• Etusivu
  • Osakas

Rakentaja.fi PRO - Ammattilaisseminaari FinnBuild-messuilla

Rakentajan toimitus
Julkaistu 11.01.2021Päivitetty 29.01.2021
20211_68098.jpg

Rakentaja.fi:n järjestämä Ammattilaisseminaari FinnBuild-messuilla siirtyy toteutettavaksi myöhemmin.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ (ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin)

Ohje

Ohje

Alustava Seminaariohjelma

10.30- 11.00 Jopa mahdottomina pidetyt rakenteista johtuvat kosteushaasteet voidaan korjata
SafeDrying Oy

11.00- 11.30 Kr-talojulkisivujen elinkaarikustannus- ja hiilijalanjälkitutkimus
+ uudet kosteusturvalliset kr-talojen apukarmidetaljiratkaisut
+ massiivitiiliseinän toimiva lisäeristäminen
Rakennustekninen johtaja, RI, Juha Karilainen, Wienerberger Oy Ab

11.30- 12.00 Talotekniikkaelementtien hyödyt kerrostalon linjasaneerauksessa
Hankekehityspäällikkö Perttu Havulehto, Uponor Suomi Oyj

12.00- 12.30 Energiatehokkuusdirektiivin vaikutukset vedenmittaukseen
Toimitusjohtaja Antti Salakka, Verto Oy

12.30- 13.00 Suomeen suunniteltu kompakti ilmankäsittelykone sopii vaativiin kohteisiin
Tuotepäällikkö Juuso Nyström ja koulutuspäällikkö Ali Aaltonen, Vallox Oy

13.00- 13.30 Kestävät energiaratkaisut varmistavat kiinteistön arvon ja käyttäjien viihtyvyyden
Myyntipäällikkö Sami Kallio, Fortum Power and Heat Oy

13.30- 14.00 Asuinkerrostalojen lämmityksen tulevaisuus: energiatehokkuutta ja yksilöllisyyttä?
Wattisen liiketoimintajohtaja Mikko Lietsalmi, DNA Oyj

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

Lisää tapahtumasta: FinnBuild

Osakas
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20144_39118.jpg
Laiteuusintapalvelulla lämmönjakolaitteet helposti uusiksi
Uusi kaukolämpölaitteet vaivattomasti Fortumin laiteuusintapalvelun avulla!Kun lämmönjakolaitteet ovat yli 20 vuotta vanhat, kannattaa ne uusia seuraavan viiden vuoden sisällä. Fortumin tarjoamalla Avaimet käteen -laiteuusintapalvelulla uusit kiinteistösi lämmönjakolaitteet vaivattomasti yhtenä kokonaisuutena ja varmistat samalla niiden optimaalisen toimivuuden.
20098_18355.jpg
Energiansäästöstä vuoden 2008 Taloyhtiöteko
Vuoden 2008 Taloyhtiöteko -palkinto myönnettiin keuruulaiselle As Oy Ylä-Kivelälle, jossa talon energiakulut alenivat merkittävästi lämmitysjärjestelmän muutoksen ja aurinkokeräinten käyttöönoton johdosta.Taloyhtiöteko-kilpailussa haettiin tällä kertaa nimenomaan niitä pieniä ja suuria tekoja, joilla taloyhtiössä voidaan edistää energian tehokkaampaa käyttöä ja luoda taloudellisempaa toimintaympäristöä. Kilpailussa palkittiin kolme kilpailun kriteerit täyttänyttä taloyhtiötä. Palkintoraati totesi ykköseksi valitun keuruulaisen As Oy Ylä-Kivelän, toiseksi tulleen porilaisen As Oy Haikaranpolun ja kolmanneksi sijoittuneen klaukkalalaisen As Oy Rastaantie 3:n Harri Kaivo-ojan säästötoimenpiteet taloudellisiksi ja kauaskantoisiksi ratkaisuiksi.
20236_82003.jpg
Voiko pelastussuunnitelman puuttumisesta tulla seuraamuksia ja kenelle?
Käsittääkseni lähes sadan asukkaan taloyhtiössä tulisi olla päivitetty pelastussuunnitelma asukkaiden nähtävillä. Useammista pyynnöistäni huolimatta isännöitsijä ei sellaista ole toimittanut. Mitä voin huolestuneena asukkaana tehdä?
201010_23524.jpg
Forssalaisen yhtiön
Forssalaisen asunto-osakeyhtiö Siurilankatu 18:n julkisivuremontissa vaihtoehdoksi nousi vanhojen parvekkeiden korvaaminen kokonaan uusilla.Lisää Parman parvekeratkaisuista...
201310_36822.jpg
Lumonin lanseeraama parvekelasien huoltopalvelu on jo kymmenvuotias
Parvekelasitukset tulivat markkinoille 30 vuotta sitten. Vuosikymmenten varrella yksin Lumon on asentanut satoja tuhansia parvekelasituksia. Aivan kuten pyörää suositellaan huollettavaksi hyvän käyttökokemuksen ja turvallisuuden säilyttämiseksi, myös parvekelasitukset pysyvät toimivina, turvallisina ja tyylikkäinä säännöllisen huollon avulla. On selvää, että talojen rakenteet liikkuvat ja parvekelasien osat kuluvat, joten lasituksia on syytä huoltaa säännöllisesti. Huoltamalla lasituksia säännöllisesti voi pidentää lasituksen elinkaarta.Kun Lumon kymmenen vuotta sitten lanseerasi parvekelasien huoltopalvelun, oli saatu asiakkailta viestiä huoltopalveluiden tarpeellisuudesta. Etenkin taloyhtiöt olivat kyselleet koko talon lasitusten säännöllisestä huollosta. Kun parvekelasit ovat taloyhtiön vastuulla, haluavat yhtiöt pitää omaisuudestaan hyvää huolta. Huolto jatkaa parvekelasien käyttöikää huomattavasti ja tuo mukavuutta myös asukkaille. Tätä arvokasta työtä tehdään alinomaa, jotta asukkaiden turvallisuus ja asumismukavuus pysyvät odotetulla ja vaaditulla tasolla.
20122_29700.jpg
Valaistuksen ohjaus tuo säästöä
Taloyhtiön yhteisten tilojen ja pihan valaistuksen uusiminen lisää ratkaisevasti asumisen mukavuutta ja turvallisuutta. Samalla voidaan saavuttaa myös säästöjä, sillä jokainen uusi valaistusratkaisu arvioidaan tänä päivänä myös energiatehokkuuden näkökulmasta.Parhaaseen tasoon pyrittäessä valaistus on kytkettynä ainoastaan silloin, kun sitä tarvitaan. Asukas on valon käyttäjä ja havainnoija, jonka läsnäolo ja liike ovat viesti valon tarpeesta. Tänä päivänä valaistuksessa käytetäänkin apuna tunnistimia ja älykkäitä valaisimia.Tunnistimet tarjoavat säästön ja mukavuuden lisäksi monia uusia mahdollisuuksia kuten viiveen ja kirkkaustasojen säädöt. Ne ovat tuoneet uutta myös valaisimiin, joissa voi olla mm. ledeillä toteutettu orientaatio- tai mukavuusvalo tai kyky ohjata toisia valaisimia tai valaisinryhmiä.Tutustu sähköistyskoulun muihin osiin

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton