LOGO
Omataloyhtio.fi
28.2. klo 2:27 | 488 736 jäsentä
PALOTARKASTUS SUORITETTU?
Tee omatoiminen palotarkastus

Passive-ikkuna on sekä energiatehokas että ääntä eristävä

Fenestran uudessa Passive-ikkunassa on onnistuneesti yhdistetty matala U-arvo ja hyvä ääneneristävyys. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ikkuna on suunnattu sekä omakotitalo- että kerrostalorakentamiseen. Ääneneristävyys on ominaisuus, jonka merkitys asumisviihtyvyydelle korostuu entistä enemmän nykypäivänä.

Stalan postilaatikot tarjoushintaan, alk. 189 € (svh 277 €)

Stalan postilaatikot ovat nyt myynnissä edulliseen kampanjahintaan. Valitse mieleisesi postilaatikko ja siihen postilaatikon jalka ja osta omasi Jäsentukusta. Laatikon ja jalan tilaaja saa toimituksen ilman postikuluja. Kampanja kestää vain syyskuun loppuun saakka, joten toimi nopeasti!
Viikon kysymys
Taloudenhallinta on merkittävä osa taloyhtiön arkeavko: 39/12

Vastuunjako taloyhtiön vahingoissa

Taloyhtiön toimintaan liittyy runsaasti tilanteita, joissa on pohdittava etukäteen myös korvausvastuuta ja sen jakautumista. Esimerkiksi taloyhtiön asukkaiden talkootyöt ja lasten leikkiminen pihalla taloyhtiön omistamissa leikkivälineissä sisältävät aina mahdollisuuden myös erilaisiin haavereihin.

Isännöitsijäntodistus veloituksetta

Omataloyhtiö.fi tarjoaa käyttäjilleen täysin veloituksetta lomakkeen todistuksen pohjaksi. Täytettyäsi lomakkeen jäävät tiedot talteen, eikä isännöitsijäntodistuksen täyttäminen uudelleen koko laajuudessaan ole välttämätöntä. Parhaiten todistus säilyy käytettävissä liittymällä jäseneksi. Tämän jälkeen todistus löytyy jäsentililtäsi.

Maalämpöpumppu ja LED-valaistus pienentävät energiankulutusta

Maalämpöpumpun ja LED-valaistuksen käytöllä on mahdollista vähentää merkittävästi rakennusten energiankulutusta, ilmenee VTT:n ja Itä-Suomen yliopiston tutkimuksesta. Tutkimuksen mukaan LED-putket kuluttavat yli 50 prosenttia vähemmän sähkövirtaa kuin rakennuksissa yleisimmin käytetyt T8-loisteputket. Maalämpöpumpun käyttö voi tuoda jopa yli 60 prosentin energiansäästöt.
Taloyhtiön toimintaa ohjaa laki, tutustu säädöksiin!

Asunto-osakeyhtiöitä korjattiin vuonna 2011 1,3 miljardilla

Asunto-osakeyhtiöitä korjattiin vuonna 2011 kaikkiaan noin 1,3 miljardilla euroa ja niiden korjausten arvo kasvoi noin 7 prosenttia edellisestä vuodesta. Asunto-osakeyhtiöiden hoitokuluihin kuuluvat vuosikorjauskustannukset laskivat 10,5 prosenttia vuoden 2010 tilanteesta.

Säästä lämmityskuluissa uusilla lämmittimillä

Jopa 20 % säästö lämmityskuluissa on mahdollista saavuttaa vaihtamalla vanhat sähkölämmittimet uusiin tarkkasäätöisiin sähkölämmittimiin. Tämä pätee vertailussa vanhanaikaisiin mekaanisella termostaatilla varustettuihin lämmittimiin.

Korjaushankkeen tarveselvitysvaihe

Hankekoulun tässä jaksossa paneudutaan kiinteistön korjaustarpeiden suunnitteluun. Rakennuksella on jo valmistuessaan yksilölliset elinkaariominaisuudet. Ennen rakentamista kohteen tilaaja on yhdessä suunnittelijoiden kanssa asettanut rakennukselle käyttöikätavoitteen.
Remontti edessä - kuka maksaa ja kuka vastaa?
Tutustu seurantakohteisiin!

Tutustu TaloyhtiöOptimiin

TaloyhtiöOptimi on tarkoitettu kaikille taloyhtiön osapuolille. Paras käyttöarvo palvelusta saadaankin liittämällä kaikki mahdolliset osapuolet TaloyhtiöOptimiin luotaviin huoneistoihin. Kun osapuolet on liitetty osaksi palvelua, saadaan helpotusta yhteen taloyhtiöiden suurimmista heikkouksista - viestintään ja sen puutteellisuuteen.
Suorapalvelu-mapisto

Ruukki kattomestari
Monier
Hankkeet ja seurannat