• Etusivu
  • Ajankohtaista

Laiteuusintapalvelulla lämmönjakolaitteet helposti uusiksi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Fortum Power and Heat Oy
Julkaistu 28.04.2014
20144_39118.jpg

Fortumin laiteuusintapalvelu on taloyhtiölle vaivaton ja turvallinen tapa huolehtia kiinteistön lämmityslaitteiden uusimisesta.

Uusi kaukolämpölaitteet vaivattomasti Fortumin laiteuusintapalvelun avulla!

Kun lämmönjakolaitteet ovat yli 20 vuotta vanhat, kannattaa ne uusia seuraavan viiden vuoden sisällä. Fortumin tarjoamalla Avaimet käteen -laiteuusintapalvelulla uusit kiinteistösi lämmönjakolaitteet vaivattomasti yhtenä kokonaisuutena ja varmistat samalla niiden optimaalisen toimivuuden.

Fortum tutkii lähtötilanteen

Valmistelemme projektin paikan päällä kiinteistön teknisessä tilassa ja sovimme sopivan aikataulun laiteuusinnalle.

Fortumin laiteuusintapalvelu mitoittaa lämmönjakolaitteet

Mitoitamme kaukolämmön lämmönsiirtimet, säätöventtiilit, pumput ja paisuntalaitteet tämän päivän käyttövaatimuksia vastaaviksi. Laitemitoitus laaditaan kiinteistön lämmönkäyttötietojen perusteella ja se perustuu kiinteistön todelliseen lämmöntarpeeseen.

Fortumin laiteuusintapalvelu purkaa ja asentaa lämmönjakolaitteet

Aluksi vanhat laitteet puretaan, jonka jälkeen uudet lämmönjakolaitteet asennetaan ammattitaitoisen urakoisijamme toimesta. Laiteuusintapalveluun kuuluvat lämmönjakolaitteet ja niiden asentamiseen liittyvät työt mm. lämmityksen ja lämpimän käyttöveden lämmönsiirtimet, automatiikka, pumput, putkivarusteet, varolaitteet sekä sähkö- ja rakennustekniset aputyöt. Lopuksi teknisen tilan lattia voidaan maalata hohtavan siistiksi. Tekninen tila on taas uudenveroinen. Saat kahden vuoden takuun laitteille ja työlle!

Fortumin laiteuusintapalvelu tarkastaa, että uudet laitteet toimivat moitteettomasti

Asennuksen jälkeen tarkastamme, että laitteet toimivat niin kuin on suunniteltu ja varmistamme, että lämmönjakokeskus on säädetty ja viritetty oikein. Tarkastuksesta asiakas saa pöytäkirjan.

Kiinnostuitko Fortumin laiteuusintapalvelusta?

Ota yhteyttä ja laskemme Fortumissa sinulle tarjouksen.

Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Järvenpää ja Tuusula
Antti Hölsä, puh. 010 4521 077
antti.holsa@fortum.com

Joensuu
Kari Hiltunen, puh. 010 4564 869
kari.hiltunen@fortum.com

Fortum Power and Heat Oy
Ajankohtaista
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20134_34749.jpg
Oireileeko lämmitys? Valitse täyden palvelun Fortum Kaukolämpö
Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.Kun taloyhtiössä lämmittää kaukolämpö, asukkaat voivat ottaa rennosti eikä talossa tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa. Asukkaat arvostavat varmasti myös kaukolämmön huolettomuutta, toimintavarmuutta ja edullisuutta.Jätä yhteydenottopyyntö tästä!
20135_34997.jpg
Milloin taloyhtiön lämmönjakolaitteet ikääntyvät?
Kaukolämpökiinteistössä lämmitys on huoletonta, toimintavarmaa ja edullista. Talossa ei tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa.
20136_35539.jpg
Lähestyykö lämmönjakolaitteiden uusiminen?
Kaukolämpökiinteistössä lämmitys on huoletonta, toimintavarmaa ja edullista. Lämmönjakolaitteet kaipaavat uusimista vain parinkymmenen vuoden välein.
20213_69657.jpg
Onko taloyhtiöllä pakko aina olla tilintarkastaja?
Yhtiöjärjestyksessä lukee, että yhtiössä on varsinainen tilintarkastaja ja yksi varatilintarkastaja. Tilintarkastajat ovat irtisanoutuneet tehtävästään. Meillä on yhden paritalon muodostama asunto-osakeyhtiö. Kummallakin puolikkaalla on kaksi omistajaa.Nythän ei tarvitse enää välttämättä olla tilintarkastajaa (edellyttänee muutosta yhtiöjärjestykseen)? Pitääkö tällaisessa yhtiössä olla toiminnantarkastaja erikseen vai riittääkö, että yhtiökokous hyväksyy tilinpäätöksen? Yhtiökokouksen pöytäkirjanhan voivat allekirjoittaa kaikki osakkeenomistajat.
20127_31414.jpg
Turvajärjestelmät suojaavat vahingoilta
Kiinteistön turvajärjestelmistä on hyötyä vain silloin, kun ne ovat käytössä jo ennen vahingon sattumista. Niillä voidaan valvoa kulkua kiinteistössä, suojata omaisuutta, estää henkilövahinkoja sekä ehkäistä tulipaloja ja vesivahinkoja, kohentaa sähköturvallisuutta ja parantaa tietosuojaa. Lisäksi monet vakuutusyhtiöt myöntävät alennuksia hyvin suojatun kiinteistön vakuutusmaksuista.
Kerrostalo alhaalta kuvattuna
Viikon kysymys: Kylmäkellarin lattian valuun toimenpidelupa 24 vuoden jälkeen?
Asumme paritalossa. Olemme muuttaneet yhtiöjärjestyksemme niin, että jokainen asukas kunnostaa ja huolehtii omaan asuntoonsa kohdistuneet korjaus- ja muutostyöt. Olemme asuneet yhtiössä 24 vuotta. Asuntomme pohjakerroksessa, takkahuoneen, saunan ja kph:n lisäksi on kylmävarasto, johon käynti talon ulkopuolelta. Osakasnaapurilla (seinänaapurilla) on samanlainen. Osakasnaapurin kylmävarastotilaa on ennen meidän muuttoa (yli 24v sitten) kaivettu syvemmäksi ja valettu paksu betonilattia ja sen päälle on muurattu tiiliseinä erottamaan heidän ja meidän kellarit toisistaan.Ostaessamme asunnon saimme piirroksen pohjakerroksesta, jossa näkyy myös naapuriosakkaan pohjakerrostilat kylmävarastoineen. Kellarimme lattiasta oli ostohetkellä valettu n. 10m2. Naapurikellarin kaivamisen jäljiltä oli iso kasa kaivuujätettä jäänyt kellarimme puolelle. Poistimme sen ja tasoitimme lattian, lisäksi valoimme lattiapinnaksi ohuen sementtilattian n. 4m2. Kylmäkellari on asuntomme alla, mutta sitä ei lasketa asuin-neliöihin. Nyt yhtiöömme kuuluvan toisen paritalon osakas (hallituksen jäsen) on esittänyt meille vaatimuksen, että meidän pitää hakea 24 vuoden asumisen jälkeen 4m2 lattiavalulle toimenpidelupa.1. Voiko naapuritalon osakas puuttua asuntomme asioihin? 2. Pitääkö 24 vuoden asumisen jälkeen vielä hakea toimenpidelupaa 4m2 valulle. 3. Voimmeko vaatia osakasnaapuriltamme (seinänaapuri) nähtäväksi lupaa heidän lattiavalusta ja muuratusta tiiliseinästä. 4. Jos lupia ei ole, voiko jatkaa rauhassa asumista, koska lattiastahan ei ole ollut kenelläkään haittaa?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton