.jpg
Saiko artikkeli aikaan toimintaa?
Saiko artikkelimme taloyhtiössänne aikaan toimintaa? Löysittekö artikkelista kenties vastauksen monia askarruttavaan kysymykseen? Kerro meille, miten olemme voineet olla taloyhtiölle ja sen asukkaille avuksi.Jätä tarinasi alla olevalla lomakkeella. Julkaisemme parhaita tarinoita talven aikana.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton